Home \ relasjoner
 

Bryt opp med noen og vær fortsatt venner.

 

Å bryte opp er enkelt, men det er hardt arbeid hvis du vil være venn med din eks. Mange anser det enda umulig. Jo mer intense forholdet, jo vanskeligere kan det være å fortsette å gå etter en oppbrudd. Men til tross for alle hindringene, kan et langsiktig vennskap dukke opp fra slutten av et romantisk forhold.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Vær forsiktig under separasjon  ,

    
   
 1.            1      Pass på at oppbrudd ikke kommer fra ingensteds. Du vil ikke lurch rundt i kjærlighet en dag og gjøre neste trekk. Du vil kanskje avstå deg trinnvis over en periode på en eller to måneder (men ikke på en fiendtlig måte). Hvis det er en spesiell hendelse som du kan koble til, jo bedre (som familiekviler, jobbjobb, grunnleggende depresjon, etc.). Men ikke nøl med lenger enn nødvendig. Hvis partneren din har forstått hva som foregår, er det grusomt hvis du fortsetter å gjøre det.       
 2.  
 3.             2      Gjør riktig og fullfør ansikt til ansikt. Og sørg for at du har nok tid til en lang diskusjon etterpå. Ikke vær redd for å vise følelser, men vær fast - hvis du svikter, blir det bare vanskeligere.  
    
  • Tillat at exen din bestemmer slutten av samtalen. Dette kan ta en stund.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hvis du må skylde noen, må du gi det til deg selv. Ikke pek fingeren mot noen andre. Hvis du slår opp med partneren din for å snyte på deg, ikke si "Jeg bryter opp fordi du er en utrodd gris!" Men sier noe som helst: "Jeg føler meg alltid usikker og trenger tid for meg selv til å gjenvinne selvtilliten.".        
 6.  
 7.             4      Det forrige trinnet bør næres med stor forsiktighet. Hvis visse problemer i forholdet ikke har blitt adressert, og din ex oppfordrer deg til å fortelle ham hvorfor du bryter med ham da vær ærlig . Hvis du blir fanget løgn av grunnene til separasjon, bare for å være venn med din eks, er det et tegn på feighet, og han kan føle at han ikke kan stole på deg lenger, spesielt hvis denne Problemer kunne ha blitt løst hvis bare de hadde blitt adressert. Ærlighet er alltid det bedre valget, spesielt hvis du virkelig vil være venn med din eks. Det er ingen verre følelse i øyeblikket enn å finne ut at finalisten har ødelagt tillit og nå gjør en urettferdig etterspørsel.        
 8.  
 9.             5      Vær ærlig. Anta at du deler med "smertefri" grunner. La partneren din vite hvorfor og forklare det helt. Du har en stor fordel i å kunne si "Jeg forstår" eller kanskje enda "kanskje det er best for oss begge". Hvis årsakene dine er smertefulle (for eksempel "jeg aldri elsket deg"), så hold dem generelt og ikke gå inn i detaljer. For eksempel, si noe som "Jeg føler meg marginalisert fra verden og menneskene rundt meg. Jeg vil komme nærmere dem igjen. "        
 10.  
 11.             6      Være forståelse for partnernes følelser og lytt til alle grunnene til at du har feil. Men vær fast på slutten og forklar ham "at dette er noe jeg må gjøre for meg selv".        
 12.  
 13.             7      Tillat ham å være sint. Veldig sint. Og vondt. Ikke prøv å fortelle ham at det er feil å føle den måten. Han kommer over det en gang.        
 14.  
 15.             8      Vær ydmyk. Ikke stolt. Du bør ikke ha glede av det du gjør der. Vær medfølende.                  
 16.  
             

    2      Overgangen fra elskere til venner  ,

    
   
 1.             1      Vær forberedt på å bli hatet. Du må forvente at han er sint først. Reagere på aggresjon med forståelse. Øv kunsten å uttrykke ting pent.        
 2.  
 3.             2      Vær forberedt på en lang og vanskelig prosess. Konvertering av elskere til venner kan ta måneder eller år, avhengig av hvor intens forholdet ditt var.        
 4.  
 5.             3      Hold alltid anropskanaler åpne. La ham alltid ringe når han trenger å snakke. Og hold deg ikke tilbake for å ringe deg selv. Hold kontakten!  
    
  • Å ringe kan føle seg rart de første månedene etter oppbrudd. I så fall kan andre former for kommunikasjon, f.eks. sosiale medier (Facebook eller Twitter) eller bare send tekstmeldinger.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ikke gå ut med noen en stund. Beklager, dette trinnet stinker, men er nødvendig hvis dette vennskapet skal ha en fremtid. Ellers vil din tidligere partner påta seg det verste, for eksempel at du og din nye dato er dating bak ryggen hans, eller frykten for at det startet før forholdet avsluttet. Hvis du absolutt går ut med noen må du , sørg for at det er med noen din eks ikke vet. Sørg for at den nye datoen ikke tar kontakt med exen din for ingenting, for eksempel: hvis han vil fortelle ham å holde seg borte fra deg, hvis han ikke gjorde noe galt. Dette øker paranoia i din eks og forårsaker at vennskapet blir ødelagt.        
 8.  
 9.             5      Unngå steder din tidligere partner er sannsynlig å være. Hold deg unna fester og møter med felles venner. Dette gjør bare situasjonen enda mer ubehagelig og helbredelsesprosessen kastes tilbake.        
 10.  
 11.             6      Og til slutt, ikke snakk om ham som din ex-kjæreste, men bare som en venn. Dette gir deg den riktige holdningen til ham.        
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      
   
 1. Han er ikke glad bare for å være venner.
 2.  
 3. Han føler snydt / lurt / stoler ikke på deg , etc.
 4.  
 5. Du oppførte seg dårlig under forholdet .
 6.  
 7. Alle ønsker å presse ex i et vennskap. (Dette vil bare eksponere exen din for et mulig vennskap og til og med tvinge deg til å oppføre deg fiendtlig hvis trykket ikke avtar)
 8.  
 

Å nekte ditt vennskaps tilbud kan være av en eller flere av disse grunnene. I noen tilfeller, kanskje til og med for alle 4 av disse grunnene. Hvis vondt stolthet spiller en rolle, bør du være forberedt på å bli skadet eller skuffet.

 
   
 • Selv om det kan være vanskelig, må du ikke stole for mye på ex. Ikke bare anta at ting kommer tilbake og du vil finne hverandre igjen. Det skjer vanligvis en god grunn, så ikke bekymre deg for mye om det. Ikke gå gjennom og gjør deg selv lei meg. Bare prøv å forstå at nå og da må du tenke på deg selv.
 •  
 • Hvis din ex ikke vil være venn med deg, snakk ikke om ham som "en god venn" . Dette kan virkelig forstyrre din eks, og han vil være sur på deg når du snakker til hverandre igjen.
 •  
        
Relasjoner populær:
Å være med en ripper.

Oppdater et forhold.

Finn den ideelle partner.

Finn en venn om tre uker.

Avtale med å miste en venn.

Gjør en kjæreste forelsket i deg.

Kom godt inn med kvinner.

Gi partneren nok frihet.

Lære selvrespekt.

Fortell din beste venn at du har utviklet følelser for henne.

Velg mellom to menn.

Å være et perfekt par.

Få vennen din til å kysse deg først.

Avtale med en middels lærer.

Høflig nekter en invitasjon.

Forstå en juksevenninne.

Beskytt deg mot en psykopat.

Fikk en fin kjæreste.

Øvelse av ikke voldelig kommunikasjon.

Lev på etter et mislykket forhold eller uoppskalt raptur.

Finn den rette kvinnen.