Home \ relasjoner
 

Hold deg kult i nærheten av din forelskelse (for jenter).

 

Noen jenter får panikk når de snakker med gutten de liker, og fanger seg til å lure seg uforvarende. Selv om dette kan virke som et stort problem, kan det bli sortert ut, og han vil snart innse at du er den perfekte jenta. Bare slapp av... han er bare en jente.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vær selvsikker! Husk å stemme din mening før han. Noen jenter endrer hvem de er for å passe sine forelsket, men fristende som kan virke, bør du alltid være 100% selv.        
 2.  
 3.             2      Arbeid til din fordel. Vær alltid vennlig og åpen for alle du møter. Arbeid til din fordel, slik at hvis han ber deg om en tjeneste eller din mening, vil du være forpliktet til å svare på ham. Da vil du føle deg mer troverdig og han vil elske det om deg.       
 4.  
 5.             3      Snakk med ham når muligheten presenterer, men ikke virke desperat. Når du har noe å si til ham, si det. Ta enhver anledning til å ta kontakt med ham.       
 6.  
 7.             4      Har en grunn til det. Når du ringer / snakker / skriver til ham, sørg for at du har en grunn til det (ekte eller ikke). Ikke si det til din forelskelse, ikke tvang deg selv til å skrive åpent. Grunnen til at du trenger noe slikt er å redde deg, hvis noen andre spør hvorfor du ringte / adressert / adresserte ham. Også, hvis du ikke er sikker på om gutten liker deg, kan du bruke det som en unnskyldning for å snakke med ham. Eller be om nummer / e-postadresse...       
 8.  
 9.             5      Gjør venner med vennene dine.        
 10.  
 11.             6      Vis din humor! Gjenta ikke dine egne vitser og ler på dem. Du kan virke conceited hvis du gjentar dem, eller ler mye, men et smil eller en fnise er greit.       
 12.  
 13.             7      Vær selvbevisst (2). Når momentumet har plukket opp litt, begynner du (subtilt) å foreslå at du liker det. På et tidspunkt, hvis du føler deg modig, forteller du ham at du liker å tilbringe tid med ham, og spør ham om en date. Som sagt ovenfor, sørg for at du har en unnskyldning for å spørre noen...       
 14.  
 15.             8      Nyt! Ikke begrense alle dine trekk for å nyte ditt firma. La gå, hvis du føler at riktig tid er kommet, og vær deg selv når han er rundt. Tilbringe tid med ham burde være morsomt, ikke en leksjon!       
 16.  
 17.             9      Vær deg selv! Ikke forandre deg selv helt for å være "kul". Personligheten er hvilke gutter som ser mest etter i en jente, ikke deres utseende selvfølgelig. Å være oppmerksom på utseendet ditt betyr å være oppmerksom på personlig hygiene, for å kamme håret ditt, ikke å være kaotisk, etc. Men hvordan oppfører du seg som deg selv? Ganske enkelt ----- HAR FUN! Nyt hvert øyeblikk av livet ditt, ha det gøy med vennene dine, smil, le, være naturlig. Og som du gjør dette, ta en titt på ditt crush (sørg for at det er nær!) Og smil på det. Han vil se din søte side :)                 
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Relasjoner populær:
Tinker med en gutt.

Møt en gutt.

Være enkelt igjen.

Erkjenn når en gutt ikke gjengjelder dine følelser.

Dra en fyr.

Dating en advokat.

Hold kjæresten din på en romantisk måte.

Håndtere en separasjon.

Forbedre dine relasjoner.

Anerkjenn en playgirl.

Å være en gutt for en jente å ha en vanskelig tid.

Det første kysset.

Opprettholde et forhold.

Vanskelig å leke mens du oppfordrer gutten til å ønske deg.

Finn en passende romkamerat.

Tips for kyss (for gutter).

Fortell noen som du fortsatt elsker ham.

Gi kjærlighet til en jente uten å få en kurv.

Gjør folk som deg.

Behandle straks stilhet.

Kjærlighet ubetinget.