Home \ relasjoner
 

Glem gutten du liker.

 

Du liker ham, men du vil glemme ham. Kanskje han gjorde det klart at han ikke liker deg, kanskje du ikke kan følge ham av familie eller religiøse årsaker. Kanskje han har en annen partner eller er ellers ute av rekkevidde, men du kan bare ikke få ham ut av hodet ditt. Hvis du vil glemme det, må du gå videre. Tilbring mer tid med vennene dine, prøv noe nytt og prøv å la ham gå. Kanskje du møter enda noen som passer deg bedre!

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Arbeide dine følelser  ,

    
   
 1.            1      Ta vare på dine følelser for ham og la henne til. Godta sorg, tristhet, ensomhet, angre, frykt, skyld, usikkerhet eller andre negative følelser når de overstyrer deg. Tillat tristhet og helbredelse. Den sikreste måten å komme over noen, er å være ærlig med deg selv.        
 2.  
 3.             2      Snakk med en venn, slektning eller rådgiver om dine følelser. Ikke spis dine følelser inn i deg selv. Spør ditt supportteam for råd og prøv å forstå hva som gikk galt. Hvis du ikke er sikker på hva du skal gjøre neste, kan disse menneskene ha visdom og innsikt for å veilede deg. 
    
  • Snakk med foreldre, eldre søsken, tanter, onkler, besteforeldre - personen du vil dele innsikt med. Kanskje du føler deg komfortabel med din favorittlærer eller leder i din kirke.
  •  
  • Vær forsiktig med hvem du stoler på. Når du gir ditt hjerte til noen som er en god venn av din forelskelse, bør du sørge for at personen ikke sier hva du forteller henne. Det kan være vanskeligere å komme over gutten hvis det snakkes om overalt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Husk at din forelskelse er bare en av mange. Husk at det er hundretusener, enda millioner, av andre mennesker du kan bli forelsket i. Han kan virke som en, men det betyr ikke at han er. Det betyr ikke at du aldri vil finne noen som han igjen.       
 6.  
 7.             4      Lær av erfaring. Tenk på hvorfor din forelskelse og du har stoppet. Kanskje du trodde han var bra, men han likte deg ikke. Kanskje han allerede hadde et forhold eller bare øyne for noen andre. Kanskje du sa noe som avskrekker ham, eller han gjorde noe som gjorde at du bestemte deg for at han ikke var bra for deg. Uansett hva som skjedde, kan du ikke angre det. Du kan bare absorbere det, lære av det, vokse fra det. 
    
  • Tenk på hva du ville ha gjort annerledes. Hvis du analyserer hva som gikk galt med denne gutten, kan du handle ulikt i en slik situasjon i fremtiden.
  •  
  • Tenk på hva slags person du vil forfølge. Kanskje denne gutten bare ikke var riktig for deg, selv om du følte deg tiltrukket av ham. Tenk på hvilke egenskaper du vil se etter i fremtidens sværme og hvilke personlighetstrekk du vil unngå.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Slett  ,

    
   
 1.             1      Unngå ham en stund. Gå rundt i området hvis du vet hvor du skal spise lunsj. Finn nye måter. Du kan tenke enda mer av ham når du er i nærheten av ham eller når du ser ham snakke med noen andre. Hvis du glemmer det, kan du bli der. 
    
  • Bruk mindre tid med denne gruppen, hvis du har felles venner, er du sikker på at du er over ham. Hvis du ikke vil gi opp dine sosiale kontakter, kan du prøve å konsentrere deg om andre gruppemedlemmer.
  •  
  • Det er vanskelig å unngå denne gutten hvis du har felles kurs, jobber sammen, eller ofte ser deg selv på andre hendelser (klubb, lag, etc.). Også, prøv å være oppmerksom på andre gruppemedlemmer eller avtale med gutten platonisk.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hold samtaler for en stund på minimum. Ikke bli spellbound når du prøver å snakke med deg. Ikke prøv å fordype deg helt i samtalen. Gi ham korte svar og slippe ut av samtalen så snart som mulig. Du trenger ikke å være uhøflig. Kanskje det blir lettere å glemme ham hvis du ikke alltid snakker med ham. Husk at du har felles venner eller forpliktelser, så du må kanskje lære å samhandle med dem på en platonisk måte.       
 4.  
 5.             3      Stopp å sjekke for oppdateringer på hans sosiale medier profiler. Det er vanskelig å glemme noen når han hele tiden er i bevissthet. Hvis du følger gutten på Facebook, er du fortsatt følelsesmessig knyttet til ham, men han føler seg ikke som deg, og det er ikke sunt å være fikset på noe uoppnåelig. Det krever disiplin, men det hjelper deg i det lange løp. 
    
  • Hvis du er venner med ham på Facebook, men ikke vil slette ham, kan du slå av meldinger om hans innlegg. Så det er heller ikke hans nye bilde, eller hans status i nyhetsfeeden din.
  •  
  • Bli vant til ikke å bekymre deg for ham. Hvis du finner deg selv å lese en av oppdateringene, brøt deg selv og fortsett å rulle. La ham gå og konsentrere seg om det neste. Kanskje du kan fullstendig løse din interesse for ham.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bli kvitt ting som minner deg om ham. Dette er bilder av dere to, eller en CD han ga deg, en penn han lånte fra deg - noe som minner deg om ham. Gi ham tilbake ting som tilhører ham. Hvis det er ting du kan, kan du gi det til en venn eller et donasjonssenter. Gjør disse memorabilia forsvinne fra livet ditt, og det vil bli mye lettere for deg å ikke tenke på din forelskelse.       
 8.  
             

  Del 3      Fortsett  ,

    
   
 1.             1      Fokuser på det som er viktig i livet ditt. Hvis du alltid fokuserer på det du gjør, er det mye vanskeligere å glemme. Tenk på hva som krever din oppmerksomhet nå. Kanskje det er en stor test, en spennende tur eller et stort spill i helgen. Prøv å avlede oppmerksomheten vekk fra din forelskelse, slik at du kan fortsette. Dedicate deg selv til dine hobbyer, lidenskaper og dine forpliktelser. Hold tankene dine i nåtiden. 
    
  • Når det ikke er noe stort i huset, prøv å fokusere på ting du kan se frem til hver dag. Husk hvor glad du er, at du spiser lunsj hver dag med vennene dine. Tenk på tilfredsheten du får i å lage musikk eller å gjøre sport, og hvordan du gradvis blir bedre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta litt tid å samle før du prøver en annen gutt. Hvis du finner det spesielt vanskelig å komme over gutten, bør du ta noen uker for å balansere dine følelser. Fokus på skole, sport, venner, hobbyer - fokus på alt du elsker. Prøv å bringe deg tilbake i samsvar med dine mål. 
    
  • Hvis du er tiltrukket av en ny gutt, spør deg selv om du er klar. Det kan være en fantastisk opplevelse å bli forelsket i noen, men sørg for at du er klar for den emosjonelle rutsjebanen.
  •  
  • Vær forsiktig så du ikke erstatter din forelskelse med en annen gutt. Spør deg selv og vær ærlig: Skaper du følelsene dine mot en ny gutt uten å gi deg nok tid til å komme over den første gutten? Gå sakte, hvis det er tilfelle.
  •  
  • Noen mennesker er til fordel for "rebounder" -strategien: finn en gutt du finner fysisk attraktivt og ikke la det bli for alvorlig. Du må bestemme hva som passer best for deg - vær forsiktig så du ikke spiller med andres følelser for å skifte din egen smerte.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lær å snakke platonisk med gutten. Du er helt over gutten hvis du kan ha en normal, uheldig samtale med ham. Prøv å endre din følelsesmessige tilknytning med ham fra "swarm" til "friend." Du kan ikke passe godt som en romantisk partner, men du kan fortsatt bli gode venner! Hvis du allerede er venner og ikke vil kaste bort vennskap, må du lære å være platonisk.       
 6.  
        
Relasjoner populær:
Avtale med en venn som blir stygg når han er sint.

Bryt pent sammen med kjæresten din.

Gjenkjenne om en mann liker deg (for menn).

Se om noen som elsker flørting, liker deg.

Som jenter blir attraktive for gutter.

Gi dårlige nyheter.

Din oppførsel med din venn.

Lag et ekteskapsforslag til en mann.

Erobre en mann om 10 dager.

Kyss kjæresten.

Gjør jenta deg som savner deg.

For å håndtere din venn som forlater deg.

Spør din forelskelse for en avtale.

Elsker noen med dyrekretsen Libra.

Fant en vellykket klubb.

Vær snill.

Et liv i celibat.

Ikke bli forelsket.

Slutt et skritt med vennen.

Ikke forelsk deg lenger.

Flørt med en jente på telefonen.