Home \ relasjoner
 

Snakk med fremmede.

 

Å snakke med fremmede kan virke skummelt, men det må ikke være det! Det kan være spennende og informativt å snakke med noen du aldri har møtt før, hvis du bruker de riktige teknikkene. La underholdningen begynne bra ved å introdusere deg selv. Spør deretter spørsmål og lytt til å lære mer om den andre personen. Til slutt, følg noen viktige strategier for å holde samtalen gå, og avslutt den når den er vakreste.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Tenk deg  ,

    
   
 1.            1      Les kroppsspråket hennes. Få et komplett bilde før du går til en komplett fremmed, og start en samtale. Pass på at dette er riktig tidspunkt for å nærme seg dem ved å se på deres ikke-verbale ledetråder. Se på hvordan de står eller sitter og undersøker deres uttrykk. Synes du å være åpen for en samtale?  
    
  • For eksempel, hvis noen lener seg fremover med sine armer krysset og deres panne går, kan det hende du vil fortsette. Men hvis han er i en avslappet holdning og generelt i godt humør, kan han være interessert i å snakke med deg.
  •  
  • Selv om samtalen er på, bør du være oppmerksom på kroppsspråket til den andre personen. Så du vet om du skal endre temaet eller avslutte samspillet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Nær dem forsiktig. Bruk et åpent og positivt kroppsspråk hvis du velger å hilse personen. Vend til henne. Smil noe, hev haken og trekk skuldrene bakover. Du bør vises rolig, trygg og vennlig.        
 4.  
 5.             3      Innfør deg selv. Tenk deg, etter at du dro til personen. Si med en lykkelig tone "Hei" og navnet ditt. Deretter har en samtale delt av deg og personen (en teknikk som ofte kalles "triangulering") for å få det i gang.  
    
  • Du kan si, "Hei, jeg heter Daniel. Jeg ser at du venter på Frau Schmidt. Har du ventet lenge? "
  •  
  • En annen flott måte å legge til noe i fantasien din er å gjøre et oppriktig kompliment, for eksempel, "Jeg liker din frisyre."
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tilby hånden din. Tilby høyre hånd, slik at den andre personen kan riste den for å gjøre virksomheten perfekt. Gi hånden din med en flat palm og grep med fingrene i kontakt med deg rundt. Trykk fast, juster trykket til den andre persons trykk.  
    
  • Hvorfor er det viktig å riste hender? I det øyeblikket du kontakter, sender hjernene dine ut signaler som forsterker vedlegget ditt.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Husk navnet hennes og bruk det ofte. Minner om den andre personen når hun forteller deg og bruker den i samtalen. Dette gjør deg populær med den andre personen, og får deg til å se ut som gamle venner. 
    
  • For eksempel, rett etter at den andre personen ga deg navnet sitt, kan du si, "Så, Paula, hva bringer deg her i kveld?" Senere kan du bruke navnet hennes igjen ved å si "Hvilken er din Favoritt musikk retning, Paula? "
  •  
  • Kombiner navnet ditt med et kjennetegn som du har lært om det, for å gjøre det enkelt for deg å huske. For eksempel kan du si, "Paula har en genser," eller "Hannes liker hardrock."  
  •  
                   
 10.  
             

    2      Ha en samtale  ,

    
   
 1.             1      Lag øyekontakt. Vennlig vekselvirkning forekommer ikke hos to personer som ser i motsatte retninger. Øynene dine må møtes for å opprettholde samtalen. Finn en god balanse ved å unngå å stirre for lenge, men ikke helt unngå den andre persons blikk.  
    
  • Generelt gjør øyekontakt generelt når du snakker enn å lytte.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Still åpne spørsmål. Noen spørsmål kveler samtaler mens andre holder dem i gang. Start en samtale ved å stille et åpent spørsmål hvis du vil snakke med noen du aldri har møtt. Disse typer spørsmål lar deg utforske mange forskjellige måter utover et typisk "ja" eller "nei" svar.  
    
  • Åpne spørsmål starter vanligvis med hva, hvordan eller hvorfor, for eksempel, "Hvordan møtte du Tina?"
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lytt. Når du spør noen om et spørsmål, må du vise at du er klar til å høre svaret. Øv aktiv lytteferdigheter ved å vende deg til personen og lytte til hva hun har å si. Prøv å forstå deres melding fullt ut før du svarer.        
 6.  
 7.             4      Parafrase. Vis personen du har lyttet ved å paraphrasere hva hun sa. Dette vil hjelpe deg med å sikre at du har mottatt den tilsiktede meldingen og gi den andre personen muligheten til å avklare det, hvis ikke.  
    
  • Du kan omskrive ved å si noe som "Vel, det høres ut som..." eller "Hvis jeg forstår deg riktig,..."
  •  
         
 8.  
             

    3      Opprettholde samspillet  ,

    
   
 1.   1      Hold deg positiv. Det er mer sannsynlig at folk vil forbli og samhandle med deg hvis du holder samtalen positiv. Ikke anta at folk ikke liker deg eller prøver å unnslippe deg. Hold samspillet positivt og vær vennlig og omgjengelig.  
    
  • Prøv å være trygg, selv om du er nervøs eller ikke har den beste følelsen av selvværd. Andre har en tendens til å forlate samtalen for tidlig hvis du prøver å trekke tilbake, eller hvis du kommer over angst. Vær trygg når du er, hvis du er nervøs.
  •  
         
 2.  
 3.             2      La henne snakke om seg selv. De fleste kan snakke i timevis når de ser deg klar til å høre. Generelt liker folk å snakke om seg selv, deres ideer og deres interesser. Bruk denne kunnskapen til din fordel og hold fokus på den andre personen.  
    
  • Vis interesse for hva de sier ved å nikke eller svare med kommentarer som, "Virkelig?"
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vær morsom. Folk blir ofte fortryllet av folk som får dem til å le. Men du vil kanskje ikke sitte og høre på en vits om gangen. I stedet for å bruke direkte humor, gi en morsom prøve som passer til konteksten.  
    
  • Hvis du to venter, kan du for eksempel tilfeldig si: "Sapi, hvis jeg hadde kjent at ventetiden ville ta så lang tid, ville jeg ha tatt en piknik. Unnskyld meg hvis magen min blir for høy. "
  •  
         
 6.  
 7.             4      Leter etter likheter. Folk er tiltrukket av de som synes å "forstå" dem. Vær derfor oppmerksom på felles interesser eller meninger med den andre personen. Bruk disse likhetene til å understreke hvordan du ligner hverandre og å bygge en sterkere forbindelse med den andre personen.  
    
  • For eksempel kan du si, "Jeg føler på samme måte," eller "Hvor gal er det?" Jeg vokste opp i en liten by. "
  •  
         
 8.  
 9.             5      Unngå overdreven kommunikativitet. Hold deg til lys eller nøytrale emner under din første samtale hvis du ikke vil tilfeldigvis skremme andre bort. Selv om det er helt greit å være veldig åpen for en nær venn, blir det samme frøkt av en nesten fremmed. Overdreven kommunikativitet har en tendens til å få andre til å føle seg ubehagelig..  
    
  • For eksempel vil det bli vurdert upassende å fortelle en person du nettopp har møtt om en bekymringsfull sykdom.  
  •  
  • Ikke vær redd for å vise sårbarhet for problemer som kommer opp av seg selv. Dette kan bidra til å bygge tillit. Å informere for mye informasjon samtidig, kan imidlertid skremme seg av.
  •  
         
 10.  
 11.   6      Gå hvis det er den vakreste. Nøkkelen til et generelt hyggelig samspill med en fremmed er å vite når du skal avslutte samtalen. Vær oppmerksom på kroppsspråket hans. Viker han vekk fra deg, eller synes han å være distrahert av sin mobiltelefon eller en bok? I så fall kan det være et signal å si farvel. Pass på å avslutte samtalen i et positivt lys.
    
  • For eksempel vil det være fint å trekke deg tilbake ved å minne personen på forbindelsen din, selv om tingen har blitt pinlig eller stille. Si noe som: "Det var hyggelig å møte deg, Jana. Jeg håper du tenker på meg neste gang du går iskrem på Gepetto. "
  •  
         
 12.  
           Les mer... (13)      
Relasjoner populær:
Bekjenn kjærligheten til ham.

Beskyttelse mot dårlige mennesker.

Inviter en jente i femte klasse til en dato.

Gi luft kyss.

Å være avviklet.

Bryt opp med noen og vær fortsatt venner.

Få noen til å skille deg fra deg.

Komfortabel en venn som har blitt seksuelt misbrukt.

Bygg et langsiktig forhold.

Lag et stabilt forhold ut av middelklassens kjærlighet.

Kjærlighet ubetinget.

Snakker jenter online.

Gjør riktig på den første datoen.

Avtale med en sosiopat.

Gjør en venn sjalu.

Rett til å avslutte vennskapet med noen.

Forglemme en venn som jukset på deg.

Lag et stabilt forhold ut av middelklassens kjærlighet.

Ikke vær uhøflig.

Bryt opp med noen og vær fortsatt venner.

Håndtere lurte mennesker.