Home \ relasjoner
 

Avtale med din nabos ugudelige eiendom.

 

Det kan være frustrerende når du arbeider med en nabos ugudelige eiendom. Det er mange ting å huske på, og du bør være målrettet, men du bør også være forsiktig.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Snakk med naboen din  ,

    
   
 1.            1      Snakk med naboen din personlig. Noen ganger er det bare ikke klart for andre at det er et problem, så ikke anta at naboen din tenker på problemet. Hvis du er sikker på at noe må gjøres, bør du lage et møte slik at du kan kommunisere dine bekymringer. Det er en sjanse for at naboen din vil løse problemet umiddelbart etter å ha hørt hva du må si.  
    
  • Før du gjør et møte mot ansikt, bør du avgjøre om situasjonen er trygg. Ikke alle oppfører seg nabo og noen ganger direkte samtale er ikke det beste alternativet. Det kan til og med være farlig. Det er ikke smart å se ubudne på andres eiendom. Du bør vurdere å regulere situasjonen anonymt for å unngå kroppslig skade eller gjengjeldelse.
  •  
  • Hvis du vil gjøre møtet, bør du være klar til å si nøyaktig hva problemet er og når det skal løses. Her er noen eksempler: "Jeg har alltid verdsatt deg som nabo, men jeg er bekymret for din nåværende tilstand." Og: "Jeg tror 30 dager er nok tid til å løse problemet. Hva tror du? "
  •  
  • Det er et ordtak, "Gode gjerder gir gode naboer." Hvis du ikke vil snakke med naboen om den nåværende situasjonen og fremtidige problemer, kan du bygge et gjerde for å blokkere utsikten over naboens eiendom. Hvis du ikke trenger å se på din nabos ugudelige eiendom, kan det løse problemet fra ditt perspektiv og fred vil fortsette.
  •  
  • Hvis dine naboer bare bor for utleie, ta kontakt med boligen direkte. Du kan få informasjon om villaeieren på eiendomsregistret, hvis de har en legitim interesse.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Snakk om de økonomiske implikasjonene. Hvis du vil selge hjemmet ditt, er det helt greit å ta opp haster og understreke at problemet reduserer verdien av ditt hjem. Du kan også fortelle naboen din at saken også påvirker verdien av hans eiendom. Dette kan være et økonomisk incitament for ham å løse problemet.  
    
  • Vurder å fortelle dem at du vil fortelle potensielle kjøpere at de er gode naboer, og deretter tilby dem å hjelpe med løsningen slik at det ikke påvirker salget av eiendommen din (noe som kan bety at du faktisk når du fjerner søppelhjelpen).
  •  
         
 4.  
 5.             3      Unngå en konfrontasjon. Når du snakker med noen om et vanskelig emne, er det viktig å være vennlig og forhindre situasjonen i å eskalere. Du kan adressere et sensitivt emne uten å være omstridt eller fiendtlig. En forsiktig tilnærming er vanligvis best. 
    
  • Forbered deg på en motangrep og forestill deg at du forblir diplomatisk og rolig når din nabo blir sint.
  •  
  • Hvis situasjonen eskalerer, gå bort og planlegg å se emnet senere.  
  •  
  • Å være fint før et problem oppstår, kan være en stor forskjell i å løse en konflikt. En fin "hei" gjennom årene gjør mye.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Unngå sterke språk. Ikke bruk språk som er anklagende eller respektløst. Ord som "motbydelig" og "motbydelig" er støtende og kan raskt føre til en eskalering. 
    
  • Ikke truer din nabo. De fleste svarer ikke som de ville til en trussel, og det er best hvis du forblir respektfull.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Svar i stedet for å svare. Før en samtale, sørg for at du blir rolig mens du snakker med din nabo. Å reagere uten å tenke på konsekvensene kan føre til et dårligere resultat enn nødvendig.                  
 10.  
             

    2      Dokument hva som skjer  ,

    
   
 1.             1      Ta notater. Legg merke til alt som skjer ved å lage korte notater, inkludert dato, klokkeslett og personer som er involvert.        
 2.  
 3.             2      Ta bilder. Lag diskrete bilder av eiendommen. Hvis du er smart på det, kan du unngå en kamp eller et argument med naboen din. Det er viktig at du ikke oppgir naboens eiendom hvis du vil dokumentere situasjonen.        
 4.  
 5.             3      Ta videoopptak. Hvis det skjer noe spesielt irriterende, kan du registrere det for å ha tydelige bevis.  
    
  • Enten du tar bilder eller tar videoer, kan du ta telefonen til det fordi du alltid har det praktisk. Pass på at det er en dato for alle bilder og videoer.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lag en liste over andre naboer. Husk hvilke andre naboer som har gjort samme eller lignende klager. Selv om det ikke er en god ide å sladre og unødvendig involvere andre naboer, er det en god ide å liste navnene på naboene som kan støtte dine krav.        
 8.  
 9.             5      Skriv bokstaver. Hvis du har møtt personlig, skriv deretter et ikke-aggressivt brev som gjentar og bekrefter diskusjonen. Du kan sende flere bokstaver om nødvendig.  
    
  • Hvis du vil følge et brev til samtalen, bør du fortelle naboen din at han vil få det, så han blir ikke helt overrasket.
  •  
  • Kontroller at alle bokstaver er datert og kopiert for postene dine. Du kan sende brevene med anbefalte e-post for å bekrefte kvitteringen.
  •  
         
 10.  
             

    3      Vurder situasjonen  ,

    
   
 1.             1      Vær oppmerksom på dine bekymringer. Når du arbeider med en nabos ugudelige eiendom, må du sette ting i perspektiv før du gjør samtale eller ta avgjørelser. Du bør alltid huske hvor viktig det er å ha et godt forhold til naboene dine, hvis det er i din kontroll. Selvfølgelig kan du løse problemer, men du bør ikke gjøre noe som unødvendig fører til et fiendtlig forhold eller til og med reduserer nytelsen av din egen eiendom.  
    
  • Vurder om dette er et nylig problem som kan løses raskt, eller om det er et langvarig problem. Situasjonen kan ha oppstått fordi naboen din har helseproblemer eller fordi han for øyeblikket ikke kan gjøre noe med det. Dette er spesielt viktig når det gjelder eldre naboer med begrenset mobilitet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bestem om dine bekymringer er rettferdige. Ikke alle har samme standard for renslighet eller samme estetiske følsomhet. Det som er uklart for deg, kan være perfekt for andre. Tenk nøye på om dine bekymringer er virkelig legitime, og veie fordeler og ulemper med å løse problemene. Du kan komme til den konklusjon at naboens eiendom er ryddig nok til å slutte å forfølge årsaken, så fred vil bli opprettholdt.        
 4.  
 5.             3      Informer deg selv. Få klarhet om dagens problemer og informer deg om regelverk og sonering, slik at du med rimelighet kan snakke om problemet. Kanskje din nabos eiendom er en sikkerhetsfare eller et brudd på helseforskriften. Start med et raskt Google-søk.  
    
  • Det kan være verdt det hvis du er ute etter billige tjenesteleverandører for å hjelpe naboen til å rydde opp sin eiendom. Du bør ikke forventes å betale for tjenestene, men det bør anerkjennes at du har gjort denne innsatsen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Diskuter problemet med din partner eller venn. Noen ganger kan det være å snakke med noen andre om du skal gjøre noe. Det kan være gunstig hvis du har en rolig samtale med en rimelig person for å sikre at du ikke overreagerer. Når du har gjort noe, kan du ikke angre det.        
 8.  
             

    4      Få hjelp fra myndighetene  ,

    
   
 1.             1      Kontakt huseiereforeningen. I enkelte lokalsamfunn er det en huseierforening som kan fungere som mekler for å løse tvister blant naboer. Hvis du allerede har snakket med naboen din og problemet ikke er løst, kan du kontakte boligeiendomsforeningen for å dele dine bekymringer og all informasjon du har samlet.  
    
  • Hvis du vil behandle situasjonen anonymt, må du kontakte boligeiendomsforeningen før du snakker med naboen din og be om å forbli anonym.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Finn riktig lokal eller lokal myndighet. Det er myndigheter som hjelper naboer med tvisteløsning. Din situasjon kan være problematisk, men det er ikke unikt, og mange villaeiere har opplevd slike problemer. Fellesskap eller lokale myndigheter kan hjelpe deg med å finne en raskere løsning. Først ta kontakt med rådhuset. 
    
  • Du må lese de lokale forskriftene for å se hvordan det fungerer i ditt lands jurisdiksjon. Avhengig av problemet kan du hjelpe brannvesenet og politiet i tillegg til huseierforeningen og samfunnet.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Finn en mekler. Hvis det ikke er en boligeiendomsforening, og problemet blir utilgjengelig, bør du vurdere å kontakte en meklingstjenesteleverandør som vil hjelpe deg med å løse problemet uten advokater. En mekler er en nøytral tredje person som hjelper deg med å kommunisere til en løsning er funnet.       
 6.  
 7.             4      Hold deg inntil problemet er løst. Du må innse at dette er et problem som tar tid og krefter å løse. Før du begynner, må du innse at det kan føre til en år lang konflikt hvis du adresserer naboen til problemet. Vær klar til å engasjere og lagre forholdet om nødvendig.  
    
  • Noen villaeiere fant en slik situasjon så stressende at de bestemte seg for å selge huset deres (hvis de ikke hadde planlagt det likevel) og leve livet deres andre steder. Selv om dette kan være en siste løsning, kan du tenke på det, avhengig av hvor komplisert situasjonen er, og om du har evnen og viljen til å flytte.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vurder et søksmål. Du bør ikke ansette en advokat med mindre du virkelig har forsøkt å løse problemet. Men noen ganger er situasjonen så komplisert at du må få juridisk hjelp.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (17)      
Relasjoner populær:
Å ha en jente som ikke har interesse for et forhold.

Vær ukjent.

Kram sin venn.

Gjør en jente gal av deg.

Få tilbake en gammel kjærlighet.

Møt gutter.

Bryt opp med noen du liker.

Lei et lykkelig liv uten romantiske forhold.

Introduser deg selv til en jente.

Ikke lenger venner med noen.

Gjør det klart for en gutt at du liker ham.

Lag en høflig bue.

Å gjenopplive et vennskap.

Avvis et kyss.

Vær grasiøs.

Finn noen.

Gå ut med noen du ikke føler deg tiltrukket av.

Bekjenner sin kjærlighet til en jente.

Svar hvis noen ignorerer deg.

Gi noen gode råd.

Tilgivelse uten religion.