Home \ relasjoner
 

Forlater en kone.

 

Noen ganger fungerer et romantisk forhold ikke lenger, uansett hvor hardt du prøver. Å bryte opp med en kvinne kan være ekstremt forræderisk. Selv om du ikke vil at forholdet skal fortsette, kan du fortsatt ta vare på kjæresten din og ikke skade hennes følelser. Det er en vanskelig diskusjon, men du kan minimere effekten av å være moden og behandle dem med respekt. Vi vil forklare hvordan du bryter med kjæresten din riktig for å skade hennes følelser så lite som mulig.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Diskuter separasjonen  ,

    
   
 1.            1      Pass på at du virkelig vil ha det. Det er så lett å reagere rashly under et problem og stoppe det uten at du vil ha det. Ta deg tid, hvis du hadde et strid eller noe lignende, for å berolige dine følelser og sørg for at du ikke bare gjør et følelsesmessig svar på noe du kan overvinne. 
    
  • Det er fristende å snakke med en venn eller familiemedlem om det, men det er viktig å sørge for at du kan leve med din beslutning. Du er den eneste som kan ta den beslutningen. Å ta tid for å være sikker på at du er fornøyd med beslutningen, forhindrer omvendelse etter oppbrudd.
  •  
  • Gode grunner til å avslutte forholdet er utroskap fra din side eller fra kjæresten din, fordi du ikke ser en fremtid i forholdet fordi du har forskjellige verdier eller fordi viktige mennesker i ditt liv ikke støtter forholdet.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skriv ned grunnene til separasjon. Kanskje du kan lage en liste for å forberede eventuelle spørsmål du måtte ha. Det er fristende å bare fokusere på det negative, men det er mer nyttig å ha en fordeler og ulemper liste for å sikre at du virkelig vil avslutte forholdet. Når du skriver ned årsakene dine, kan du se ting tydeligere og ikke huske noe under samtalen. 
    
  • Å ha en opptreden av separasjonsgrunnene er et godt utgangspunkt for et rollespill for å øve samtalen. Ta deg tid til å øve samtalen kan bidra til å gjøre det til et dumt argument.  
  •  
  • Kanskje du virkelig liker hvordan partneren din får deg til å le eller gir deg en god følelse av selvtillit. Du tror kanskje at hun er for knyttet eller ikke liker å ha dine egne venner og interesser. Vei fordeler og ulemper for å ta avgjørelsen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Møt på et semi-offentlig sted. Du vil ikke løpe bort fra henne og situasjonen, så følg litt tid etter at du har tatt din beslutning på et offentlig sted, slik at oppbruddene er så enkle og fredelige som mulig. 
    
  • Å unngå dem eller forsøker å avslutte forholdet bak lukkede dører, forårsaker bare problemer. Det er mye bedre å løse situasjonen i et stille, men likevel offentlig sted.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk "I" setninger for å forklare hvorfor du forlater dem. Så du kan forklare dine følelser uten å skylde dem. Det er også vanskeligere for den andre personen å argumentere for "jeg" setninger som de relaterer seg til deg og dine følelser alene. 
    
  • En "I" setning har et enkelt mønster: Jeg føler (sett inn følelse) når du setter inn (handling eller oppførsel fra din side) fordi (forklar hvorfor atferd er et problem). Dine følelser er din, så forklar hvorfor du har dem.
  •  
  • For eksempel kan du si: "Jeg føler meg ignorert når du setter karrieren foran meg fordi jeg alltid setter deg først, og jeg tror jeg må fokusere på det som er best for meg, og sette meg selv og min fremtid først. "
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gjør ingen påstander. Hold deg til fakta. Pushing henne på hælene distraherer fra selve emnet og gir ingen noen en klar slutt på forholdet. Du kan også klargjøre fakta uten å bli middel eller ødeleggende.  
    
  • Unngå anklager ved å bruke "I" setninger som gjør deg klar eier av dine følelser om forholdet eller partneren din. For eksempel, hvis du sa, "Jeg vil forlate deg fordi du alltid sier at du ringer meg, men du aldri gjør," da er det anklaget å sannsynligvis sette din partner i en defensiv posisjon.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gi henne muligheten til å svare ved aktivt å lytte. Hun ser oppbruddet som kommer eller ikke, men hun vil føle seg bedre hvis hun i det minste har mulighet til å svare. Når du tar deg tid til å forstå og aktivt lytte, unngår du stridigheter og gir dem en bedre følelse. 
    
  • En av de store tingene med å lytte aktivt er evnen til å gjenta hva hun sier, så hun vet at du har hørt og forstått hva hun sier. For eksempel, si "Hvis jeg forstår riktig, prøver du å fortelle meg..."
  •  
  • Lytting betyr ikke å godta alt. Å ta hensyn til dine følelser og svare på dem gir henne sjansen til å si hva hun har å si for å fullføre.
  •  
  • En annen del av aktiv lytter er kroppsspråk. Vend ansiktet til henne. Kryss armene dine og ikke kast bena, for det kan være et tegn på forsvar.  
  •  
                   
 12.  
             

  Del 2      Unngå en katastrofe  ,

    
   
 1.             1      Ikke si: "Det er opp til meg, ikke deg." Ikke skyld er en bedre måte å avslutte forholdet uten å skade dine følelser enda mer enn separasjonen det allerede gjør. Å spenne samtalen uten å skylde på det, eller du er en klarere og mer medfølende tilnærming. 
    
  • Forteller henne at det er opp til deg og ikke henne er en fin måte å avslutte forholdet på, men gir for mye plass til feilfortolkning. Erklæringen gir henne plass til å tenke på hvordan hun kan "hjelpe" deg fordi du er problemet. Det kan til og med virke som en unnskyldning eller en cliché.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lag et personlig utsagn, ikke på telefon eller via e-post. Så begge sidene kan fullføres, og du viser henne respekten som trengs for en oppbrudd. Selv om det ikke føles fint, er langsiktig den beste måten å bryte opp og unngå forvirring. 
    
  • Selv om du foretrekker å kommunisere med din partner via telefon, tekstmelding eller e-post, er et slikt kommunikasjonsverktøy aldri en god idé å avslutte et forhold. Det kan virke som om du unngår dem for ikke å gjøre dem sint eller opprørt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ikke gi vennskapet ditt, fordi det kan være enda mer sårbart. For øyeblikket er det viktig å avklare splittelsen og en bestemt slutt. Unngå alt som er manipulerende. Tilbudet om et vennskap bør unngås hvis det ikke er mulig. Unngå emnet helt.        
 6.  
             

  Del 3      Kontakt  ,

    
   
 1.             1      Ikke ta kontakt med henne. Det kunne gi henne falske forhåpninger om en forsoning. Gjøre grenser klar uten evnen til å forhandle eller reparere forholdet er hardt, men unngår misforståelser.  
    
  • Finn ut om du vil slette ting som sosiale medier. På kort sikt er det bedre å ha en klar linje og ikke gi personen en enkel måte å følge med på hverdagen. Ofte er det best å gi hverandre frihet i de neste seks månedene, selv på sosiale medier.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ikke gå til steder hun kunne være for å gi henne plass. Som med sosiale medier, er en komplett oppbryting best her. Du kommer fremdeles til steder hvor du er sammen, men unngå å være for respekt for det. Det er sikkert steder du trenger å gå til, for eksempel skole eller arbeid, men å unngå steder hvor du har valg reduserer sjansen for at det vil skje igjen og igjen.       
 4.  
 5.             3      Vær varm hvis du trenger å se henne regelmessig. I noen tilfeller er livet ditt tett nettverk, og det er umulig å unngå din eks. Hils din eks i slike tilfeller og hold samspillet til et minimum.  
    
  • Hvis du går inn i henne på vei til skolen eller jobber, for eksempel, nikk til henne, si hei, og fortsett deretter. Dette viser respekt, i kontrast, når du ser den andre veien eller unngå kontakt med din eks.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Forbered en kort, nøytral respons for tredjepart om oppbrudd. Det er veldig fristende å snakke dårlig om din eks, når forholdet bryter ned på grunn av en feil på sin side. Unngå dette nødvendigvis. Vis din størrelse og vær stille om de skitne detaljene i separasjonen. I stedet gjør en kort uttalelse som forklarer at du ikke lenger er sammen. Ikke snakk dårlig om henne.  
    
  • Et raskt svar for å forklare din oppbrudd ville være, "Oh, ja, Donna og jeg er ikke et par lenger, det fungerte ikke." Ikke si noe dårlig om din eks.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ikke åpne et nytt forhold offentlig for en stund. Sosiale medier spiller en stor rolle i våre liv, men du trenger ikke å legge inn et nytt forhold offentlig. Det er enkelt ved å gjøre forholdet ditt synlig for deg, slik at du ikke gjør vondt til din exs følelser. En del av en anstendig oppbrudd er å gi den andre personen tid uten å slippe av sinne eller skuffelse. 
    
  • Publisering av et nytt forhold på sosiale medier er ufarlig, noen ganger holder den andre deg oppdatert om sosiale medier, men om deg. Det er bedre å anta for sikkerhets skyld at din eks vil lese innleggene og bli skadet.  
  •  
         
 10.  
           Les mer... (14)      
Relasjoner populær:
Ta en manns interesse.

Elske en gift mann.

Teksting en gutt galt på deg, gjør ham som deg igjen.

Å være attraktiv for en kristen jente.

Spør en jente for telefonnummeret hans.

Stopp å elske noen.

Om en gutt som allerede har fått en kjæreste.

Reduser kriminalitet i nabolaget ditt.

Håndtere mindre intelligente mennesker riktig.

Gi noen gode råd.

Håndtere mindre intelligente mennesker riktig.

Bøye en kvinne.

Lag et vennskapsarmbånd.

Hit en sterk mann.

Gjør ex sjalu.

Ta tak i homofobiske foreldre.

Ha en natt med en kvinne.

Få noen til å skille deg fra deg.

Uimotståelig for menn.

Finn ut om en venn er homofil.

Komme sammen med en partner.