Home \ Hobbyer
 

spiller saks steinpapir.

 

"Scissors-Stone-Paper" (også kjent som Schnick-Schnack-Schnupp eller Hau, du stinker!) Er et enkelt spill som spilles rundt i verden under mange navn og med mange variasjoner. Det er en fin måte å avgjøre hvem som er opp til noe, og det spilles også som en konkurranse. Men før du kan lære å vinne, må du lære å spille.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Baller en hånd inn i en knyttneve. Du må både bevege knytnevene opp og ned tre ganger mens du sier "saks, stein, papir" sammen (med knyttneveen nede hver gang et ord er sagt). Ikke rør hverandre; denne bevegelsen utføres helt i luften foran deg.        
 2.  
 3.   2      Gjør en gest på tre (eller tallet etter det mens du sier "skyte", som varierer, men det som betyr noe er at du begge gjør din gest på samme nummer). Det er tre bevegelser du kan gjøre, og hvilken du velger, er opp til deg:  
    
  • Saks - indeks og midtre fingre utstrakt.            
  •  
  • Stone - en lukket knyttneve.            
  •  
  • Papir - en flat, åpen hånd.            
  •  
         
 4.  
 5.                                                               3      Finn ut om du har vunnet: Saks kutter papir, sten knuser saks og papirbryter stein. Vinneren kan demonstrere seieren ved å "spille ut" sin gestus (for eksempel hvis du lager en saks og den andre personen skriver papir, kan du lukke fingrene rundt sine platte hender for å etterligne saks som skar papir). Hvis det viser seg at dere begge har gjort samme bevegelse, er det ubestemt, og du må prøve igjen.        
 6.  
 7.             4      Spill to av tre (2/3). Dette er valgfritt, men de fleste foretrekker å spille tre runder. Noen ganger krever taperen av det opprinnelige spillet "to av tre", så han har en ny sjanse til å vinne.                 
 8.  
             

Tips .

                  
Hobbyer populær:
Lag lerdukker.

Lag et puslespill.

Lag en papirblomst.

Tegne realistiske menneskelige øyne.

Bygg et snø fort.

Start et Airsoft team.

Å lage våpen fra hverdagens gjenstander.

Spill poker.

Lag sterling sølv smykker.

Lag en marionett.

Lag et blomstret hodebånd.

Maling Kirby.

Lag en palo knute.

Bygg en pendel for å eksperimentere.

Tegn en edderkopp.

Legg opp en stol.

Sy klærne.

Hekle en lue for nybegynnere.

Kopier en 3D woodcarving.

Sy et slør.

Å lage klutdukker.