Home \ relasjoner
 

Vet når vennen din vil at du skal kysse ham.

 

Det kan ikke være en utfordring å vite når tiden er kommet for det første kysset. Det er nok bevis for å veilede deg i riktig retning og for å sikre at du ikke kommer inn i en pinlig situasjon. De fleste gutta vil fortelle deg at de vil kysse deg, enten med øynene eller deres ord. Og når du har flyttet, er det flere ting du kan gjøre for å la ham få vite at du vil at han skal kysse deg.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Les tegnene  ,

    
   
 1.            1      Se på øynene hans. En god måte å fortelle om en gutt ønsker å kysse deg, er å være oppmerksom på hvor han ser. Hvis han ser på leppene dine eller stirrer på deg, tenker han sannsynligvis på å kysse deg. 
    Han kan til og med kommentere på leppene når han ser på henne. Hvis han komplimenterer dine lepper eller øyne, er han klar for kysset.    
  • Hans øyne er en klar indikator, som er hans ansiktsuttrykk. Vær oppmerksom på uttrykkene han lager når du er sammen.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær oppmerksom på kroppsspråket hans. Hvis din venn blir klumpete eller fidgety, kan han bli nervøs. Årsaken er å kysse. Ikke se på dette som et tegn på kjedsomhet, han sannsynligvis bare venter på muligheten til å ta det trinnet. 
    
  • Det kan være at han begynner å leke med håret, berører ansiktet eller til og med biter på underleppen.  
  •  
  • Avstand er også en stor indikator på ønske. Hvis han finner måter å komme nærmere deg, bør du kunne kysse ham rolig.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lytt til ham. Men vær ikke oppmerksom på komplimenter. Hør hvordan han snakker til deg. Når stemmen vokser og han begynner å hviske ting til deg, er han klar for et kyss. 
    
  • Hvis han hvisker, må han også komme nærmere deg, noe som gjør kyssing lettere.  
  •  
  • Å snakke i en mykere tone er et spesielt godt tegn når du er både offentlig. Han prøver å fange oppmerksomheten og holde den slik at du føler at du er den eneste personen i rommet.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Se etter pauser i samtalen. Hvis han beroliger seg eller har flere pauser i samtalen, er det kanskje ikke fordi han mister interessen. Hvis han holder øye med ham, selv om han er stille, prøver han fortsatt å fortelle deg noe.        
 8.  
 9.             5      Vær forsiktig når han flirter med deg. Alle gutter flirter annerledes, men noen ting du kan stole på er berøring og vitser. Når han strekker armen eller nedre ryggen, prøver han å fortelle deg at han er på deg. Det samme gjelder hvis han ler på vitser eller til og med gjør dem. 
    
  • Det kan til og med være at han blinker på deg, noe som nesten er et tegn på at han tenker på å kysse deg.  
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Ta kyssen  ,

    
   
 1.             1      Kom nærmere. Hvis du tror din venn er klar til å kysse deg, kom nærmere ham. Berør armen eller ansiktet forsiktig for å la ham få vite at du er klar for et kyss. 
    
  • Ikke krysse armene dine. Dette kan gi ham inntrykk av at du ikke er klar for et kyss. I stedet behold kroppsspråket ditt åpent og vend deg til det.  
  •  Smil på ham for å la ham få vite at du er komfortabel. Når du er avslappet, er han mindre nervøs når han kommer til å kysse deg.    
         
 2.  
 3.             2      Finn et sted hvor du har det bra. Kissing utgivelser oxytocin. Dette er en kjemikalie som gjør at vi føler oss lykkelige og avslappet. Hvis du er bekymret for at noen ser på deg eller du er forstyrret, gå til et annet sted. 
    
  • Når du begynner å kysse, vil du kanskje kysse en stund, så det er viktig å være på et sted hvor du føler deg trygg.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lag øyekontakt. Se vennen din i øyet før du kysser ham, men åpner også øynene dine mens du kysser. Øyekontakt er en fin måte å bygge nærhet på, spesielt når du kysser. 
    
  • Det kan føles litt rart i begynnelsen, så stirre ikke på det mens du kysser. Bare ta et øyeblikk å se på vennen din mens du kysser, og lukk øynene dine.  
  •  
  • Ta en pause mellom kyssing for å gjenopprette øyekontakt.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hold munnen åpen. Ikke skyv tungen ned i vennens nakke og ikke dekk munnen med spytt. Åpne munnen din bred nok til at tungen din kan røre og fortsette derfra. 
    
  • Slapp av og form den sammen. Prøv å tenke på annet enn kysset. Når du blir spent, lider kysset.  
  •  
  • Ikke pust inn gjennom munnen din til hans. Pust gjennom nesen mens du kysser.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Berør ham. Legg hendene rundt ryggen eller nakken. Hold ham nære mens du kysser. 
    
  • Ikke bli utvist hvis dette er ditt første kyss. Ta deg tid til å nyte og sette pris på kraften til et enkelt kyss. Hold kontakten enkel og full av kjærlighet.  
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Få ham til å kysse deg  ,

    
   
 1.             1      Slapp av. Det beste du kan gjøre for å sikre at gutten vet at han kan kysse deg, er å slappe av i hans nærvær. Hvis du får ham til å føle seg bra, er han mer villig til å slippe sin beskyttende vegg og kysse deg. 
     ler på sine vitser, smil på ham, gjør alt du kan for å gi ham en følelse av velvære. Å ta et skritt mot deg selv, selv om det ikke er det første, er risikabelt. Gutter liker ikke det med deres ego og selvtillit. Gjør det du kan for å oppmuntre ham til å nærme deg.    
         
 2.  
 3.             2      Bli frisk. Borst tennene og ha god hygiene. Oppfordre ham til å gjøre det samme. Gi ham tyggegummi, hvis du har tenkt å kysse ham. Han kan til og med ta det som et tegn på at du er i humør til å kysse. 
    
  • Hvis du har harde lepper, bruk leppebalsam. Pass på at leppene dine er attraktive, så han ønsker å kysse deg.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Finn måter å komme nær ham. Fortell ham at du er kald. Spør ham om jakken hans. La ham klemme deg. Gutter reagerer ganske godt på å få instruksjoner som disse. Hvis du kan få ham til å komme i nærheten av deg og deretter holde ham, kan han ikke holde tilbake for å kysse deg.        
 6.  
 7.             4      Fortell ham. Hvis ikke noe annet, bare fortell ham at du vil kysse ham. Trekk ham til deg, se ham rett i øyet og fortell ham rett ut at du vil at han skal kysse deg. Sannsynligvis vil han svare med et kyss.        
 8.  
           Les mer... (28)      
Relasjoner populær:
Snakk med fremmede.

Kjenne tegn til overtrenger.

Vær trofast mot din venn eller kjæreste.

Finn en sexy jente.

Hjelp en venn gjennom vanskelige tider.

Finn ut om noen hater deg.

Gi partneren nok frihet.

Bruk hendene dine under kyssing.

Å bli elsket.

Gi inntrykk av å være selvsikker.

Vær venn med noen med høy IQ.

Oppfordre noen til å gå til terapeuten.

Respekter eldre mennesker.

Går ut med en løve (dyrekretsen).

Ikke vær unødig.

Forfør en eldre kvinne.

Tiltrekk en manns oppmerksomhet.

Ignorer folk som ikke er interessert i deg.

Erkjenn når en gutt ikke gjengjelder dine følelser.

Finn en venn i ungdomsskolen.

Gjenkjenne om en annen kvinne er biseksuell.