Home \ relasjoner
 

Adresse en interessant jente.

 

Når du blir forelsket i en jente, er du noen ganger sjenert, spesielt når du ikke kjenner hverandre så godt. Slik starter du en samtale på en naturlig måte med jenta du liker.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Lag øyekontakt. Prøv noen dager for å få øye med deg nå og da. Men stirre ikke bare på henne; I stedet, ta en titt nå og da til øynene dine møtes og hun ser på deg. Smil lett og se deg bort etter et sekund. Du skal nok også rødme, noe som er enda bedre: rødme betyr at du er nervøs, noe som indikerer at du liker henne.        
 2.  
 3.             2      Velg riktig tidspunkt. Hvis du snakker til henne, så i riktig øyeblikk. Ikke prøv å få henne oppmerksomhet når hun er opptatt med noe annet, og prøv å ta en mer privat situasjon - du trenger ikke å være helt alene, men hennes oppmerksomhet bør ikke være for distrahert. 
    
  • Gjør møtet ser veldig tilfeldig ut (og begrens det i tide) ved å snakke med det mens du bare går et sted. Hvis du går i klassen samtidig som du eller har samme vei hjem en stund, så er dette en flott mulighet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Start med et kompliment. Hvis du gir riktig kompliment til en jente, utsetter du dine intensjoner: hun vet umiddelbart at du vil være mer enn bare en god venn. Her er noen ting å huske på: 
    
  • Du bør vite hvordan du skal komplimentere. Selv det beste komplimentet i verden mislykkes hvis du ikke bruker det riktig. Smil når du snakker noe, så vil stemmen din automatisk få en vinnende tone. (Prøv dette trikset nå og da hvis du plukker opp telefonen og holder øye med forskjellen.) Hold øyekontakten og hold vokallyden, men snakk rolig - dette skaper inntrykk av kjennskap og hun bøyer deg instinktivt nærmere deg å forstå deg. Hvis dette høres for vanskelig ut, må du praktisere foran et speil.
  •  Enhver som noen gang har jobbet med en stalker, kan bekrefte at linjen mellom smigrende og skumle er smal, men tydelig. Husk og velg ditt kompliment klokt. Hvis du sier noe som "Du ser alltid bra ut i en T-skjorte," kan det høres rart ut om du ikke vet det bra, og det høres ut som om du ser på det. (Selv om du gjør det, bør du ikke umiddelbart rapportere det). I stedet velger du noe mer generelt, men fint, for eksempel "Du skinner i dag, det som gjør deg så glad?" eller "Hva du sa tidligere i klassen fant jeg meg veldig interessant." Et godt kompliment bør fortsette samtalen av seg selv og ikke bare stå i rommet merkelig.  
  • Vær klar over hva du bør unngå. Hvis du vil komplimentere en jente på hennes utseende, begrenser du seg til øynene, hennes smil eller håret hennes. Ikke kommentere kroppen sin, spesielt ikke på det første intervjuet.
  •  
  • Hvis du vil spille det trygt, ta noe som du vet å være stolt av. For eksempel, hvis du vet at hun er en lidenskapelig fiolinist, si noe som "Jeg hørte du spille god musikk" og benytte anledningen til å stille spørsmålene hennes.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Fortsett samtalen. Ikke la nervene dine spille en vits og ikke gi opp fristelsen til å slutte å snakke og bare stirre på dem. Hvis pausene er for lange, skaper det en pinlig situasjon.       
 8.  
 9.             5      Sett i stedet mentalt opp en liste over reservespørsmål som du kan komme tilbake på når en ubehagelig lang pause pauser.  
    
  • Spør henne hva hun tenker på felles lekser eller en kommende hendelse. Ved å spørre dem om deres mening, signaliserer du at deres mening betyr noe for deg, og at det ikke bare er et objekt for deg.
  •  
  • Bruk samtalen for å finne ut mer om henne, men vær ikke påtrengende. For eksempel, hvis du vil finne ut om hun allerede har en kjæreste, kan du tilfeldigvis spørre: "Og har du planlagt noe interessant med kjæresten din i helgen?" Hvis hun ikke har noen og er interessert i deg, så vil hun straks gi deg beskjed.
  •  
  • Still åpne spørsmål. For eksempel, spør ikke: "Har du noe bra i pause?" (som du kan svare med "Ja" eller "Nei"). I stedet, si, "Hva gjør du etter skolen?" Med et spørsmål som må besvares i detalj, fortsetter samtalen å bli bedre.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gjør henne latterlig (valgfritt). Hvis du er sikker på at du vil like en spøk, prøv det. Målet er å vise henne at du har en god sans for humor, men du bør ikke virke desperat eller ubehagelig. 
    
  • Om mulig krukke om den nåværende situasjonen eller noe du så begge. Situasjonskomedie er bedre enn en spøk du leser på internett.
  •  
  • Ikke gjør skitne vitser. Det er upassende i den første samtalen, og hun kan få et falskt inntrykk.
  •  
  • Hvis hun ikke forstår spøk, bare forklare det når hun spør. Hvis ikke, endrer emnet for samtale.
  •  
  • God humor er veldig attraktiv, dårlig humor slår seg helt av. Hvis du ikke kan tenke på en vits som passer til situasjonen, så la den være.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Fullfør samtalen til tiden. Hold deg til det gamle ordtaket "Hvis det er best, la det gå". Lag en god finish før samtalen blir blid. Lykke til!                 
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Lag en jente fra skolen til kjæresten min.

Å håndtere å være single og alene.

Forglemme en venn som jukset på deg.

Hold naboens hund fra å bjeffe.

Vær der for kjæresten din når hun ikke trives bra.

Gjenkjenne en løgner.

Ikke la ned på pessimistiske mennesker.

Planlegg en romantisk kveld.

Finne den rette mannen.

Hva skal jeg gjøre med en gutt som snakker med deg.

La noen vite at du liker ham.

Som en jente flirter med en jente.

Å være med en ripper.

Vet om en jente liker deg selv om hun allerede har en kjæreste.

Bygg tillit.

Ha det gøy i tenårene.

Vis din venn at du ikke snyder på ham.

Kom deg sammen med fars kjæreste.

Vær venn med noen med høy IQ.

Hjelp en alkoholholdig slutte å drikke.

Å få en kvinne til å føle seg sexy.