Home \ relasjoner
 

Lær tålmodighet i et forhold.

 

Tålmodighet er evnen til å utholde og opprettholde ro i situasjoner som krever forståelse, toleranse for forsinkelse og fristelsen til følelsesmessig intensitet. Tålmodighet betraktes ofte som en dyd eller en vane, og praktiserende tålmodighet er en handling. Derfor er tålmodighet noe som kan utvikles. Forhold gir mange forhold som krever tålmodighet, og tålmodighet er nødvendig for et sunt og funksjonelt forhold. Du kan lære tålmodighet ved å følge trinnene nedenfor.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Fokus på din holdning. Du kan ha tanker, overbevisninger og tankegang som ikke bidrar til tålmodighet. For å lære å bli mer tålmodig, bør du forberede din holdning til å oppmuntre tålmodighet.       
 2.  
 3.             2      Vær oppmerksom på situasjoner som utfordrer tålmodigheten din. Følg dine følelsesmessige, fysiske og mentale svar for å hjelpe deg å forstå hvordan du svarer på slike utfordringer. Å forstå hvordan du svarer på ting som utfordrer tålmodigheten, er synonymt med å mestre utfordringer i et forhold og lære å trene og bruke tålmodighet.        
 4.  
 5.             3      Eliminere tanker som handler om hva du tenker, hva som må skje, eller burde. Utålmodighet er ofte et resultat av uoppfylte forventninger. Husk at livet er uforutsigbart, og det er mange forhold utenfor din kontroll. Erstatt f.eks. Tanker som "mannen min må skru ned toalettsetet" ved å tenke litt i stilen "det ville være fint hvis mannen min slår ned toalettsetet" for å ta det bråkete bort fra saken og gjøre det mer gjennomførbart og mindre en tålmodighetstest.        
 6.  
 7.             4      Gjør soliloquy. Når forholdsproblemer som tester din tålmodighet oppstår, gjentar bekreftelser i tankene at du kan og vil være tålmodig. Hvis du for eksempel Hvis du tror at du blir utålmodig under en diskusjon med partneren din, kan du si til deg selv "Jeg er i stand til å utøve tålmodighet og jeg roer meg ned og lytter".        
 8.  
 9.             5      Kontroller egoet ditt. Bestem hvor mye tålmodigheten din skyldes ditt ønske om å være riktig, eller at ting må gå i henhold til planen. For å utvikle tålmodighet må du innse at to personer tilhører et forhold, og at ditt perspektiv bare er en del av ligningen.        
 10.  
 11.             6      Fremme åpen kommunikasjon. Forbind deg selv til å utøve tålmodighet, selv i møte med ting du er uenig i eller ikke vil høre. Relasjoner trenger åpen og ærlig kommunikasjon, og jo bedre du begge føler om å dele dine tanker og følelser, jo mindre sannsynlig skal du ha passiv aggressiv atferd som utfordrer tålmodigheten.        
 12.  
 13.             7      Følg dynamikken i forholdet ditt. Du finner at hver og en av dere har visse styrker og svakheter, og at du må jobbe sammen for forholdet til arbeid. Det er mulig å lære tålmodighet ved å fokusere på samarbeidet og være oppmerksom på hvordan dere hver bidrar til suksessen til forholdet.        
 14.  
 15.             8      Tilbring tid med personlig refleksjon. Du kan ikke ha et forhold av deg selv, men du kan bare utvikle tålmodighet gjennom din egen innsats. Sett personlig tid til å tenke på hvordan du kan utøve tålmodighet i forholdet ditt.                  
 16.  
             
Relasjoner populær:
Gjør tiltak mot narkotikahandlere i nabolaget.

Ta en manns interesse.

Møt en jente.

Vær en god venn.

Gå ut med en selvsikker pike.

Elsker kjæresten sin rett.

Fortell din forelskelse at du liker ham.

Å oppmuntre en venn.

Kyss kjæresten.

Forsiktig kyss en jente uten sjansen for avvisning.

Datoer med professoren din.

Jente datoer.

La en venninne vite på en fin måte at du ikke er romantisk interessert i ham.

Utfør en intervensjon.

Dekk opp forelsket for en kollega.

Hent over noen som ikke liker deg.

Fikk en fin kjæreste.

Øvelse av ikke voldelig kommunikasjon.

Flørt flittende med en gutt.

Irriterende folk er irritert.

Elske en mann.