Home \ relasjoner
 

Overvinne besettelse i et forhold.

 

Obsession kan ødelegge et forhold. Å være hos en person, aldri la personen være ute av syne eller ute av tankene, det kan være det som slukker kjærlighet. Ironisk nok kan dette bety at du mister forholdet du er besatt av. Lær hvordan du skal mestre denne utfordringen og finne ekte, autentisk kjærlighet.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Fallgruvene av besettelse  ,

    
   
 1.            1      Vær oppmerksom på farene ved å være besatt av en annen person. Obsession forhindrer også din personlig vekst og selvutvikling. Det er ikke mulig å få alt du trenger i livet fra en annen person, og å prøve det vil kvele den andre personen og få deg til å føle seg avhengig og hjelpeløs. Dette er alle negative virkninger for deg, personen og personen du har forhold til.       
 2.  
 3.             2      Du bør forstå hvordan autentisk kjærlighet fungerer. Du elsker en person på grunn av hvem du er, ikke på grunn av hvem du er. Denne personen kan ikke fylle ut de tingene som mangler i deg; bare du kan gjøre det. Å elske er et valg, ikke noe som håner deg som en slags frelse. Kjærlighet er ingen unnskyldning eller distraksjon fra utfordringene du møter i livet. Kjærlighet er ikke veien til å vokse opp til den harde oppgaven med å gjemme, modne og finne din egen vei i livet.       
 4.  
 5.             3      Vær oppmerksom på at besettelse kan begrense mulighetene dine. Mens du er besatt av en annen person, kan du ikke se grensene for forholdet og dets utløpsdato. I mellomtiden kan personen som passer deg bedre gå rett forbi deg mens du er fanget i et obsessivt forhold. Ved ikke å være besatt av en annen person i livet ditt, kan du gi deg selv friheten til å vite at forholdet du er inne, er riktig for deg, om ikke å befri deg og søke sunnere forbindelser.                 
 6.  
             

  Del 2      Gode relasjoner krever tid  ,

    
   
 1.             1      Husk at timing er viktig, og alle er forskjellige. Personen du er med, kan ha prioriteringer i livet som du bare ikke forstår. Å være obsessiv og håpløst håper at din eksistens vil være tilstrekkelig til å endre disse prioritetene, viser mangel på forståelse og indikerer at du trenger en virkelighetskontroll. Folk som forandrer sine planer fordi noen oppfordrer dem til å gjøre det, pleier å virkelig fornærme personen til slutt. Det kan ikke vise nå, men det kan komme til å lyse, og det skjer ofte når du er så dypt involvert at du mister den personen som å miste en del av deg selv. Det er bedre å kjenne mulighetene fra begynnelsen enn å fantasere, å snakke og oppfordre personen til å elske deg.        
 2.  
 3.             2      Slapp av mer. Hvis du tror dette er den rette personen for deg, husk at hun kanskje ikke er i samme forhold som deg. Slapp av og vær deg selv, heller enn å prøve å tvinge det Ting skje raskere. Juster tempoet. Ikke alle blir forelsket raskt, og hvis du slår varmen litt, føler du deg bedre, og personen kan savne deg nok til å gjøre et dypere band.       
 4.  
             

  Del 3      Overvinn obsession  ,

    
   
 1.             1      Hvis du er obsessiv, bekjenner du det. Slik kan du opprette plassen for deg å jobbe med.       
 2.  
 3.             2      Elsk deg selv først og fremst. Forvirre ikke selvkjærlighet med selvtillit; de har ingenting å gjøre med hverandre. Selvlidenhet handler om å respektere og støtte din egen verdighet, gjenkjenne og fremme dine egne talenter, og ta vare på dine egne behov og ønsker. Også å ha en følelse av hensikt som passer deg som du er, er dyktig, selv om noen mennesker kan ta lengre tid enn andre å virkelig finne ut hvem de er.       
 4.  
 5.             3      Advarsel folkene du bryr deg om, mens du fortsatt er i ferd med selvoppdagelse. Jo mer du er forvirret om hvem du er, desto mer skylder du andre mennesker som ikke er besatt med dem og gjør klare grenser i alle henseender, ettersom du fremdeles er "ute etter deg selv". Dette er ikke det samme som ikke å binde seg; det er også en måte å skjule fra virkeligheten. Det handler om å fortelle den andre personen at du fortsatt ser etter din vei i livet, at du noen ganger er forvirret, og at du bør fortelle deg om du noen gang begynner å sløre grensene ved å stole for mye på støtten, kjærligheten og la personens oppmerksomhet i stedet for å stå alene. Oppriktighet vil hjelpe dere begge til å møte utfordringene fremover med åpne øyne.        
 6.  
 7.             4      Dedikere aktiviteter, arbeid og mål som passer deg. Et tegn på en obsessiv partner er at han eller hun lar alt ned og bare gjør det partneren gjør, elsker bare det partneren elsker og fokuserer bare på hva partneren fokuserer på. Noen av dette kan forventes under den første forelsket, men ikke i den grad at du erstatter dine interesser med partneren din. Finn en god balanse mellom å engasjere partnerens interesser ut av nysgjerrighet, kjærlighet eller bare vennlighet, samtidig som du holder de tingene du elsker å gjøre i livet.  
    
  • Hold tritt med dine vanlige hobbyer og sportsaktiviteter. Noen ganger spør partneren din om å komme med deg for å se hva du gjør, men forvent ikke noe "evig engasjement" fra partneren din for dine interesser.
  •  
  • Start nye interesser når du går videre. Ikke undertrykk din modenhet for frykt for at partneren din ikke vil like den når du bytter eller lærer nye ting. Det er usunt å være nær en partner som føler den måten; alle mennesker utvikler seg og forandrer seg med tiden, det kan man forvente.
  •  
  • Aktiver aktivt dine lidenskaper. Partneren din er bare en lidenskap, ikke en komplett erstatning for det mangfold av gleder i livet.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Bli med venner, familie og fellesskap. Unngå å gjøre unnskyldningen om at partneren din er alt for deg, og at du alltid må være med ham eller henne, på bekostning av alle andre i livet ditt. Mens de første par svimlende månedene av et forhold ofte involverer et element av total absorpsjon, er det ikke bra å fortsette så lenge. Gjør en seriøs innsats for å koble til igjen med venner og familie med hvem du har mistet kontakten og re-engasjere seg i fellesskapsaktiviteter. Enda bedre, du vil ikke miste kontakt med noen i begynnelsen av partnerskapet ditt; en god partner vil se og respektere ditt vedlegg til andre som en del av deg.  
    
  • Hvis du har en partner som krever at du ikke møter andre, og at du ikke gjør noe annet enn å bruke tid med ham, vær på vakt. Dette er et tegn på en kontrollerende person som kan manipulere deg til å besette ham eller henne og ikke la noen andre i livet ditt. Til slutt kan du til og med overbevise deg selv om at du gjorde det valget, men du ble faktisk manipulert til å gjøre det.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Nyt forholdet ditt mer. Obsession berøver et forhold av moroa og gjør alt hardt arbeid, noe som gjør at du tenker på hvert ord og enhver handling, og deretter å være sjalu over alt og alle, hva partneren din er borte fra deg. Denne personen kan eller ikke være din eneste sanne kjærlighet. Innse at "en sann kjærlighet" er et ideelt og det åpner deg for besettelse ved å ønske det var slik. Hvis det fungerer bra mellom deg, er det fordi du har hatt glede av hverandres selskap, det har vært veldig enkelt å tilbringe tid sammen, og ikke leve fra hverandre når du var fra hverandre. Hvis det ikke virker, vil noen besettelse ikke bringe et feilparende par tilbake sammen.        
 12.  
 13.             7      Gjør deling på sosiale medier morsomt og kort. Unngå å ta sin tid eller pinne bord eller skure hans fôr. Spesielt bør du ikke la noen snakke eller snooping kommentarer om hvor det er, om folk som er online, eller om dine onde følelser. Alt du skriver er vedvarende for alltid, og jo mer du er besatt av nettmiljøet, desto raskere blir det klart for flere enn partneren din at du har et problem med å være sant til grenser som bare ikke er sunne lenger. I stedet la hverandre ha sin egen plass på nettet, holde nyhetene enkle og hyggelige, og lagre på dype samtaler for den tiden du bruker sammen hverandre. br & gt;  
    
  • Stopp stalking på Facebook / Twitter. Trenger du virkelig å vite hva partneren din gjør hele tiden? Finn andre ting å lese, for eksempel en god bok!
  •  
         
 14.  
 15.             8      Unngå å sitte og vente på at partneren din skal designe dagen. Hvis denne personen ikke ringer deg, skriver du ikke en melding eller e-post, hvordan har du det da? Hvis svaret ditt er at du virkelig blir gal, sint eller trist, at du slutter å gjøre andre ting å vente og til slutt finner alle slags unnskyldninger for å forklare stillheten, så er du veldig sannsynlig å være besatt og du Det kan ikke klare å bare fortsette livet ditt. Tror aldri at den andre personen sitter og tenker på deg. Sannheten er at selv om du er en utrolig person, er partneren din sannsynligvis opptatt med sitt eget liv. Hvis han er interessert i deg, vil han ta initiativ til å kontakte deg. Siden han ikke gjør det, betyr det at han er opptatt, eller mener at du har fått nok tid i det siste, eller at andre ting må gjøres enn å holde hånden din. Ingen av disse grunnene handler om deg eller stole på deg - det handler om å holde tritt med hverdagen på en vanlig menneskelig måte.  
    
  • Selv om partneren din ikke kontakter deg fordi det ikke er viktig for ham eller henne, eller han gjør mistenkelige ting som å være utro, er det ingen grunn til å være obsessiv. Det er en grunn til å se etter en ny partner!
  •  
         
 16.  
 17.             9      Forbedre hva som mangler inni. Hvis du mangler selvtillit, lav selvtillit eller frykt for fremtiden, eller fortsatt sliter med den emosjonelle maelstrømmen av dysfunksjonell utdanning, søk passende hjelp. Hvis du ikke er ute etter sunne ventiler og finne måter å håndtere ting som ikke er organisert i ditt eget hode, risikerer du å prøve å bruke din partner som en erstatning for å få deg til å føle deg bedre selv. Utvikle selvtillit og ta kontakt med andre mennesker utenfor forholdet ditt. Så du gjør en innsats for å utvikle en følelse av selvverdighet i stedet for å håpe på å få det fra andre (det fungerer sikkert ikke slik!).  
    
  • Hvis du føler at du trenger en partner, bruk det som advarselsskilt for å være oppmerksom på deg selv. Ingen trenger en partner; vi alle trenger sunne sosiale relasjoner, støttende mennesker og kjærlighet, men en partner er bare en mulig kilde for det. Det er absolutt noe som mange mennesker vil ha i sine liv, men trenger ikke være motivasjonen til å engasjere seg med noen andre. Husk at kjærlighet er et valg og ikke et imperativ. Velg smart.
  •  
  • Innse at ironien er at jo mer du bryr deg om deg selv og andre, desto mer sannsynlig er det å tiltrekke seg noen som virkelig elsker deg. Fokus på å være den beste personen du kan være og omsorg for alle menneskene rundt deg er et attraktivt trekk i hver person.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Fortsett å gå hvis du ikke føler kjærligheten. Du kan ikke gjøre en persons besettelse over å elske deg lenger. Klichéen "Hvis du elsker noen, la han gå; hvis han elsker deg også, vil han komme tilbake "er aldri mer relevant enn når du føler at et forhold er rystet. Gjør det klart at du elsker denne personen, men at du ikke vil godta andre valg kjærlighet, faksing, lovelessness eller annen negativ oppførsel og atferd. Fortell partneren din om å ta på seg ermet og ikke forvente at du tolererer hans dårlige oppførsel. Hvis du er obsessiv med dårlig oppførsel, kan det være veldig vanskelig å lage et slikt ultimatum og slippe av, noe som kan gjøre deg i stand til å holde fast i noe som er helt usunt for deg. Du fortjener ikke en ufullstendig kjærlighet eller en skygge av kjærlighet; du fortjener den hellige hengivenheten. Så la gå og se hva som skjer. Hvis sann kjærlighet ikke kommer, er du fri.        
 20.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

      

          
Relasjoner populær:
Vet om din beste venn elsker deg.

Berører en gutt.

Finn ut om en mann spiller med dine følelser.

Forintetgjør noens vennskap.

Imponér noen.

Ta det første trinnet.

Glem gutten du liker.

Tilknyt hans forelskelse.

Erkjennelse av en patologisk løgner.

Finn en kjæreste hvis du er sjenert.

Føler deg godt i nærheten av din venn.

Bli kvitt en irriterende venn.

Lag et album av sine beste venner.

Vær en fast venn av en musiker.

Kjempe kjæresten sin.

Få vennen din til å betale mer oppmerksomhet enn sine venner.

Forbedre fattige menneskers liv.

Ha det gøy med venner.

Fortell din venn at du trenger mer plass.

Overvinne ensomhet når du er blant mennesker.

Glemt en jente.