Home \ relasjoner
 

For å trøste eller trøste en venn.

 

Kalme eller trøste en sint eller deprimert venn kan være vanskelig. Hvis du prøver å pacify eller cheer ham opp, kan du enkelt løpe inn i en dåre og gjøre ting verre. Så hvordan beroliger du eller trøster en sint eller avskyvennlig venn slik at han faktisk føler seg bedre? Bare følg instruksjonene nedenfor.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Vær medfølende  ,

    
   
 1.            1      Vis noe kjærlighet til din venn. I nesten alle tilfeller vil vennen din gjerne akseptere en klem. Du kan bare sette armen rundt skuldrene eller gi ham et forsiktig klapp på hånden. De fleste liker kjærlighet og føler seg trøstet av det heller enn alene. Hvis vennen din er så opprørt at han ikke vil bli rørt, er det et spesielt tilfelle. Men du kan nesten alltid begynne å vise kjærligheten til vennen din. Din venn kan være for opprørt for å snakke om hendelsen umiddelbart. Imidlertid kan disse små bevegelsene hjelpe din venn ikke å føle det så alene. 
    
  • Føler det instinktivt. Hvis du berører din venn eller kjæreste, og han eller hun nærmer seg deg, og du prøver ikke å unngå det, gjør du det riktige.
  •  
  • Når vi snakker om en "venn" for hvem du har romantiske følelser, er ikke det rette tidspunktet for å ta det første trinnet ved å berøre din venn.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bare hør. Neste, kan du lytte til din venn. Når du hører på vennen din, bør du søke øyekontakt, av og til nippe og kommentere etter behov. Fremfor alt, la din venn uttrykke tanker og følelser og snakke om sjelen. Dette er ikke på tide å stemme din mening eller snakke mye. Det er på tide å la din venn forklare alt som bekymrer ham, slik at du kan få bedre følelse av situasjonen. Noen problemer kan ikke løses, men de synes å være mindre tragiske hvis det er noen som lytter til dilemmaet. 
    
  • Hvis vennen din ikke sier mye, kan du spørre, "Vil du snakke om det?" Da må du vurdere situasjonen. Enten vil din venn ønske å snakke om det og trenger litt vekt fra deg, eller han er bare ikke klar til å snakke fordi han må behandle hele greia først. I dette tilfellet, bare vær der for ham.
  •  
  • Du kan lage små kommentarer som "dette må være vanskelig" eller "jeg kan ikke forestille meg hva du går gjennom...", men du bør ikke overdrive det.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta vare på din venn. Nedenfor er eksempler på enkelte situasjoner og hva du kan gjøre. Hvis kjæresten din rystet med kaldt, fordi en uventet regndusj har overrasket henne og hun har blitt våt gjennom og gjennom, vennligst send henne inn og gi henne et teppe. Hvis kjæresten din bare gråt i en time, gi henne litt vev og kanskje en ibuprofen tablett som Advil. Kanskje din venn vil fortelle deg hvor sur han er, står med en tung ryggsekk på ryggen. Få ham til å sitte ned Hvis kjæresten din eller kjæresten er litt irritert, gi ham eller henne en kamille te. Hvis vennen din ikke kunne sove hele natten, bekymret, legg ham til sengs. Du forstår hva det betyr. 
    
  • Din venn eller kjæreste er så deprimert at han eller hun forsømmer helse og seg selv. Her kommer du inn i spill.
  •  
  • Ikke tenk at vennen din vil føle deg bedre når du åpner en flaske vin eller ta med en eske med deg. Alkohol er aldri løsningen når en venn er sint eller deprimert. Husk at overdreven alkoholforbruk kan forårsake depresjon.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ikke legg ned vennens problemer. Din venn kan være nede for en rekke grunner. En alvorlig grunn ville være: Din venn har nettopp funnet ut at hans bestemor er på sykehuset. Ikke så alvorlig grunn: Kjæresten din brøt bare opp med kjæresten sin etter seks uker. Hvis du vet det og ser objektivt på det, vil kjæresten din snart komme over det, og det er ikke så stort problem. På dette punktet, ikke prøv å sette ting i perspektiv hvis du ikke vil bli kastet ut av kjæresten din. 
    
  • I begynnelsen bør du ta kjærestenes problemer alvorlig. Hvis kjæresten din lar hodet henge over en oppbrudd etter et kort forhold, kan du håndtere det senere.
  •  
  • Unngå kommentarer som, "Det er ikke verdens ende", "Du kommer over det," eller "Det er egentlig ikke så stor en avtale." Åpenbart er kjæresten din deprimert, så det er en stor sak for henne.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ikke gi uanvendte råd. Unngå å gi vennen din det beste av fem beste praksis i din ydmyke mening. Det kan høres nedlatende og gi inntrykk av at du tror at vennens problemer kan løses veldig enkelt. Men hvis vennen din vender seg til deg og sier, "Hva synes du jeg burde gjøre?" Eller hvis vennen din ser deg i øyet og sier: "Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre..." så din Råd vedlagt. 
    
  • Du kan for eksempel bare si: "Du bør sove" eller "Drikk en kamille te, og du vil føle deg bedre." Dette vil få din venn til å føle seg bedre. Men aldri si ting som, "Jeg tror du skal ringe Willy nå og rydde opp", eller "Jeg tror du skal melde deg på skolen med en gang." Dette kan overvelde og irritere din venn.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ikke si at du "forstår det". Det vil bare forstyrre din venn. Med mindre du selv var i en identisk situasjon, ikke si: "Jeg vet nøyaktig hvordan du føler." Din venn vil sannsynligvis ønske å utrope: "Det er ikke det samme!" Folk som er opprørt eller deprimert vil bli hørt. Men de vil ikke bli fortalt at de har akkurat det samme problemet som andre. Ok, hvis vennen din er nede på grunn av en alvorlig oppbrudd, og du har en lignende opplevelse selv, kan du snakke om det. Men ikke sammenlign ditt tre måneders forhold med vennens treårige forhold, eller du vil bare skade. 
    
  • Det er mye bedre å si, "Jeg kan ikke forestille meg hvordan du må føle," som "Jeg vet akkurat hva du går gjennom..."
  •  
  • Visst, det kan være trøstende for vennen din å vite at noen andre har gått gjennom samme situasjon og overlevd, men hvis det er tilfelle, må du være forsiktig.
  •  Å sammenligne deg med vennen din er problematisk, for til slutt kan du til og med snakke om deg selv uten å innse hva du gjør.  
         
 12.  
 13.             7      Vet når din venn vil være alene. Dessverre vil ikke alle som er opprørt eller nedstengt, ha kjærlighet eller en lytter. Noen mennesker er bedre i å håndtere problemer alene, og andre ønsker å være alene etter å ha snakket om deres problem. Hvis dette gjelder din venn, ikke vær med ham hvis han ikke ønsker det; Når din venn sier at han trenger sin plass, tror han sikkert det er alvorlig. 
    
  • Hvis du tror at det er fare for at din venn skade deg, bør du holde eller få hjelp. Men hvis vennen din bare er generelt opprørt og ikke ødelagt, kan det være på tide å bevege seg bort.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Spør hvordan du kan hjelpe. Når du har diskutert problemet med din venn, spør din venn hva du kan gjøre for å forbedre situasjonen. Kanskje det er en konkret løsning, og du kan hjelpe. Et godt eksempel på dette ville være hvis kjæresten din har feilet en matteprøve, og du er en ekspert på feltet. I så fall kan du gi henne veiledningstimer. Noen ganger er det ikke en god løsning, men du kan bare være snill og gi vennen din en tur om nødvendig eller tilbringe mer tid med kjæresten din når hun har det vanskelig å komme over en oppbrudd. Kanskje det hjelper din venn hvis du lar ham sove med deg for en liten stund. 
    
  • Selv om det virkelig ikke er noe du kan gjøre, kan spørsmålet alene hjelpe din venn til å føle seg mindre forlatt, og han vil vite at du er der for ham.
  •  
  • Hvis din venn mener at du gjør mye for ham eller henne og føler seg ukomfortabel, husk da han eller hun var der for deg når det var nødvendig. Det er venner for det, ikke sant?
  •  
                   
 16.  
             

    2      Gå et skritt videre  ,

    
   
 1.             1      Gjør din venn latter hvis problemet ikke er for alvorlig. Hvis vennen din ikke har hatt et alvorlig tap, kan du oppmuntre ham med en spøk eller dumme vitser. Hvis du prøver for tidlig for å få vennen til å le, vil det nok ikke være en god ting, men hvis du venter en liten stund for å begynne å prøve å oppmuntre din venn, kan det lønne seg. Lapper er egentlig den beste medisinen, og hvis du kan joke om situasjonen, som ikke er upassende, eller bare gjør det gøy med deg selv, for å distrahere din venn, kan det medføre en midlertidig lindring. 
    
  • Åpenbart er humor ikke hensiktsmessig når vennen din er fullstendig ødelagt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Distraher din venn. Arbeidsterapi kan også være verdt et forsøk hvis din venn er opprørt eller deprimert. Du bør ikke dra vennen din til en klubb eller klubb og invitere kjæresten din til et stort parti hvor alle er kledd som sin favoritt superhelt. I stedet bør du besøke vennen din med en film og en stor bolle med popcorn eller gå en tur med vennen din. Å snakke med vennen din vil distrahere ham fra smerte eller sinne, selv om vennen din opprinnelig motsetter seg. Ikke press kjæresten din til å henge ut, men vennen din vil sannsynligvis trenge litt utskrift. 
    
  • For eksempel kan din venn si: "Jeg vil ikke henge ut, fordi jeg er helt depri." Og du kan si, "Det er latterlig, jeg elsker å henge med deg uansett hva."
  •  
  • Din venn kan begrave seg i soverommet hans. Det vil være bra for ham fysisk og psykologisk å komme seg ut av huset og inn i frisk luft, selv om du bare går nedover gaten til kaféet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gjør din venn en tjeneste. Hvis vennen din er veldig opprørt så er det sannsynlig at han forsømmer sine grunnleggende plikter og ansvar. Her kommer du inn i spill. Hvis vennen din glemmer å spise, ta med noe til lunsj eller besøk og lag noe for ham. Hvis vennen din ikke har gjort noe vaskeri i to måneder, ta med vaskemiddel. Hvis vennens leilighet er i fullstendig kaos, gi ham til å komme over for vårrengjøring. Plukk opp posten til din venn. Gjør leksene dine med kjæresten din eller kjæresten hvis han eller hun ikke går i skole. Disse små favoriserer legger til, selv om de ikke synes å være så stor avtale i begynnelsen. 
    
  • Din venn kan nekte din hjelp og si at du allerede har gjort nok, men du bør insistere på at du vil hjelpe, i hvert fall i begynnelsen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Besøk din venn for å se hvordan han gjør det. Det er ganske mulig at du ikke kan være sammen med din venn hele tiden fordi du har forskjellige tidsplaner. Men hvis du vet at vennen din er veldig opprørt eller ned, kan du ikke bare forsvinne helt fra scenen. Du bør ringe kjæresten din eller kjæresten, sende ham eller henne en tekstmelding, eller komme fra tid til annen. Selvfølgelig bør du ikke gjøre dette noen få minutter og spørre, "Er du ok?" Kom i kontakt minst en eller to ganger om dagen hvis du vet at vennen din er veldig opprørt. 
    
  • Du trenger ikke å si, "Jeg ringer bare for å se hva du gjør." Du kan være mer subtil hvis du vil og bruke unnskyldning. For eksempel, spør om vennen din har sett din brune frakk, og spør da til slutt om han vil gå til lunsj med deg. Du vil ikke gjøre kjæresten din eller kjæresten føle at du er barnevakt.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Bare vær der. Dette er ofte det viktigste du kan gjøre hvis du vil trøste eller trøste din venn. Du kan sjelden løse problemer for en venn, eller finne den beste løsningen på problemet; noen ganger må vennen din vente eller finne ut hva han skal gjøre. Men du kan gi din venn en skulder til å lene seg og gråte. Det kan også være nødvendig å være tilgjengelig for debatt midt på natten, og å være en kilde til godhet, grunn og sikkerhet. Ikke føl deg ut av sted hvis du ikke kan gjøre noe, men vær der for din venn. 
    
  • Fortell din venn at det vil bli bedre med tiden, uansett hva problemet er. Dette er en realitet, selv om det ikke ser ut som det ved første øyekast.
  •  
  • Forsøk å frigjøre deg for din venn. Han eller hun vil være veldig takknemlig for at du tok trøbbel for å få henne til å føle seg bedre.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Gjør en jente som deg (LGBT).

Start en samtale med din forelskelse uten å være flau.

Få telefonnummeret fra en jente.

La en venninne vite på en fin måte at du ikke er romantisk interessert i ham.

Finn en sexy jente.

Avtale med fiender.

Finn ut om noen utnytter deg.

Attraktiv for menn.

Start en samtale med drømmen.

Å være en god venn som tenåring.

Møt kjærestenes foreldre.

Lei et vellykket forhold til den perfekte jenta.

Bli kvitt ditt dårlige rykte.

Vet om en jente bare ikke er interessert i deg.

Vend en venn til en elsker.

Avslutt en upassende forelskelse.

Avtale med en sverm.

Gjør riktig på den første datoen.

Hva liker du om meg svar på spørsmål (for menn).

Så, andre er hyggelige mot deg.

Gjør kjæresten glad.