Home \ relasjoner
 

Fant en sosial klubb.

 

Lær hvordan du starter din egen sosiale klubb for å få nye venner. Dette eksemplet forklarer hvordan du starter en tegneserie for kunstnere, men den kan også brukes på andre typer klubber (for eksempel lesesirkler, strikkgrupper eller hva du vil).

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Velg en hobby eller et tema. Hvis tegning er din lidenskap og du vil møte flere artister, er dette en veldig god idé, eller kanskje du vil ha noe helt annet, for eksempel: Stri navneetiketter eller "prøv galne ting i byen din.       
 2.  
 3.             2      De fleste klubber starter veldig små, med en kjernegruppe av venner. Har du noen venner som deler din interesse? Foreslå en tid og sted for å være sammen (om det er tegning, eller å diskutere en bok, eller hva det måtte være).        
 4.  
 5.             3      Forutsatt at dere alle hadde det gøy, ble enige om å møtes igjen for å gjøre det samme igjen neste gang. Prøv å gjøre det neste møtet i en uke og foreslå at vennene dine inviterer andre til å bli med.        
 6.  
 7.             4      Hvis du ikke allerede har gjort det, åpne en konto på et nettsamfunn som Friendster, MySpace, Twitter eller Facebook. Finn nye mennesker og presenter deg for dem. Fortell henne om klubben og inviter henne.        
 8.  
 9.             5      Hvis du ønsker å utvide din klubb enda lenger, bør du vurdere et BBS-gruppesystem, sette annonser på Craigslist, distribuere reklame og gå til klubber med lignende tema for å komme i kontakt med mennesker med samme tankegang.                  
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Relasjoner populær:
Bli venner med ex.

Sensuelt kysser.

Gjør kjæresten din sjalu.

Stopp å tenke på ex.

Med folk som ignorerer deg.

Avtale med en partner som jukser på deg.

Bær kjæresten på hender.

Ta en manns interesse.

Erobre kjærligheten til en jente.

Kjøp en forlovelsesring.

Beklager.

Korrekt oppførsel etter en første dato.

Gjenkjenne om en kvinne er en sølv løveinne.

Få kvinner til å tilbe deg.

Ta tak i homofobiske foreldre.

Behandle et barn med ADHD.

Flørt med gutter.

Komfortabel en venn etter en død.

Separate og bli venner.

Møt gutter.

Start en samtale med fremmede.