Home \ relasjoner
 

Gjenkjenne om en jente du aldri har snakket med, liker deg.

 

Dokt dere der ute, tenk på en jente at det er sexy, og aldri hatt guts å snakke med henne? Var det noe i øynene hennes? Tror du på kjærlighet ved første blikk? Ser hun ut til å se på deg når du ser på henne, eller ønsker du bare det? Kjenner hun navnet ditt, selv om du ennå ikke har møtt? Heldigvis er det noen tegn som vil hjelpe deg med å avgjøre om du er interessert.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vær forsiktig når hun går forbi: Hvis du ikke har møtt enda, og denne jenta liker deg, så kan hun se på deg og smil på deg for å få oppmerksomheten din. Smil tilbake og se hennes reaksjon. Shy jenter kan rødme og utgående jenter kan smile tilbake. Morsomt fakta: Noen jenter vet ikke at de smiler på deg med mindre du smiler tilbake. Dette er fordi de er for fokuserte på deg å legge merke til. Ikke misforstå, jenter vet også at de trenger å få oppmerksomheten, og vente på å se om du smiler tilbake, eller de er bare veldig hyggelige.       
 2.  
 3.             2      Tenk på om du ser henne oftere. Vises hun plutselig ut av ingenting? Hun vil nok spørre andre om kursene dine. Eller hun så deg bare å løpe til klassen og tar samme sti som deg, så du legger merke til henne. Et veldig tydelig tegn er når en jente løper rett foran deg og blir mørk rød.        
 4.  
 5.             3      Pass på at hun ler mye med vennene sine: Jenter ler mye med sine kjærester når de er i nærheten av en gutt, selv om hennes venn ikke sa noe morsomt. De gjør dette fordi de tror at du ser, og de vil at du skal tenke at de har en morsom personlighet. Jenter gjør de galeste tingene selv, så du tror de har en morsom, sosial personlighet. Hun kan være en helt annen person i nærheten av deg.        
 6.  
 7.   4      Ikke flørt med vennene sine bare for å teste henne. Skal jeg flørt med vennene mine for å se om hun liker meg? Gjør det aldri til en jente hvis du tror hun liker deg. Hun blir veldig sjalu. Jenter har veldig følsomme hjerter og en enkel "Hei, så og så" til kjæresten deres, vil gjøre dem sjalu og veldig forvirrede. Eksempel: En gutt liker denne jenta og jenta liker ham. De har ikke møtt, men begge er kjekke. Gutten ønsker å se om jenta liker ham ved å danse med vennene sine. Gutten danser med alle jentens jentere. Jenta er nå forvirret på om gutten liker henne. Jenta går over gutten. Gutten får aldri en sjanse med denne jenta. Jentene er så forvirrede, om du liker dem eller ikke, at de overbeviser seg selv at du ikke liker dem, og fortsett. Det er vanskelig for en jente å like deg når hun tror du ikke har noen følelser for henne.     
 8.  
 9.             5      Følg kroppsspråket hennes: Blir hun rød når hun er i nærheten av deg? Har din stil endret seg litt (f.eks. Hår, klær, etc.)? Ser hun på deg lenge og smiler når du ser ut? Og når du ser tilbake, ser hun raskt bort? Dette betyr sannsynligvis at hun er på deg. Du kan fortelle ved hvordan hun ser på deg. Ser hun ut som om hun er nervøs for deg? I så fall får hun sannsynligvis sommerfugler i magen hvis hun bare ser på deg!                  
 10.  
             

Tips .

    
   
 • Hvis du har lest denne artikkelen og har noen i tankene som passer til alle disse tegnene, foreslår jeg at du leser en artikkel om "å adressere en jente for første gang". GOD LUKT!
 •  
 • Vis små tegn eller ledetråder som du liker henne også, hvis du tror hun liker deg.
 •  
 • Gi henne oppmerksomhet. Jenter sender signaler hele tiden, og mesteparten av tiden ser gutter ikke engang merke til det. Hvis du merker, så skynd deg og hvis du kan, bli aktiv og snakk med henne. Ikke gå for fort, det vil skremme deg.
 •  
 • Smil på henne.
 •  
 • Prøv å møte henne så du kan se om du virkelig liker henne.
 •  
 • Hvis jenta ikke blir rød på grunn av hennes rase (for eksempel afrikansk amerikan eller indisk), se om ørene hennes lyser rødt eller hun ser ned med en liten smil.
 •  
             

Advarsler .

    
   
 • Indikasjoner at hun ikke er interessert: hun vet ikke hvem du er og viser ikke noen av tegnene ovenfor.
 •  
 • Hvis hun behandler deg som alle andre og oppfører seg normalt rundt deg, så er hun tydeligvis ikke interessert.
 •  
 • Dette er ganske enkelt å finne ut fordi du ikke har møtt henne ennå.
 •  
        
Relasjoner populær:
Behandle vennen din riktig.

Avstemme etter et strid.

Rett til å avslutte vennskapet med noen.

Få en avtale.

Adresse kvinner overalt.

Bli kvitt en uønsket venn.

Slutt et forhold.

Introduser deg selv til en jente.

Planlegg en perfekt dato.

Bli kvitt skyld og bygge selvtillit.

Gjør en jente som deg (LGBT).

Flørt med en jente.

Vær forelsket.

Kontroller din sinne i et forhold.

Å vite hva det betyr å elske noen.

Har en positiv innvirkning på andres liv.

Fortell en mann Jeg elsker deg uten å skremme ham.

Håndtere en separasjon.

Forintetgjør noens vennskap.

Finn ut om vennen din er utro på deg.

Gjenvinne din eks, hvis hun forlot deg for hennes eks.