Home \ relasjoner
 

Finn ut om noen liker deg.

 

Du tror at noen liker deg, men du vil være sikker? Noen ganger kan det være veldig vanskelig å finne ut uten at personen forteller deg direkte. Men det er måter du bedre kan måle sannsynligheten for at noen har en forelskelse på deg. I denne artikkelen får du tips om det.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Stillbilder  ,

    
   
 1.            1      Kjenn tegnene på at noen er interessert i deg. Hvis en person liker deg, kan du merke at hun stirrer på deg, smiler på deg, eller prøver å få øye med deg. Hvis noen er på deg, vil han eller hun trolig finne unnskyldninger for å berøre deg så ofte som mulig. Hvis personen er sjenert, vil de vise sin kjærlighet ved bevisst å unngå deg. Men hvis hun er mer trygg og direkte, vil hun vise sin kjærlighet ved å være mer oppmerksom på deg.        
 2.  
 3.             2      Ta en titt nå og da i løpet av klassen. Hvis øynene dine møtes oftere, er dette et godt tegn. Står personen opp til blikket ditt i noen sekunder? Ser hun sjenert ut? Ler hun på deg? Alt dette er tegn på at hun liker deg.  
    
  • Prøv å lese i personens øyne. Hvis hun liker deg og stirrer på deg i klassen, så sannsynligvis ikke med et blikk i øynene. Prøv å sørge for at personen virkelig sjekker deg ut eller bare stirrer inn i rommet.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Pass på at personen ler mye. Hvis noen ler på vitser, selv om de ikke er så morsomme, er det en indikasjon på at han eller hun er på deg. Det trenger ikke å bety at personen har falt hodet over hælene forelsket i deg, men det er en indikasjon på noen form for tiltrekning.        
 6.  
 7.             4      Vær oppmerksom på hvordan personen oppfører sig i din nærvær. Hvis noen liker deg, vil du også legge merke til små endringer i hans eller hennes oppførsel. Personen vil umiddelbart legge merke til når du går inn i et rom, og hun vil gjøre alt for å gjøre et godt inntrykk på deg. Hun vil sannsynligvis løpe hennes hender gjennom håret, stamme eller prøve å være spesielt morsomt. Personen vil le mye eller gjøre en ekstra innsats for å være hyggelig for deg. 
    
  • Hvis personen reiser med venner, ignorerer hun deg eller inviterer deg til å henge med henne og vennene sine? Hvis hun bare lar deg ned, er hun sannsynligvis ikke på deg. Men hvis hun inviterer deg til runden, vil hun nok finne deg interessant - og kanskje til og med på deg.
  •  
  • Hvis vennene hennes hyler og hvisker når du passerer dem, er sjansene at personen er på deg. Hvis han og vennene hans plutselig blir stille, hvis du går forbi dem, kanskje fordi de snakket om deg!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ikke dra hastige konklusjoner. Hvis du fanger en person en eller to ganger, stirrer du på deg, bør du ikke umiddelbart anta at de "liker" deg. Hvis du dømmer for fort, er du bare utsatt for skuffelse. Du kan bare være sikker på om du hører det direkte fra kilden: Så hvis personen forteller deg direkte at hun liker deg. Du kan bruke dine observasjoner som et verktøy for å måle situasjonen, men bare til en viss grad.                 
 10.  
             

    2      Prøv situasjonen  ,

    
   
 1.             1      Flørt med personen og se på deres reaksjoner. Hvis personen flirter med deg i retur, er sjansen for at de er interessert i deg. Hvis hun bare nikker og ikke utarbeider, kan hun ikke virkelig betale deg henne full oppmerksomhet - eller hun er redd for å si feil ting. Hvis hun blir veldig nervøs og rastløs, kan hun virkelig være opp til deg og bekymret for at du kan gi henne en kurv, men kan også være på utkikk etter en måte å forsiktig gi deg en kurv. Stol på din magefølelse! Dette kan noen ganger være vanskelig å vurdere, men din første intuisjon burde peke deg i riktig retning.  
    
  • Husk at noen mennesker bare liker å flørte naturlig. Så flørting med en slik person betyr ikke nødvendigvis at de liker deg på denne måten - det kan bare signalere en bestemt attraksjon eller at han / hun er spesielt utadvendt.
  •  
  • Prøv å berøre personen tilfeldig og ta hensyn til deres reaksjon. Legg hånden på armen eller skulderen mens du snakker med personen og sitte så nær henne som lårene og skuldrene berører. Hvis personen reagerer positivt på kontakten, kan det være et godt tegn.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Nære vennskap. Mange sterke relasjoner har startet som enkle vennskap. Hvis du gjør venner med personen, vil du bli kjent med dem, og de vil kjenne deg bedre. Hvis dere begge passer sammen, vil dere snart nyte hverandre. Det kan også bidra til at personen føler seg mer komfortabel rundt deg. 
    
  • Gå f.eks. med en gruppe venner og inviter personen til å bli med. Hvis du er omgitt av folk du liker, er alt mye mer behagelig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gjør innsidere vitser med ham. Du trenger ikke å tvinge det, men vær forberedt hvis det kommer til det. En eller to dager senere, fikse innsiden spøk og finn ut om han / hun husker det. Dette kan være en fin måte å finne ut hvor viktig personen er i samspillet ditt.       
 6.  
 7.             4      Se om han eller hun lytter til deg. Det kan signalisere kjærlighet hvis personen lytter til deg ærbødig når du snakker om deg selv. Han / hun kan også stille deg spørsmål om livet ditt. Når du blir kjent med hverandre bedre over tid, kan du også finne deg selv å snakke om personlige holdninger og opplevelser som du ikke ellers ville forholde deg til noen så raskt. Hvis han / hun lytter til deg og husker detaljene timer eller dager senere, er sjansen for at han vil like deg.  
    
  • Igjen, selv med denne metoden, kan du ikke være sikker på om noen liker deg. Men det kan være en god indikator.
  •  
  • Prøv å fortelle en spesielt lang historie og vær oppmerksom på om personen lytter til deg - men gjør ikke et kjedelig eventyr ut av det. Hvis han / hun legger seg på hvert ord, vil han / hun sannsynligvis finne deg interessant.
  •  
         
 8.  
             

    3      Være direkte  ,

    
   
 1.             1      Spør personen for sitt telefonnummer. Gjør det naturlig. Hvis du foretrekker å ta det enkelt, ta smarttelefonen og skriv personen. Spørsmål forresten i samtalen, "Hei, [personens navn], hva er telefonnummeret ditt?" Den beste måten å be om en grunn: arrangementer for studiegruppen, for eksempel, eller koordinering av en fest. Hvis personen er mer enn villig til å gi deg nummeret sitt, betyr det ikke nødvendigvis at de er mer enn bare platoniske om deg - men det indikerer at han / hun er komfortabel med nye kommunikasjonsmuligheter åpen. 
    
  • Ikke spør en tredje person for telefonnummeret til din forelskelse. Hvis du vil gjøre det, bør du være direkte og spør personen personlig.
  •  
  • Vær spesielt forsiktig når personen ber om nummeret ditt eller gir deg dem uten at du må spørre dem. Disse trinnene kan bety at personen er på deg. Se det som en invitasjon til å skrive til personen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Snakk med personen utenfor skolen. Legg personen som en venn på Facebook, Snapchat, Instagram eller et annet sosialt nettverk. Skriv hennes meldinger når du har nummeret sitt. Begynn med noe enkelt: spør om lekser hvis du ikke vil være så grei, eller bare si: "Hei, hvordan har du det?" Men husk, det vil føles mye mer naturlig for deg, både når du snakker i person har.       
 4.  
 5.             3      Inviter personen til en dato. Hvis du er relativt sikker på at personen liker deg, vennligst spør dem om en dato. Inviter dem til en filmkveld, en konsert eller en tur i parken. Hold deg rolig og trygg og prøv å være helt naturlig. 
    
  • Sørg for at du har en bestemt dag, begivenhet eller plan i tankene før du inviterer personen. Unngå å spørre om personen vil "gå ut med deg". Å gå ut betyr å gå til bestemte steder sammen og gjennomføre visse planer.
  •  
  • Hvis personen gir deg en kurv, prøv å se den i riktig lys. Som det sier, "andre mødre har vakre døtre", og kjører etter noen som ikke liker deg, er det vanligvis ikke verdt det. Kanskje personen har avvist deg av andre grunner også: kanskje han / hun ikke kan gå ut ennå, eller han / hun tror ikke at du er veldig seriøs.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Behave sjarmerende.

Flørt online med en jente.

Kyss bedre.

Går ut med en løve kvinne.

La din venn være bak deg igjen.

Bruk omvendt psykologi.

Bli kvitt knuste mennesker.

Attraktiv for menn.

Glemte ex kjæresten.

Spør en gutt hvis han går på skoleballen med deg.

Gjør en gutt nysgjerrig.

Vinn en kile kamp.

Avtale med en lykkelig venn.

Kom over en mann.

Gjenkjenne om en gutt er interessert i deg.

Gjenkjenne om en jente du aldri har snakket med, liker deg.

Få sin venn til å kysse deg.

Finn en mann med stjerneskiltet Jomfruen.

Finn ut om en jente spiller hardt.

Avtale med avslag fra foreldrene dine.

Finn ut om en fyr snyder deg.