Home \ relasjoner
 

Styrk mennesker.

 

Å styrke andre mennesker hjelper ikke bare til å få jobben, men sender også positive signaler til gruppens atmosfære. Når alle empati og føles en del av det hele, vil mer arbeid bli gjort og resultatene vil bli bedre. Enten du vil styrke dine ansatte, barn eller en generell gruppe mennesker, vil positive holdninger, tillit og muligheter føre til suksess.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Dine ansatte styrker  ,

    
   
 1.            1      Bli kjent med henne. Det er enkelt å dømme en person og finne grunner til ikke å styrke dem. Kjenn ferdigheter og kvalifikasjoner. Se på personens CV og finn ut hva deres styrker og talenter er. Dette vil hjelpe deg med å bestemme hvor du skal maksimere potensialet ditt.  
    
  • Lytt til dem mer enn å snakke. Vær oppmerksom på den følelsesmessige bakgrunnen som noen av dem lever gjennom, og at vanskelige situasjoner kan spille en rolle i deres oppfattede selvbeherskelse.
  •  
  • Spør personen hva de gjør best og hva de liker mest om jobben sin. Ved å gjøre det kan du oppmuntre dem til å bidra i deres spesialisering og interesser og for å sikre at de blir realisert.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lov godt arbeid hver dag. De fleste trives i et miljø der de konsekvent mottar positiv tilbakemelding. Dette hjelper dem å vite at deres prestasjoner er verdsatt og oppfordrer dem til å fortsette sitt gode arbeid og å føle seg bemyndiget.  
    
  • Lag et miljø som feirer både suksesser og feil. Du bør også rose de ansatte som tok en risiko uten å oppnå ønsket resultat. Likevel har de lært noe verdifullt for seg selv og selskapet. De var modige nok til å lage seg, for eksempel fra hvem andre kan lære.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Unngå kritikk helt, hvis mulig. Kritikken har den motsatte effekten av ros, det fraråder folk veldig mye og gjør dem ofte uproduktive. Ha alltid tro, forstå og tenk på de gode aspektene av situasjonen og sammenlign feilene med feil du har gjort eller kunne ha gjort.  
    
  • Hvis du trenger å kritisere, være konstruktiv, ros alltid personen først og gi et klart forslag til hvordan du kan forbedre. Kritikk som ikke gir noen løsning er rett og slett gjennomsnittlig og unødvendig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lag muligheter for videre trening og trening. Tillat dine ansatte å utvide sin kunnskap og ferdigheter slik at de kan bidra mye. Noen ganger føler de seg maktesløse, spesielt på arbeidsplassen, og som om deres arbeid ikke har mening. Men som de får mer ferdigheter, føler de seg viktige og tilhørende.  
    
  • Pass på at alle ansatte har det høyteknologiske utstyret de trenger for å jobbe effektivt, og sørg for at de vet hvordan de skal brukes. Fortell dem, "Hvis du har noen spørsmål, spør meg og jeg kan hjelpe deg." Og jeg mener det.
  •  
  • Oppfordre dine ansatte til å bruke omtrent 10 minutter hver dag til å skaffe seg nye ferdigheter på deres iPhone, datamaskiner eller andre ikke-tekniske enheter som de kan bruke i hverdagen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Del informasjon fritt og enkelt. Deling av informasjon med ansatte er delvis et spørsmål om tillit, dels et spørsmål om ressurser. Deling av informasjon styrker tilliten mellom deg og dine ansatte, da du ikke vil dele informasjon med personer du ikke stoler på. Og for det andre gir deling av informasjon ansatte dine ressurser de trenger for å gjøre jobben sin ekspert. Det er vanskelig å ta de beste avgjørelsene hvis du ikke har informasjonen du handler basert på.  
    
  • Bygg mål og formidle dem tydelig. Pass på at du uttaler alt klart, fra bedriftens mål og grunnleggerens ideer til gruppemål og de enkelte roller. Ansatte er mest dyktige når de forstår både store og små mål og er ikke tvunget til å improvisere fra bunnen av.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Støtte et læringsmiljø. Ring teamet sammen hver uke for å gjennomgå og diskutere ulike situasjoner for å se hvordan de kan håndtere ting annerledes i fremtiden og oppnå forskjellige resultater. Det er det livet vårt egentlig handler om. Lære nye ting som vi blir eldre og analysere hva vi gjorde tidligere.  
    
  • Lag et miljø der det er greit å gjøre feil. Empowering dine ansatte kan bety at de får et pass for å prøve ting de aldri har gjort før og aksepterer de usikre resultatene. Ansatte som er redd for å prøve noe nytt fordi de frykter et tilbakeslag eller kritikk, kommer ikke frem av de smale roller de har fått. Dette avhenger i sin tur av autorisasjonen. Bortsett fra visse begrensninger - diskriminering eller ulovlig oppførsel kommer i betraktning på arbeidsplassen - gjør ditt beste for å oppmuntre til sunn risikotaking. Hvis en ansatt gjør en feil, oppfordrer han til å lære og fortsette å gå.
  •  
                   
 12.  
             

  Del 2      Stimulere barn og ungdommer  ,

    
   
 1.             1      Prøv å finne ut hvorfor barnet er uegnet. For å håndtere dette problemet må du vite hvor det kommer fra. Leter barnet på skolen? Føles det dumt eller styggt? Hva er forholdet til foreldre og lærere? Barn er stort sett ubekymrede, med mindre det er en direkte grunn.  
    
  • Når du finner årsaken bak dette aspektet av personligheten din, kan du gå videre til neste trinn og hjelpe dem til å bli mer selvsikker.
  •  
  • Noen ganger er det avhengig av situasjonen. Hvis et barn er den yngste av fire søstre, en del av en minoritet eller en kvinne, kan den nåværende kraftstrukturen der den ligger, ha påvirket sin selvopplevelse. Hvis du kan takle disse problemene i utviklingsfasen, kan du gjøre sine voksne liv uendelig enklere.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk positivt språk. Ikke sukk, fordi det kan ses som et tegn på frustrasjon. Selv om de skrudd opp, la dem vite at du er stolt av dem for å prøve, ta risiko og finne en måte som ikke fungerer. Du er uansett uansett og vil muntre dem opp så mye som de går.  
    
  • I stedet for å si at de ikke er "dumme", la dem vite at de er kloge. I stedet for å si, "Det var ikke ille," si de var gode. Snakk om ting de har gjort og gi dem et positivt kryss, så de føler at de er i kontroll og gjør det bra.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hjelp dem til å være trygg. Legg komplimenter til ting de kanskje ikke liker, og ta det til et helt nytt nivå. For eksempel, hvis de føler seg stygge, si små ting som: "Din hud er vakker." Noen ganger går i detalj: "Øynene dine er som blomster. De er så vakre. "Jo mer du går i detalj, jo mer trygg vil du være og trygg på deg selv.  
    
  • Når du er i nærheten av dem, la dem tenke på ting de liker og fortelle deg om. Når de er deprimerte, kan du nevne disse tingene. Du bør legge til det i listen og få dem til å forstå synspunktet ditt. «Husker du den tiden du brukte fredagskveld å bekymre deg om søsteren din? Du er så nådig og omsorgsfull. "
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gi dem positiv forsterkning. Kraften til et kompliment og belønninger hjelper deg med å lykkes med å styrke alle. For barn tar dette form for privilegier. Hvis de kommer med en fra skolen, fortell dem at de har gjort en god jobb, at du er stolt av dem, og at de kan velge hva de skal gjøre den kvelden. Belønne deres gode oppførsel, og de vil begynne å forstå at de hjelper til med å forme verden rundt dem. Du vil føle deg bemyndiget.  
    
  • De fleste holdes ikke tilbake av det de ikke kan gjøre, de holdes tilbake av det de tror de ikke kan. Hvis du kan skape et miljø der du er i stand til nesten alt, så kan du tro på det og leve opp til dine forventninger.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gi dem et positivt, sunt miljø. Om mulig, omgir dem med folk som oppriktig bygger sin selvtillit og er interessert i alt de har å si og hvem de kan lære av og med. Hvis noen venner ikke oppfyller disse kriteriene, så gjør ditt beste for å holde dem av og forklare hvorfor du gjør det. Du kan bare plante et frø i tankene dine, og du kan ende opp med å se sin negative holdning også.  
    
  • Også oppmuntre til en sunn livsstil. Hvis noen spiser og trener, føler han seg bedre, og det er også barn. Vår fysiske side øker effektiviteten og stemningen og hjelper oss til å føle oss komfortable i huden vår. Lede etter eksempel, hvis det er mulig, og støtte dem ved å være aktiv med dem og spise dem med dem. Du må også være aktiv og spise sunt!
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gi dem beskjed om at alle har litt usikkerhet om seg selv, fordi ingen er perfekte. Selv de som presenterer seg for verden som bare perfekt, gjør det fordi de er redd for at andre ser sine feil. Det er helt normalt å være usikker. Alle lærer og vokser og blir bedre hver dag. At er noe å være positiv.  
    
  • Vi utvikler oss daglig. Ingen er for øyeblikket "alt han vil være". Gi dem beskjed om at de også bør ta en pause. De må tillate seg å vokse, forandre seg og utvikle seg. Pass på at de hylder hvem de er, for det er her de burde være.
  •  
         
 12.  
             

  Del 3      Aktiverer en gruppe  ,

    
   
 1.             1      Gi gruppen en stemme ved hjelp av media. Mediebekreftelse og støtte som understreker suksess, problemer eller urettferdig behandling av en gruppe, kan være en nyttig måte å styrke en gruppe eller sosial klasse på. Dette er tilfellet fordi en bred offentlig bevissthet er etablert som gir støtte og får folk til å føle seg i hvert fall på et visst nivå av lytting. De fleste vil sørge for at de eksisterer og at de blir lyttet til. Hvis du gjør det, vil du føle deg bekreftet.  
    
  • Hvis mulig, gi gruppen tilgang til Facebook, Twitter eller andre sosiale medieplattformer. Ring lokal avis, slå på overskriftene, annonsere og bare la det komme seg rundt.
  •  
  • La henne være en del av det også. Lag en samling ideer, hvor du kan ta tømmene i egne hender og ikke bare følge dine kreative retninger om hvordan du kommer til publikum.
  •  
         
 2.  
 3.             2      grunner en interessegruppe. Dette er en annen nyttig måte å styrke en gruppe på. Å være i en gruppe og kjempe for en felles sak, gjør folk sterkere og lar dem mer aktivt kontrollere livet deres. Det gir folk solidaritet hvis fravær har gjort dem til å føle seg maktesløse.  
    
  • Tenk på en gruppe som kjemper mot en annen, om det er noe forferdelig som rasisme eller noe planlagt og planlagt som et politisk valg. I de mest stressende situasjonene forener folk og lager en bevegelse fremover for å få ting gjort. En interessegruppe kan fremme denne motivasjonen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Oppfordre gruppen til å bruke stemmen sin. Gi dem beskjed om at de har rett til mer å si i ting som påvirker deres liv, deres lykke eller til og med deres rettigheter som borgere. Enten det er en liten sak i gruppen om hvilke de ikke er glade, eller et spørsmål i vår globale landsby - oppfordrer dem til å snakke ut. Hvis de ikke snakker, skjer ingenting.  
    
  • For eksempel er det noen europeiske regjeringer som gjør det veldig bra ved å tillate sine befolkninger å stemme i en folkeavstemning om saker som "skal vi bo i EU". Dette gir folk følelsen av å være uavhengig og bemyndiget. Bruk dette som et eksempel og la det fungere på et lavere nivå. Du kan ha valg, stemmeringsmøter, møter og til og med uformelle gruppefora.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Få henne til å være oppmerksom. Når du gir mennesker, må du sørge for at personene du styrker er komfortable og oppmerksomme. Det vil ikke hjelpe hvis han eller hun ikke er oppmerksom eller ubehagelig og forstår ikke alt du sier.  
    
  • Din oppførsel er en stor del av det hele. Hvis du ikke er kompetent og ikke gir et godt og imponerende eksempel, vil du ikke kunne hjelpe dem med å finne sin indre kilde til empowerment. Vær trygg på dine egne evner, og du kan også ha mer selvtillit.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vær ditt eget fyr og du vil også ta med andre lys. Lær og lær hvert øyeblikk og alltid be om tilbakemelding i stedet for å holde fast på din linje. Åpne tankene dine mot nye alternativer som gruppen presenterer for deg. Oppfordre henne til å øke som du ser henne vokse. Arbeid med dem, ikke over dem.  
    
  • Også tro på de tingene du sier deg selv. Hvis du forteller dem at de er i stand til noe, det er det de mener. Hvis ikke, vil de se gjennom deg og diskreditere din mening. Hvis du er ærlig, oppriktig og trygg og du bryr deg om ditt velvære, så vil du leve opp til dine forventninger.
  •  
         
 10.  
            

Tips .

      

                 
Relasjoner populær:
Utøve som homofil eller lesbisk.

Søt leter etter ex (for tenåringer).

Hold en rammann ved stangen.

Gå ut med en selvsikker pike.

Ikke lenger venner med noen.

Tilgi og leve videre i livet.

Forfør en oksekvinne.

Kom over en fremmed.

Glem ex kjæresten.

Avtale med en anstendig venn.

Møt lesbiske.

Vinn sitt hjerte.

Ta tak i homofobiske foreldre.

Bli en god nabo.

Vinn venner.

Kom nærmere din venn.

Så du skjønner at du blir skadet av noen.

Så en jente innrømmer at hun liker deg.

Vet sikkert om en gutt liker deg før du spør ham om en date.

Gjør din mor lykkelig.

Bygg et vennskap gjennom tillit.