Home \ relasjoner
 

Vinn hjertet av en mann.

 

Fikk du den perfekte vennen, men du vet ikke hvordan du skal vise ham at du er jenta (eller MAN) for ham? Vil du at han skal være så knyttet til deg som du er til ham? Les denne artikkelen hvis du vil at han skal oppfatte deg som en "evig partner".

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Utsiden  ,

    
   
 1.            1      Respekter deg selv. Som alle andre blir store menn tiltrukket av folk som respekterer seg selv og er stolte av seg selv. Vis ham at du har en god mening om deg selv og at du er verdig til å bli respektert. Snakk for deg selv, ha din egen mening, ta kontroll over situasjoner og ta vare på deg selv.       
 2.  
 3.             2      Ta vare på kroppen din. Hvis vi ikke betaler nok oppmerksomhet til kroppene våre, viser den andre at vi ikke tar oss veldig alvorlig, eller at vi ikke er verdt å elske (selv om vi ikke oppfatter det på den måten). For å vise ham at ikke bare ditt hjerte, men også kroppen din er veldig verdifull, bør du ta godt vare på deg selv. Ta vare på kroppshygiene, spis godt og gjør sport for å holde kroppen din i form.        
 4.  
 5.             3      kle deg pent. Hvis du ikke bryr deg om klærne dine, viser du andre at de ikke er verdt å bruke. Kanskje selv deres mening er ikke viktig for deg. Men selvfølgelig vil du gjøre et inntrykk på vennen din, så kle deg deretter! Bruk klær som ikke er helt ut av mote, som passer deg og din karakter og som er fremfor alt rent og uten hull.        
 6.  
 7.             4      Ta vare på lukten din. Luktene er svært viktige når det gjelder gjensidig tiltrekning. Det er mindre viktig å lukte bra (selv om det selvsagt kan hjelpe). Det er viktigere å ikke lukte dårlig. Gi huden et godt fundament ved å dusje regelmessig og bruke en deodorant. Hvis du vil lukte virkelig fantastisk, legg til litt parfyme eller kroppssprøyte.  
    
  • Velg en duft som din venn forbinder med din personlighet (lemony-lekfull, blomsterskinnelig eller musk for sensualitet).
  •  
  • Prøv å ikke rote med for mange dufter. Se etter en spesiell, veldig egen duft, som han forbinder med deg.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Behave selvsikker. Tillit ser bare sexy på alle. Du trenger ikke å være selvsikker, men få ham til å tro det. Vær selvsikker ved å stå rett og se ham (og alle andre) i øyet, snakke for deg selv og sporadisk få kontroll over en situasjon (bestem hva du gjør på en dato, etc.).                  
 10.  
             

  Del 2      Atferden  ,

    
   
 1.             1      La ham være fri. Menn opptrer ofte motvillig på datoer fordi de frykter å miste sine friheter eller personlighet. Årsaken til dette er vårt samfunn, som ofte forteller oss det. Vis ham at han ikke trenger å bekymre seg for det med deg, slik at han føler at han holder all sin frihet. Oppfordre ham til å realisere sine drømmer, hjelpe ham å gjøre mye med venner, og ikke kreve all sin fritid.        
 2.  
 3.             2      Ha det gøy med ham. Hvis vi ønsker å starte noe seriøst med noen, ser vi etter noen som gjør livet bedre, ikke sant? Så selvfølgelig er din venn ute etter noen som gjør livet mer spennende og morsomt. Vær kilden til det, ved å gjøre det mulig for ham å ha det gøy med deg. Ha det gøy møter, prøv nye ting, og oppfordrer ham til å forfølge sine lidenskaper, som du deler.        
 4.  
 5.             3      Ikke gjør et drama ut av alt. Hvilke menn ikke liker, er dramakroner. Du kjenner disse jentene som hele tiden blaspheming, starter stridigheter, snakker med andre, klager over alt, og leter etter feil i alt. Du kan ikke være sånn. Hold deg unna dramaet og prøv å spare ham noen form for drama.  
    
  • Hvis du har et reelt problem, kan han hjelpe deg, det er annerledes. Men ikke begynn å kjempe over hver eneste liten ting.
  •  
         
 6.  
 7.             4      La ham føle seg som en helt. Menn liker å være behov for. Du liker å være helten til kjæresten (eller vennen). Så gjør en innsats for å gi ham den følelsen. La ham hjelpe deg med noe fra tid til annen. Spør ham om råd og godta det, enten det handler om store eller små ting. Han vil elske sin posisjon i livet ditt fordi han oppfyller en hensikt han ellers ikke finner andre steder.        
 8.  
 9.             5      Være lidenskapelig. Selvfølgelig bør du være lidenskapelig om forholdet ditt, men det burde du også i hverdagen. Nyt hva du gjør og gjør ting som er viktige for deg. Entusiasme og nytelse av livet er attraktive, så de fleste ser etter partnere (og blir hos dem) som smitter dem med sin entusiasme. Så, denne personen er for ham, elsker livet ditt.        
 10.  
 11.             6      Vær deg selv. Det viktigste er at du blir deg selv. Ikke prøv å være den personen du tror han vil ha. Når vi prøver å være noen andre, begynner masken å smuldre raskt og den sanne personligheten skinner gjennom. Selv om han elsket deg for det du er, kan han føle seg vondt at du løy til ham. Da mister du ham likevel. Ærlighet varer lengst!        
 12.  
             

  Del 3      Swarming rundt ham  ,

    
   
 1.             1      Gjør noe for ham. En fin touch i mellom kan størkne dine følelser for deg. Et godt alternativ er å lage noe for deg selv. Konsentrere seg om ting han virkelig liker, ikke noe som synes å skrike: "Jeg bærer det bare fordi kjæresten min ga det til meg." Kanskje han liker caps og du kan strikke godt. Eller hva med en skulptur kan han sette på skrivebordet sitt?        
 2.  
 3.             2      Få ham en signert kopi av hans favorittbok. Finn ut hva hans favorittbok er, og se etter en signert kopi av den. Hvis forfatteren fortsatt er i live, kan du til og med kunne spørre ham om personlig signatur til din venn. Dette kan være en utrolig meningsfull gave hvis din venn virkelig liker boken.        
 4.  
 5.             3      Cook noe spesielt. Det er ikke forgitt at kjærligheten går gjennom magen. Matlaging kan læres raskt, selv om du aldri har kokt før. En liten øvelse, og du gjør ham glad og full uten at du trenger å gjøre mye.        
 6.  
 7.             4      Kraule ryggen hans. Noen ganger kan en fin massasje drepe dagens stress. Vi ser ofte etter noen som kan gjøre livet mindre stressende når det gjelder å avgjøre hvem vi vil bruke våre liv med. Vis ham at han kan slappe av veldig bra med deg.        
 8.  
 9.             5      Gi ham en tur i en klassisk bil. Avhengig av hva vennen din liker, kan du bli mer spesifikk i kjærlighetsbevisene dine. Hvis han elsker biler, kan du gi ham en tur i en bil han liker. Dette er en unik opplevelse og viser ham hvor mange tanker du har om ham.        
 10.  
 11.             6      Ta ham til arrangementer. Hvis han er veldig interessert i tegneserier, kan du for eksempel gå til en tegneserie med ham. Uansett hva han er lidenskapelig om - det er sannsynligvis et messe eller arrangement om det, så finn en han liker og gå med ham.        
 12.  
             

  Del 4      Ekstra tips  ,

    
   
 1.             1      Lær kunsten å kysse. Man ønsker å holde en god kisser. Så perfekt din kisseteknikk hvis du vil kjøre den ut av tankene dine.        
 2.  
 3.             2      Han må være morsom å snakke med deg. Det er veldig viktig å være noen som han kan ha god samtale med. Derfor delta i samtale og prøv å ha meningsfulle samtaler med ham.        
 4.  
 5.             3      Vær ressursfull om møtene dine. Dette er et viktig poeng når det gjelder dating og lar deg skille seg ut fra mengden av hans andre venner. Ikke vær redd for å planlegge møtene dine: Han vil like deg å ta initiativet.        
 6.  
 7.             4      Slå på den som ingen andre kan. Hvis han bare ville ha noen å ha det gøy med og snakke med, er du hans beste venn og ingenting annet. Sett deg selv fra sine andre venner ved å gi ham noe han ikke får fra noen andre.        
 8.  
 9.             5      Forbedre matlagingskapasiteten din. Ikke panikk hvis du aldri har kokt i livet ditt! Det er lettere enn du tror. Øv og prøv, og det vil fungere raskt.        
 10.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

      

        
Relasjoner populær:
Vis respekt.

For å komme overens med det.

Oppmer oppmerksomheten mot det motsatte kjønn.

Forhindre å elske noen.

Avtale med en anstendig venn.

Finn den ideelle partner.

Komfortabel en venn etter en død.

Gi kjæresten din følelsen av å bli elsket.

Flørt med din kjære.

Gå ut med en kjendis.

Avtale med din venn å gå ut med din forelskelse.

Å miste frykten for kjærlighet.

Avtale med en felles venn.

Lei et lykkelig liv uten romantiske forhold.

Gjør en mann kjærlighetsfull.

Finn en ekte venn.

Finn venner i en ny skole.

Hold en rammann ved stangen.

Kramper en jente som er mindre enn deg.

Bryt opp med vennen.

Håndtere en sarkastisk person.