Home \ relasjoner
 

Få en venn å snyte.

 

Hvis du mistenker at vennen din jukser på deg, er forholdet sannsynligvis på tynn is. Du vil ikke konfrontere ham uten bevis på affære. Hva kan du gjøre? Her er noen tips om hvordan du finner ut om ideen din er riktig.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Spør ham  ,

    
   
 1.            1      Vær direkte og spør ham om han snyder deg. Han kunne lyve eller fortelle deg sannheten. Men i begge tilfeller vil han vite at hans forhold til deg er i trøbbel. Ikke la ham av kroken. Det er på tide å snakke om grenser og stole på problemer.       
 2.  
 3.             2      Les "Hvordan eksponere Lies" (http://no.wikihow.com/Wie-man-L%C3%BCgen-entlarven-kann). Denne artikkelen vil hjelpe deg å finne ut om vennen din lyver. De fleste er dårlige løgnere. Alt du trenger å gjøre er å varme det opp og vent og se hva som skjer.  
    
  • Merk: Når han vet at du er mistenksom, kan han jobbe overtid for å dekke hans spor. I så fall må du være mer årvåken.
  •  
         
 4.  
             

    2      Søk etter hans ting  ,

    
   
 1.             1      Søk på telefonen for samtaler eller tekstmeldinger fra andre jenter. Hvis du kan få din mobilregning (på papir eller online), kan du kanskje se hvem det snakker med og teksting. Lange samtaler og mange tekstmeldinger til et bestemt nummer er et alarmer.  
    
  • Hvis vennen din har en tendens til å miste sin mobiltelefon, kan du bare ta den på ham og la han anta at han mistet den. Ikke svar når det ringer; Bare se på hvem som ringer eller teksting.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Søk på hans e-post, Myspace, Facebook og chat-kontoer. Svindlere bruker ofte Internett til å gjennomføre sin hemmelige virksomhet. Sjekk datamaskinen ofte for å se om han har glemt å logge ut. Ikke svar på meldinger på plass - dette kan lett få deg til å snuse før du fanger ham, snyter!  
    
  • Han kunne også ha en alternativ konto eller profil for å jakte.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Søk etter hans ting for kjærlighetsmeldinger, gaver og bilder. Er det steder der han kan skjule slike ting? Du kan også teste datamaskinen sin. Han kunne ha lagret bilder av den andre jenta på harddisken.        
 6.  
             

    3      Sett en felle  ,

    
   
 1.             1      Forestill deg en måte å fange ham på. Du kan for eksempel lage en feil MySpace-profil der han flyr som moten i lyset. Prøv å få ham til å snakke om han noen gang har lurt. Se om du kan få ham til å "jukse på kjæresten sin" ved å tilby ham å møte ham på en måte som praktisk talt garanterer en svindel, som i et hotellrom. Hvor overrasket blir han når du kommer opp!        
 2.  
 3.             2      Skjul et kamera eller en mikrofon i rommet og bilen hans. Du blir begrenset av hvor lenge batteriet varer (sørg for at det ikke piper når det går ut), men du får sjansen til å fange det i handlingen.        
 4.  
 5.             3      Lag den perfekte måten å jukse på ham. Ikke late som å være i byen eller gjøre noe som minimerer risikoen for å bli fanget. I stedet legger du på en parykk, låner andres bil og følger ham for å se om han møter en annen jente.        
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Finn drømmepartneren.

Hjelp en venn å bli mobbet i skolen.

Finn venner.

Lag et forhold.

Start et kjærlighetsforhold med en god venn.

Late som å være fra en rik familie.

Hent over det når du er fjernet på Facebook som en venn.

Fortsett med din beste venn etter en kamp.

Lag et vennskapsarmbånd.

Gi et kyss til en jente hun vil aldri glemme.

Avtale med en løgner.

Få en gutt til å forlate kjæresten sin og ha et forhold til deg.

Overlev en negativ venn.

Gjenkjenn hvis det er sann kjærlighet.

Subtly flirter.

Går ut med en skilt mann.

Gi dårlige nyheter.

Gjør din beste venn en uforglemmelig gave.

Hold hendene.

Anerkjenn når en mann ikke lenger er interessert i deg.

Hjelp en annen person med depresjonen.