Home \ relasjoner
 

Gi en kurv til en gutt.

 

Å gi en gutt en kurv er ikke lett, spesielt hvis du er den typen jente som føler hjertesorg og egentlig ikke vil skade noen. Å måtte fortelle noen at du ikke svarer på deres følelser, er noe som hver ml går gjennom. Si det så snill og vennlig som mulig for å unngå misforståelser, stridigheter eller ubehagelige situasjoner.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Først må du vurdere situasjonen. Sett deg ned alene og tenk på følgende ting. Ikke hør på vennene dine. Det handler om deg, ikke henne, og du bør ikke la deg bli presset inn i alt du ikke vil ha.  
    
  •   Vet at han er på deg? Eller tenker du bare på det? Hvis førstnevnte er sant, må du handle, eller i det minste trekke seg fra situasjonen og ikke lure ham.
  •  
  • Er du sikker på at du vil ha absolutt ingenting fra ham? Du vil angre på det hvis du skyver ham bort nå og innser senere at du faktisk vil ha ham også. Hvis du er sikker på at det aldri vil være noe mellom deg, er det på tide å snakke med ham.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tenk på hva du vil si. Unngå setninger som ville skade hans følelser, fordi det vil være så vanskelig nok for ham. Skriv ned hvorfor du ikke kan forestille deg et forhold til ham og tenk deretter på hvilke av disse grunnene du nevner for ham, for å få ham til å forstå hvorfor du ikke vil gjøre noe med ham. Det ville ikke være rettferdig å sende ham bort uten rettferdighet. Tenk også på om egentlig han ikke er din type, eller hvis du må sortere ting ut med deg selv. Er du klar for et forhold? Er du over din eks? Ikke vær unnskyld, du vil bli fortalt, og så vil han føle seg forrådt. Vær ærlig.        
 4.  
 5.             3      Velg riktig sted. Hvis du er sikker på at du ikke vil være sammen med ham, må du sørge for at du både finner et sted og en tid til å snakke i fred. Gå for en kaffe eller besøk ham hjemme. Ikke spis eller noe annet som kan bli misforstått som en dato.  
    
  • Du må snakke med ham alene. Hvis noen av vennene hans er rundt, vil utslippet bli ydmykende for ham. Og med lyttere er det vanskelig å snakke seriøst om situasjonen og dine følelser.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Start samtalen nøye. Prøv noe som "Jeg har tenkt mye og jeg tror ikke vi skal være mer enn venner i stedet for å bare si Jeg er ikke opp til deg, så du kan overbevise ham Det er den beste måten å gjøre det på, og du trenger ikke å fornærme ham, og ved å få ham til å tenke akkurat som du gjør, kan du komme til en felles beslutning, og du trenger ikke å konfrontere ham med fait accompli rundt bushen, men spytt det ut, ikke "Umm", Öhs eller Jeg vet ikke . Du bare nøl med det.        
 8.  
 9.             5      Nevn de tingene du har satt opp før. Fortell ham hvorfor du ikke vil være med ham. Be ham om å la deg snakke slik at du kan si alt som må sies uten å miste tråden. Vær vennlig eller bestemt i alt du sier. Også nevne noen av svakhetene i samtalen, slik at han ikke føler seg devaluert. I tillegg er det sannsynligvis noe i det, at det også er litt opp til deg, hvis det ikke trener med deg.  
    
  • Bo med din beslutning. Ingen tilbakevending, ingen forandring av sinnet. Vær sikker på. Hvis du ikke liker ham, er det slik det er. Hvis han prøver å overtale deg, vær sterk og fortell ham at han ikke vil forandre deg fordi det ikke vil fungere. Hvis du nøler, gir du ham bare følelsen av at han kanskje kan vinne deg. Psykologisk sett er den beste måten å overbevise dem på å være trygg og konsekvent i sine meninger.       
  •  
         
 10.  
 11.           6      Lytt til siden hans. Når han har beskrevet sitt synspunkt og du skjønner at han har tatt det dårlig, snakkes han til en lengre tid. Fortell ham noen fine ting om ham å gjenoppbygge: Du er en kjekk fyr, du kan ha omtrent enhver jente. Du trenger ikke meg. "Eller" Du har en flott personlighet, og du er en fantastisk person. Jeg er bare ikke klar for et forhold. "Så han kan redde ansiktet sitt, og han trenger ikke å gå til retten så hardt med seg selv.        
 12.  
 13.           7      Hvis du vil prøve å være venner med ham: Bare si det når du forteller ham at du ikke er på ham ved å sette det slik: "Jeg tror du er virkelig en fin fyr stjeler til hesten, men som et par ville vi ikke jobbe, men presse ham til ingenting, la ham være noen dager eller en uke, skriv deretter en beskjed til ham, spør ham i en uformell tone hvordan han gjør det han reagerer merkelig og spør deg hvorfor du fortsatt er interessert, fortell ham rett ut at du vil være venner med ham, fordi du forstår hverandre godt, det vil sikkert ta tid, og du må være forsiktig så du ikke gir ham falske forhåpninger Men eks-kjærester eller gutter som bare ville ha noe fra deg, kan være gode venner, du må jo forstå hverandre godt hvis han er forelsket i deg.        
 14.  
 15.             8      Bli kjent med ham før du gir ham en kurv: Til slutt innser du fortsatt at du er etter ham. Hvis ikke, kjenner du ham godt nok i hvert fall for å vite hvordan han skal snakke med ham best.                  
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Er det noen på deg.

For å ha et forhold til en kvinnelig ram.

Gjenkjenne tegn på utroskap.

Så du skjønner at du blir skadet av noen.

Kom over ex vennen.

Straffe noen med stillhet.

Vet når en mellomskolepike er på deg.

Hvordan lage en jente tror du er søt.

Kompliment en mann.

Håndtere homofober.

Gjenkjenne om en annen kvinne er biseksuell.

Behandle en ansatt med narkotikaproblemer.

Finn ut om en gutt i nærheten av deg er nervøs fordi han liker deg.

Kom godt inn med kvinner.

Avtale med en felles venn.

Skriv en god online dating profil.

En middelaldrende jente som ber om en date.

Finn en mann med stjerneskiltet Jomfruen.

Ta det første trinnet i et forhold.

Start en samtale med en jente.

Gjenta hvis du tror du har en stalker.