Home \ relasjoner
 Fortell noen at du er biseksuell.  

Å komme ut er en spennende, men vanskelig milepæl, uansett hvem du er. Du er klar til å vise folk din sanne identitet, men du kan tenke på hva andre mennesker tenker. Å forklare for noen at du er biseksuell, kan være enda vanskeligere, fordi noen mennesker vil at du bare har en seksuell orientering. Heldigvis er du ikke alene - tusenvis av mennesker har klatret dette fjellet før og lært noe.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vær trygg på hvem du er! Hvis du er usikker på seksuell orientering, kan folk tro at din biseksualitet er bare en fase, og du er ikke sikker på om seksuell orientering. Å snakke om busken, det kan være at du gir inntrykk av at du skammer deg, noe som kan føre til at dine kjære prøver å "hjelpe" deg med å overvinne din orientering. Ingen kan forandre deg hvis du ikke endrer vil ! Hvis du forstår det, må du bedre takle det.       
 2.  
 3.             2      Tenk hvem du vil si det først. Vanligvis er det lettest å fortelle noen du kjenner til å være støttende, f.eks. Nære venner eller foreldre. Dette bidrar til å bygge selvtilliten som du trenger for å fortelle resten av verden.        
 4.  
 5.             3      Tenk nøye om å fortelle foreldrene dine denne gangen. Hvis du er helt avhengig av foreldrene dine, og du er usikker på om de aksepterer deg, og hvis de er støttende, kan du foretrekke å si dem til du ikke lenger er avhengig av dem er.        
 6.  
 7.             4      Husk at mange mennesker ikke har en klar forståelse av hva det betyr å være biseksuell. Noen mennesker tror kanskje at du bare prøver å få oppmerksomhet eller at du er homofil, men ikke vil innrømme det. En god måte å motvirke dette på er å si: "Jeg er tiltrukket av folk, ikke til kjønnene." Vær veldig klar over hvem du er, hva du mener og hvorfor du forteller dem.        
 8.  
 9.             5      Vær rolig og rimelig; vær sikker på hva du sier og forklar at dette bare er deg og at det gjør deg glad for å vite hvem du er.        
 10.  
 11.             6      Vær stolt av hvem du er; Din seksuelle orientering er aldri noe du burde skamme seg for - det er bare en liten del av hele karakteren som gjør deg hva du er.                  
 12.  
             

Tips .

    
   
 • Når folk gjør dumme kommentarer, hold hodet opp og spør dem hvorfor de tror det, eller fortell dem at du setter pris på deres bekymringer, men du føler deg komfortabel med dem. Folk som gjør slike kommentarer, har vanligvis ingen smart grunn til å gjøre det.
 •  
 • Ikke bruk setninger som "Jeg er ikke homofil." Dette forsterker bare ideen om at du gjemmer homoseksualiteten din. I stedet hold deg til bekreftende uttalelser som "Siden jeg har forstått dette om meg selv, føler jeg meg mye lykkeligere og mer selvsikker, jeg vet ikke hvem jeg vil ende opp med, hvis jeg har et langsiktig forhold, men hvis jeg vet hvem jeg er det gjør det lettere for meg å være åpen for nye muligheter ".
 •  
 • Prøv å gjøre så lite oppstyr om det som mulig, behandle emnet som normalt (som vil støtte en rolig reaksjon) og oppgi at du er komfortabel med din seksuelle orientering.
 •  Smil, hvis du nevner det i fremtiden. Dette gjør at du ser selvsikker og som om det ikke var en stor avtale. Dette vil oppmuntre vennene dine til å tro at det ikke er noe spesielt og forhåpentligvis vil de ikke behandle deg annerledes.  
 • Ta et dypt pust og si det tydelig. Det er bedre enn bare å mumle det til deg selv og unngå problemet. Tenk på det: er det en stor ting at du har en heteroseksuell kjæreste?
 •  
 • Hvis du føler deg godt nok til å ta vitser om det, fortsett! Det hjelper vennene dine til lettere å godta forholdet til seksualiteten din i vennekretsen din.
 •  
 • Hvis du skjønner at du har hatt feil på seksualiteten dine tidligere, er det greit. Hvis du allerede hadde kommet ut, si noe som om, "Jeg har innsett at jeg liker begge, ikke bare sex x Jeg trodde jeg bare snakket om  
 • La det stille komme inn i en samtale om andre vanlige omstendigheter i livet ditt, hvis det bare er en bekjent. Setninger som "Vel, som en 32-årig biseksuell mann, tror jeg det..." er perfekt, ettersom du raskt gjør motivet til noe annet.
 •  
 • Ikke vær fiendtlig eller sensitiv når noen nevner det. Ellers ser det ut som du er flau.
 •  
 • Ikke vær redd for å komme ut, fordi hvis du ikke forteller noen, vil du aldri være glad inni!
 •  
             

Advarsler .

    
   
 • Ikke alle mennesker er åpne. Det vil være folk som vil ha fordommer mot deg, men ikke la det stoppe deg. Det du synes er mindre viktig for livet enn deg og dine følelser.
 •  
 • Det er mulig at noen av vennene dine kanskje freaker ut først og kanskje tror du er på dem. Politisk erklære at venner er venner, og at det ikke betyr at du er tiltrukket av hver av kjønn ditt, bare fordi du er tiltrukket av samme kjønn, akkurat som heterofile mennesker ikke føler seg like om hverandre tiltrukket av motsatt kjønn.
 •  
        
Relasjoner populær:
Velg et passende sted for den første datoen.

Kom over en utro venn.

Gjør en jente som deg (LGBT).

Avtale med fiender.

Vet når forholdet ditt er over.

Møt en gutt.

Avtale med din venn å gå ut med din forelskelse.

Stopp hater noen.

Vis en person du elsker dem.

Gi din venn mer frihet.

Glem med kritikk.

Hvordan kysser du en jente.

Ikke vær unødig.

Forsiktig kyss en jente uten sjansen for avvisning.

Utreise foran foreldrene.

Anerkjenn en kompulsiv personlighetsforstyrrelse.

Ta tak i homofobiske foreldre.

Få din forelskelse til å slutte å smake en annen jente.

Få ex kjæresten tilbake.

Finn den rette kvinnen.

Godta en invitasjon fra en mann.