Home \ relasjoner
 

Fortell din venn at du er forelsket i ham.

 

Du er venner med ham, men plutselig ble du forelsket i ham. Hva gjør du? Fortell ham? Det er ikke uvanlig. Hvis han finner deg attraktiv og ikke har sagt noe ennå, bør du ta det første skrittet. Det gjør det også lettere for ham. Hvorfor skal bare guttene alltid gjøre alt arbeidet? Vær litt modig.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.             1      Pass på at du er veldig nære venner. Du bør kunne joke sammen, ha det gøy og noen ganger ha seriøse samtaler uten å dømme hverandre. Hvis du ikke har den basen, er det ikke verdt innsatsen for å fortelle ham at du er forelsket i ham.       
 2.  
             

  Del 1      For øvrig nevner  ,

    
   
 1.            1      Velg den uformelle metoden hvis du kan ha lange og dype samtaler med vennen din på samme tid.        
 2.  
 3.             2      Gå et sted med ham der vennene hans ikke er der. Når venner er sammen med dem, reagerer de vanligvis ikke veldig naturlig på slike ting.       
 4.  
 5.             3      Snakk med ham om alt som har å gjøre med kjærlighet. Ikke din kjærlighet til ham, men bare kjærlighet. Du kan snakke om det på noen måte.       
 6.  
 7.             4      Trinn for trinn til emnet. Prøv ikke å være sjenert, selv om du føler deg sjenert, noe som sannsynligvis vil være tilfelle. Bare hold det enkelt og si, for eksempel, "Jeg liker deg mer enn bare en venn." Det vil være nok, men du kan også late som det veier deg ned og sier at du vil bli kvitt det en stund , Så han plukker sannsynligvis det bedre. Denne oppførselen er best hvis du vil ta et nytt skritt og starte et forhold med ham.       
 8.  
 9.             5      Husk å ikke spørre ham umiddelbart. Akkurat nå vil du kanskje, men ikke gjør det! Dette kan føre til et mislykket forhold. Du må gi ham tid, kanskje noen uker eller en måned, for å bli vant til det faktum at du elsker ham. Da kan du spørre ham. 
    På den annen side, hvis du ikke vil gå ut med ham, men bare vil at han skal vite det, kan du fortsette med ham normalt og være glad for at han nå vet hvilken hemmelighet du har holdt tilbake fra.  
         
 10.  
             

  Del 2      Fortell ham med medfølelse  ,

    
   
 1.             1      Velg medfølelsesmetoden hvis du er bekymret for at han blir sint og du er bekymret for det.        
 2.  
 3.             2      Gjør ham klar over at du er noe "annerledes" enn vanlig. Du kan oppnå det ved å se bekymret og snakke med ham mindre enn vanlig.       
 4.  
 5.             3      Hvis din venn spør deg hva som skjer, dekker ansiktet ditt og begynner å gråte (hvis du kan). Så kan du fortelle ham, "Vi må snakke."       
 6.  
 7.             4      Si noe som helst, "Jeg gjemte noe fra deg. Jeg må bare fortelle deg at jeg ikke lenger kan holde det til meg selv. "La ham tro det er verre enn det egentlig er.       
 8.  
 9.             5      Fortell ham. På dette tidspunktet kan han allerede tro at du er døende, så du kan enkelt bekjenne din kjærlighet til ham. Han kan til og med være lettet over å le eller sukke fordi kjærligheten din bare er en liten stund i forhold til det han mistenkte!       
 10.  
 11.             6      Gi ham litt tid. Hvis du håper på mer, kan du kanskje spørre ham om en dato noen uker senere. Ikke overser det med det; Du kan lage subtile hint noen dager før, så han er forberedt hvis du spør ham.       
 12.  
             

  Del 3      Fortell ham ved å gjøre det klart  ,

    
   
 1.             1      Bruk metoden for åpenbarhet når du er redd for hans reaksjon og ofte bekymre deg for det.        
 2.  
 3.             2      Flørt litt, men gjør det virke harmløst. Ikke overdriv det. Flørt gradvis (det vil si over flere uker) mer.       
 4.  
 5.             3      Finn ut hva du handler om. På dette tidspunktet har du og din venn flørt regelmessig. Og det betyr i flere uker. Hvis du ikke har komplimentert ham ennå, slipp noen nå. Stare på ham (og la ham fange deg) og hvis han ser ut, vend og blush hvis mulig.       
 6.  
 7.             4      Gjør det så åpenbart som mulig. Så fortell ham at du er forelsket i ham. På dette punktet trenger du ikke vente i uker for å få det. Bare vent en dag eller to og spør ham om han vil være mer enn bare venner med deg.       
 8.  
             

  Del 4      Fortell ham ved hemmelig post (på skolen)  ,

    
   
 1.             1      Pass på at han ikke liker noen andre. Du kan finne ut det ved å si "Jeg har vært singel lenge." Han kunne være singel eller åpen for et forhold (men unngå å snyte på noen, se advarsler under). Kanskje du begynner å snakke om din kjæreste eller noe annet. Pass på at han vet at du ikke har en kjæreste, med mindre han allerede vet det. Han burde ikke tro at du allerede er tilgitt.       
 2.  
 3.             2      Send ham små hemmelige brev der du skriver at noen han kjenner, er forelsket i ham. Hvis du er venner med ham, vil han nok fortelle deg hva han tenker på de små notatene. Eller han holder det til seg selv. Da må du finne ut av hans oppførsel. For eksempel, prøv å se ham åpne brevet og se hans reaksjon på det. Rimelige svar på dette er å se deg rundt før du åpner notatet, så les det lenger enn det er nødvendig og se deg om for å finne ut hvem som kanskje har sendt den.       
 4.  
 5.             3      Innrøm det. Hvis han forteller deg at han vil vite hvem som sendte ham notatene, fortell ham at det var deg. 
    
  • Når han forteller deg om de små notatene og sier at han mener at personen som sendte dem er gal, kan han si det bare fordi han ikke vil innrømme at han håper det er en person han liker. Tenk på det, hvis du bare vil fortelle ham. Eller vær modig og kaller deg selv "denne gale" og rydder saken på stedet. Han kan være sjokkert nok til å innrømme at han liker deg og beklager. Hvis ikke, ta det rolig og vær vennlig med ham. Kanskje det vil være noe med deg en gang i fremtiden.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vær sjenerøs. Når du har fortalt ham at du har sendt ham notatene, si også at han ikke trenger å gjenkjenne dine følelser, og at du håper det ikke vil ødelegge vennskapet ditt. 
    
  • Hvis han ikke deler dine følelser, bare si at du håper det ikke ødelegger vennskapet ditt.
  •  
  • Ikke bekymre deg hvis han ikke vil ha mer enn bare vennskap med deg. Det er så mange gutta i denne store, brede verden. Hvis det ikke virker, kan du fortsatt være venner.
  •  
         
 8.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

      

        
Relasjoner populær:
Tema en fri ånd.

Spør en gutt til Abi Ball.

Tilgi noen som har skadet deg.

Glemmer en kvinne.

Ha det gøy med kjæresten din.

Hold en hemmelighet.

Ledere.

Gi noen gode råd.

Imponér noen.

Styr karakteren.

Forstå en juksevenninne.

Kom nærmere din venn.

Å ringe en manns oppmerksomhet.

Spion partneren på nettet.

Fortell noen du ikke er interessert i.

Flørt for tenåringer.

Bli forelsket i en fin person.

Avviser en gutt som ber om telefonnummeret.

Mestre kunsten å kysse.

Finn en god mann.

Kram sin venn.