Home \ relasjoner
 

Finn den ideelle partner.

 

Hvordan ville du beskrive din drømmepartner? Han må se bra ut, bli trent og ha en attraktiv stemme. Han burde være morsom, hensynsfull, oppmerksom, kjærlig, forståelse og selvstendig. Han burde ha en god smak i musikk og lignende interesser, akkurat som deg. Han skal lage godt og være vellykket...

 

Ok, det er nok. Tror du virkelig at en slik perfekt person eksisterer? Kanskje, men å finne en slik person er definitivt ikke lett. Du bør derfor redusere forventningene dine litt for å finne noen som passer deg. Fordi så lenge du fokuserer på det som er viktigst for deg om en potensiell partner, er det lettere å finne noen som passer godt sammen med deg og gjør deg glad.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Finn ut hva du virkelig vil ha. Leter du etter en venn eller en kjæreste eller til og med noen til å gifte seg? Avhengig av hva du leter etter, må partneren din ha forskjellige kvaliteter. Godt utseende og oppsiktsvekkende passe godt sammen med en venn, mens modenhet, stabilitet og ærlighet er avgjørende for en ektefelle.       
 2.  
 3.             2      Bli kjent med deg selv. Hvordan kan du forvente at noen skal kjenne deg når du ikke engang vet hvem du er og hva du leter etter?        
 4.  
 5.             3      Spør deg selv om du noen gang har virkelig prøvd å være lykkelig. Har du noen gang prøvd å se på de gode egenskapene og de vakre sidene til partnerne dine, i stedet for å konstant gnage om feilene sine og gjøre livet vanskelig for dem begge? Eller har du noen gang tenkt på å sette pris på de tingene du allerede har? Eller hva med å forandre deg selv og bli en bedre person og bedre partner? Åpne deg selv og gi deg selv og andre en sjanse! Husk at det du forventer fra din fremtidige partner, forventes også fra deg i retur.        
 6.  
 7.             4      Se på folkene du elsker å være sammen med og trives godt om.        
 8.  
 9.             5      Forestill deg et forhold snarere enn en langsiktig investering, heller enn å se det som et slags spill. Et forhold er noe som begge parter må bevisst tenke gjennom og planlegge. På den måten bør det også være lettere for deg å ta hverandre seriøst og respektere hverandre.        
 10.  
 11.             6      Hvis du vil avgjøre med noen, bør du sørge for at denne personen oppfyller alle de egenskapene du vil finne i en livslang alliert. Det er ikke nok til å garantere et godt ekteskap med noen.                  
 12.  
             

Tips .

             
Relasjoner populær:
Går ut med noen i middelskolen.

Fortell noen som du fortsatt elsker ham.

Vær en elsker ved tredjepartsmetoden.

Kjenne potensial misbruk i et forhold.

Som en gutt være god med en jente.

Finn ut om vennen din er utro på deg.

Slutt et forhold.

Forhindre misbruk.

Ignorer irriterende klassekamerater.

Gjør det klart for en gutt at du liker ham.

Dating en advokat.

Godta en invitasjon fra en mann.

Komme i samtalen med kvinner.

Liker du en gutt.

Stopp å elske noen.

Få noen til å fortelle deg en hemmelighet.

Imponere din venn.

Kom deg sammen for å savne din partner.

Finn ut om partneren er en parasitt.

For å konfrontere en mann som du vet, ligger han til deg.

Få en middelaldrende gutt som liker deg.