Home \ relasjoner
 

Deal med det når en venn beveger seg bort.

 

Hvis en venn beveger seg bort, kan det være en trist opplevelse. Hvis du er vant til å se noen hver dag, kan det være vanskelig å tilpasse seg et langdistansforhold. Det er mange måter du kan håndtere med å flytte en venn. For å begynne med, prøv å si farvel slik at du får en følelse av farvel. Kom med fravær av vennen din klar. Hold kontakten med vennen din over avstand ved hjelp av e-post, telefon og sosiale medier.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Si farvel  ,

    
   
 1.            1      Være støttende med hensyn til bevegelsen. Mens det er vanskelig, prøv å hjelpe vennens trekk. Så hardt som bevegelsen er for deg, er stresset sannsynligvis verre for din venn. Han eller hun må takle stresset med pakking og planlegging, for ikke å nevne stresset i å flytte til et nytt samfunn. Du vil sørge for at du støtter din venn til han beveger seg bort. Dette kan hjelpe deg med å fullføre ting på en god måte.  
    
  • Hør hvis din venn vil snakke. Han kan føle seg stresset, trist eller på annen måte forvirret om flyttingen. Vær en god venn og gi øret ditt til ham. La vennen din frata sin frustrasjon med deg. Mens det er greit å fortelle vennen din at du vil savne ham, unngå å stresse ham.
  •  
  • Selv om du er trist at vennen din beveger seg bort, må du prøve å uttrykke oppriktig lykke for ham. Ønsk ham lykke i hans store trekk. På Facebook, klikk på "Like" hva han posterer om flytten. Prøv å hjelpe vennen din til å bli begeistret. Oppdag nye ting som vennen din kan gjøre i sitt nye miljø.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lag varige minner. Minner er viktige for å hjelpe deg med å flytte en venn. Kanskje du er mindre trist at vennen din forlater når du har materielle minner for hånden. Ta bilder, videoer og stemmeopptak av deg og din venn. Dette kan hjelpe deg med å si farvel. Du føler deg mindre trist om fraværet av din venn når du vet at du har noe å huske ham med.        
 4.  
 5.             3      Finn støtte fra andre. Som nevnt er din venn sannsynligvis overveldet av hans trekk. Du vil ikke dumpe din tristhet på vennen din. Søk støtte fra andre venner og familiemedlemmer. Snakk med dem om hvordan du føler om å si farvel til din venn.  
    
  • Spør noen om du kan snakke med ham for å høre om dine følelser om vennens kommende trekk. Spør ham om han bare kan høre på deg litt og deretter la ham få vite hvordan du føler.
  •  
  • Velg noen som er medfølende, f.eks. en eldre slektning eller en nær felles venn. Velg noen som har lyttet til deg før, når du gikk gjennom vanskelige tider.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vurder å organisere en avskjedsfest. En avskjedsfest kan være en fin måte å markere enden av en epoke på. Spør dine felles venner om de vil komme til å si farvel til den vennen som beveger seg. Dette vil gi din venn sjansen til å snakke med alle en siste gang.  
    
  • Vurder å planlegge noen fester for å hjelpe deg med å si farvel. Du kan for eksempel alle gir en kort avskjeds tale. Du kan også signere farvelkort til din venn.
  •  
  • Forvent ikke at farvel fest er bare moro og spill. Du bør anta at det også er tårer og tristhet. Det er normalt. Ikke prøv å tvinge din venn eller gjester til bare å ha lykkelige følelser.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vurder å gi din venn en farvel gave. Dette kan hjelpe deg begge ved avskjøring. Din venn har noe å huske deg med, og du får følelsen av at du har sjansen til å si farvel offisielt. 
    
  • Du trenger ikke å bruke mye penger på avskjedsgave. Det kan være noe sentimentelt som reflekterer forholdet ditt. Hvis du og din venn liker å gå til en bestemt kafé, kjøpe ham en billig krus fra denne kafeen.
  •  
  • Du kan også lage en kreativ gave til din venn. Skriv ham et dikt til minne om vennskapet ditt. Lag en collage med bilder av dere to.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Komme sammen med vennens fravær  ,

    
   
 1.             1      Innse at negative følelser er normale. Når vennen din beveger seg, bør du innse at negative følelser er normale. Du bør ikke anta at du gjenoppretter raskt fra dette snittet. Det er greit å tillate deg å føle det du føler, være det bra eller dårlig.  
    
  • Det er normalt å være trist når en venn er borte, spesielt hvis du er spesielt tett sammen. Selv om du holder kontakten, etter en lang dag, kan du ikke bare gå over til vennens hus. Det er normalt å bli skuffet og frustrert under denne endringen.
  •  
  • Kanskje du føler deg litt trist også. Din venn vil møte nye mennesker på sitt nye sted. Kanskje du er bekymret for at du bare vil bli erstattet eller glemt. Slike frykt er også ganske vanlig.
  •  
  • Hvis vennen din har flyttet av positive grunner, f.eks. På grunn av en ny jobb eller en flott høyskole, kan du føle deg skyldig når du er trist. Du kan tenke at du skal være glad for din venn og hans flotte nye liv. Det er greit å være trist, skjønt. Hver forandring fører til blandede følelser. Du kan være glad for din venn, men likevel trist fordi du vil savne ham.
  •  
         
 2.  
 3.             2      La dine følelser ut. Å spise følelsene dine i deg under en vanskelig overgang er en dårlig ide. Du må kunne uttrykke dine følelser for å kunne jobbe dem opp. Som vi tidligere nevnte, kan du snakke med en betrodd venn eller et familiemedlem. Du kan også uttrykke dine følelser skriftlig. Å holde journal over dine følelser et par ganger i uka kan hjelpe deg med å gjøre overgangen.        
 4.  
 5.             3      Reflektere over vennskapet. Ta litt tid til å reflektere over vennens trekk. Et trekk kan skape en merkelig følelse. Vennskapet er ikke over, men har endret seg drastisk. Ting er ikke det samme lenger. Ta litt tid til å tenke på vennskapet når du bodde på samme sted.  
    
  • Prøv å se det positive og det negative. Du vil angre på det når en venn beveger seg bort. Det er trolig mye du begge må gjøre, for eksempel. fikk aldri muligheten til å gjøre det sammen. Men du bør også være takknemlig for tiden du hadde sammen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gi deg tid til å bli vant til det. Noen ganger tar det bare tid. Når en god venn beveger seg bort, føles du sannsynligvis rar i hans fravær. Kanskje du er, for eksempel ikke sikker på hva du skal gjøre med deg i helgene, eller du føler deg villig hvis du ikke vet hvem du skal besøke etter en stressende dag. Alt dette er normalt. Ikke prøv å tvinge deg til å føle deg lykkeligere enn normalt. Gi deg selv tid til å bli vant til fravær av en venn.       
 8.  
 9.             5      Hold deg opptatt. Det kan ta litt tid å bli vant til fraværet av en god venn. Finn måter å holde deg opptatt i fravær av vennen din. Tilbring tid med andre venner eller familiemedlemmer. Finn nye hobbyer eller aktiviteter som tar deg tid. 
    
  • Hvis det var en bestemt ukedag som du vanligvis brukte sammen med vennen din, kan du finne måter å fylle tiden din på dagen. Kanskje du har noe sånn hver fredag ​​kveld med kjæresten din til middag. Lag regelmessige planer med en annen venn i kveld, eller bli med på en klubb som møtes fredag ​​kveld.
  •  
  • Vend til dine andre venner. Mens du kanskje savner din venn som har flyttet, bør du jobbe for å styrke relasjoner med dine andre venner som fortsatt er rundt deg. Disse vennene vil nok også savne den bortførte vennen, og vil sette pris på det hvis du vil møte dem.
  •  
  • Finn nye hobbyer. Hvis du ikke er sikker på hva du skal gjøre i fravær av vennen din, kan du finne nye måter å tilbringe tid på. Utforsk dine interesser. Hvis du er, for eksempel Alltid interessert i matlaging, melde deg på matlagingskurs.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gå til terapeuten om nødvendig. Det er normalt å være trist når en venn beveger seg bort. Imidlertid kan visse psykiske lidelser som klinisk depresjon gjøre det vanskelig å tilpasse seg endringer. Hvis du allerede har blitt diagnostisert med en psykisk lidelse, eller du tror du har å gjøre med noe som depresjon, søk hjelp av en terapeut. 
    
  • Du kan finne en terapeut ved å spørre legen din om en anbefaling. Du kan også finne det gjennom din forsikring. Hvis du studerer på college, kan du være berettiget til gratis rådgivning på college eller universitet.
  •  
         
 12.  
             

    3      Hold kontakten  ,

    
   
 1.             1      Send e-post eller tekstmeldinger til din venn ofte. Mens vennen din har flyttet, vær takknemlig for den moderne teknologien. Det er lettere enn noensinne å holde kontakten via e-post og tekstmeldinger. Begge vil sende meldingene umiddelbart. Forsøk på å opprettholde en vanlig korrespondanse via e-post. Send vennen din noen få uker og hold deg oppdatert om hvordan du gjør og hva du gjør. Du kan også skrive til ham hver dag og bare lage små observasjoner og spørre ham hvordan han gjør det.        
 2.  
 3.             2      Ring din venn eller prøv et videosamtale. Eventuelle lange samtaler behøver ikke å stoppe bare fordi vennen din flyttet bort. Selv om vennen din er tusenvis av miles unna, kan du ringe eller video chat regelmessig. Prøv å planlegge vanlige økter via Skype, Facetime eller Google Hangout. Du kan bare ringe din venn på telefonen. For eksempel, ordne å ha en prat hvert andre tirsdag.        
 4.  
 5.             3      Hold kontakten via sosiale medier. De sosiale medier gjør det veldig enkelt å holde kontakten med venner som har flyttet. Dra nytte av ting som Facebook, Snapchat, Instagram og Twitter. Du kan få oppdateringer om vennens daglige aktiviteter, noe som gir deg følelsen av at avstanden ikke er umulig.  
    
  • Du kan også spille spill som Facebook og smarttelefonene dine. Enkle spill og spill som Words With Friends kan få deg til å føle at vennen din er her og du tilbringer tid sammen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Godta at kontakt med tiden blir mindre. Selv om det er lett å holde kontakten med en venn over lange avstander, vil du nok fortsatt kommunisere mindre enn du gjorde da du bodde på samme sted. Først og fremst kan du være konstant på telefonen og sende tekstmeldinger fordi du mangler veldig mye. Men hvis du både blir vant til det og møter nye mennesker, kan kommunikasjon bli mindre hyppig. 
    
  • Dette er ikke nødvendigvis noe dårlig og trenger ikke å bety at du både utvikler seg fra hverandre. Mange har venner fra en avstand som de føler seg veldig nær, selv om de bare kommuniserer noen ganger. Det kan hende du føler at du ikke har tid til å gå når du snakker med vennen din, selv måneder.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Møt om du kan. Selv om vennen din har flyttet bort, kan du fortsatt se deg selv til og med. Prøv å se deg en gang i året eller hvert annet år. Hvis din venn har slektninger som bor i ditt område, kan han være her for ferien. Mens besøk kan være litt sjeldne, vil du oppdage at hvis du to ser hverandre bare en gang i året, vil du sette pris på din venns tilstedeværelse mer.       
 10.  
             

Tips .

                Les mer... (8)      
Relasjoner populær:
En skorpion kvinne kjærlighet.

Imponere en jente på en dato.

Hjelp noen med panikkanfall.

Gjør din flokk oppmerksom på deg.

Gi kjærlighet til en jente uten å få en kurv.

Ta tak i stress i relasjoner.

Forbedre dine analytiske ferdigheter.

Samle inn penger for en god sak.

Et liv i celibat.

Hent over ex.

Finn en kjæreste.

Vet når din venn vil at du skal kysse ham.

Bøye en kvinne.

Lag en jente smil.

Kom over din forelskelse.

Avtale med en middels lærer.

Håndtering av ekteskapskonflikter.

Vet om en jente liker deg selv om hun allerede har en kjæreste.

Bli kvitt problemer med foreldrene dine.

Flørt med jente via SMS.

Slutt et vennskap.