Home \ relasjoner
 

Spør en stripper for en dato.

 

Så, du har sett en vakker kvinne som du vil ha en date med. Men hun er en stripper, noe som gjør ting litt komplisert. Det er mange stereotyper som du bør være oppmerksom på (eller ignorere) før du tar det første trinnet, ellers vil du ødelegge sjansene for å bli bedre kjent med kvinnen. Nøkkelen er å vise oppriktighet, og det i et miljø hvor utseende og penger er sentrale.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vær objektiv. Før du selv går til en stripklubb, går du i store lengder uten fordommer og er åpen. Ikke anta at kvinner er strippere fordi de er hensynsløse og ikke kan tjene penger på noen annen måte. Noen dansere er veldig intelligente og jobber som stripper for å betale for sine studier. Andre har landet i Strip Club på grunn av uforutsigbare levekår du aldri kan forestille deg. Fortsatt jobber andre i klubben for å tjene penger for sin familie og barn. Det er enkelt å dømme en bok etter konvolutten, men du vil ikke bli veldig langt hvis du vil ha en date med en stripper på den måten.       
 2.  
 3.             2      Vær klar over hvor du skal hen. Strippers får mye oppmerksomhet i klubben og ofte utenfor. Hvis du har problemer med å få partnerens beundring og blikk, bør du sannsynligvis ikke gå ut med en stripper. Tror ikke du kan endre strippen eller forvente at hun skal finne en annen jobb hvis hun har et forhold til deg. Godta at dette er din jobb, og hvis du ikke kan gjøre det, se etter en annen kvinne.        
 4.  
 5.             3      Finn en klubb hvor du føler deg komfortabel. Typen av klubb bestemmer vanligvis hvilken type kvinner du finner der. Noen er fulle av svært unge, uerfarne jenter, andre fulle av aldrende veteraner, prospektorer eller en blanding av alt. Unngå kvinnene som tiltrekker menn fra gangster-miljøet som kan love dem og bli med i deres livsstil. Selvfølgelig kan du være heldig og ha det gøy med dem, men de er egentlig ikke materielle for et forhold. Gå til herrene klubber hvor du kan finne kvinner med høyere utdanning og kvinnelige studenter. Disse jentene er langt mer interessante og åpne for samtale på arbeidsplassen.        
 6.  
 7.             4      Gå tidlig. Gå til klubben kort etter at den åpnes. Vanligvis er klubben død i første halvtime eller time, og danserne sitter og slapper av, viser nye triks eller bare snakk. Dette er den beste tiden å snakke med en stripper uten å være under press, da kvinnene ennå ikke er i pengemodus.        
 8.  
 9.             5      Start en samtale. Vær søt og uten fordom. De fleste kvinner blir mishandlet av menn som bare behandler dem som engangsbiter av kjøtt. Lytt nøye til denne kvinnen og vis en alvorlig interesse for hennes liv og aktiviteter utenfor stripklubben. Ikke bare fokusere på kroppen din. Alle liker komplimenter, men strippere hører dette nonstop. Finn øyekontakt og stirre ikke bare på bryst eller ben. Hvis du komplimenterer, ros det vakre fargeskjemaet på klærne dine eller si at de nye stolpene ser mye bedre ut. Noe sånn. Be om bøker, filmer, skole, familie og liv, og det vil gjøre deg mer interessant for en samtale enn de vanlige kundene.        
 10.  
 11.             6      Gi henne et tips når hun er på scenen, men ikke inviter henne til en runde dans. Hvis du betaler henne for det, vil hun sjekke deg ut som en av hennes "faste", men gi henne penger hvis du snakker med henne for lengre, alt i alt holder du henne unna jobben. Hun vil aldri gå ut med deg hvis du bare er en kunde. Og det er definitivt ikke en god ide å betale andre kvinner fra klubben for runde dans. Hvis du gir pengene sine på scenen, så gi de andre danserne penger, men litt mer til din valgte. Bare tipping henne fører til sjalusier blant danserne, noe som gjør det vanskeligere å tilbringe tid med henne i fremtiden.        
 12.  
 13.             7      La klubben være når den blir full og alle jenter må ta vare på sine gjester individuelt. Gi henne beskjed om at du ikke vil forstyrre henne på jobben, ønsk henne alt godt og si at du kommer tilbake. Etter noen besøk vil hun forhåpentligvis smil når hun ser deg og kommer rett til deg så snart hun har mulighet. Hvis ikke, så kanskje hun bare ikke ønsker å danse noen fra klubben, eller hun dater noen.        
 14.  
 15.   8      Inviter en jente til en dato. Hvis strippen ikke vil møte deg utenfor klubben, spiller hun med deg. Ja, hun kan være tøft og forsiktig, men hvis hun fortsetter å vende deg bort, er det ingen grunn til å fortsette å imitere henne. Men hvis hun inviterer deg til en date, gjør noe vakkert og romantisk. Hun er en stripper og pleide å ha menn interessert i henne og tilbyr penger og dyre gaver. Prøv å gjøre noe med henne som du er interessert i, og som du har oppdaget i samtalene med henne. Uansett hva du gjør, bare aldri tenk fordi hun er en stripper, hun vil gå til sengs med deg på første date. Tvert imot venter noen av disse jentene lenge og ønsker å bli kjent med deg først. De stoler vanligvis ikke på menn fordi de opplever de verste delene av menn mange timer om dagen. Så vær tålmodig og vis henne at du er annerledes.     
 16.  
 17.             9      Godta jobben sin. Hvis en ting fører til en annen, og du er i et forhold til en stripper, så vil hun sette pris på at du forstår at hun jobber og tjener mer penger enn de fleste leger. Faktisk kan hun til og med bli en lege en dag, da dansere blir vant til å tjene store penger og en vanlig kontorjobb er rett og slett ikke attraktiv i forholdet. Forstå at mange kvinner velger denne jobben fordi det gir dem mye frihet og gir tid til å gjøre andre ting i livet. Planlegg datoene dine med henne på forhånd og ring aldri henne før klokka 11.00.                  
 18.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Finn en venn over internett.

Overvinne ensomhet når du er blant mennesker.

Hold foreldrene dine fra å ha en venn.

Påvirke andre mennesker.

Skryter med et kun alt.

Finn nye beste venner.

Kom deg sammen med partneren din tatoveringer du ikke liker.

Å bekjenne sin kjærlighet til noen.

Ta kontakt med sværmen.

Å ha en jente som ikke har interesse for et forhold.

Som en gutt være god med en jente.

Spør en kvinne for en date som allerede har en kjæreste.

Avtale med svik.

Ta vare på skuffelser i mellommenneskelige forhold.

Å adressere en jente i det offentlige.

Ledere.

Har en fedskapstest gjort.

Gi dårlige nyheter.

Opprettholde kjærlighet i et forhold.

Skille deg fra din venn hvis du er forelsket i ham.

Lev etter et ensidig forhold.