Home \ relasjoner
 

Gjenkjenne når en mann ikke lenger er interessert i deg.

 

Hvis en mann som pleide å være svært oppmerksom og kjærlig plutselig trekker seg tilbake og skaper avstand mellom deg, er det naturlig å spørre deg selv om årsaken. Når en mann mister interessen i deg, er det ofte noen iøynefallende tegn som indikerer hans følelser. Å være oppmerksom på disse tegnene, kan hjelpe deg med å forberede følelsesmessig til mulig slutt på forholdet ditt slik at du kan ta vare på deg selv og se fremover.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Se etter endringer i kommunikasjon  ,

    
   
 1.            1      Se etter en nedgang i kommunikasjonen. Dette kan være et av de første tegnene på at en mann mister interessen. Vanligvis kan du helt sikkert anta at en mann vil kontakte deg hvis han vil snakke med deg. Hvis en mann som vanligvis kaller deg mye og skriver deg mange meldinger plutselig stopper, bør du ta dette i betraktning. 
    
  • Han kunne ha mye rundt ørene hans, men hvis dette forblir på den måten i lang tid, er det et klart tegn.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se etter kortere samtaler. Dette går vanligvis i hånd med mindre kommunikasjon. Hvis du merker sakte i samtalene dine at de alltid er kortvarige, bør du ikke overse dette. 
    
  • Hvis du for eksempel snakket med hverandre i flere timer før, men nå bare i ti minutter av gangen, kan dette være et tegn på at han mister interessen i deg. Han kan også prøve å få mindre kontakt med deg ved å ignorere dine korte meldinger eller ringe lenge før han svarer, eller ved å si at han må henge opp uten å gi en grunn.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Legg merke til når stemmen hans endres. Dette er et ganske sikkert tegn på at han ikke lenger er interessert. Mange menn snakker med folk de er interessert i med en mildere, mer flørtende stemme. Når hans følelser endrer seg, mister stemmen hans den kjærlige tonen, og han begynner å høres normal igjen.  
    Han kan til og med snakke bråkt til deg eller si uvennlige ting til deg. Dette er et klart tegn på at han ikke lenger er interessert i deg. Du fortjener ikke å være sammen med noen som behandler deg dårlig, eller sier vanlige eller uvennlige ting til deg. Stopp samtalen med en gang hvis han noen gang begynner å kommentere negativt på utseendet ditt.  
         
 6.  
 7.             4      Hør nøye på hva han sier. Når du to snakker med hverandre, spør han deg om viktige ting i livet ditt, eller er han bare fikset på seg selv? En mann som er interessert i deg, vil prøve å få mer dype samtaler med deg for å bli kjent med ditt sanne selvtillit. I samtalene må du derfor sørge for at han prøver å snakke mer overfladisk eller holde samtalen kort.  
    
  • Det kan være at han prøver å gi deg subliminale tips om hvorvidt han er interessert. Du bør derfor være oppmerksom på hva han sier og også hvordan han uttrykker seg.
  •  
  • Når han begynner å snakke om hans forhold til andre mennesker, spesielt når det gjelder kjærlighetsforhold, vil han få deg til å forstå at han bare ser deg som en venn.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Se etter endringer i hans handlinger  ,

    
   
 1.             1      Legg merke til når du gjør avtaler. Hvis han fortsetter å kansellere datoer med deg, uten å godta noe nytt med deg, bør du ta dette som et tegn på at han ikke vil være med deg lenger. Det kan også være at han ikke lenger ber om å tilbringe tid med deg, noe som er et veldig klart tegn. 
    
  • Hvis du skjønner at du alene er drivkraften når det gjelder joint ventures og scheming, bør du først holde tilbake og vente for å se om han prøver å lage planer med deg. Han skal lage planer og prøve å tilbringe tid med meg hvis han fortsatt er interessert i deg.
  •  Han kunne komme med lama unnskyldninger for å kansellere en dato med deg. Så kunne han f.eks. si at han er opptatt av noe annet uten å spesifisere hva det er. Du bør holde klart om han aldri gir deg en reell grunn til at han ikke har tid til deg. Han kunne også prøve å gi unnvikende grunner i tilfelle avslag. For å gjøre dette kan han si ting som "Jeg har allerede noe i tankene med noen andre" eller "Jeg kan ikke gjøre det i kveld" uten å gi en bestemt grunn til at han fornekter deg.  
         
 2.  
 3.             2      Se hvordan han oppfører seg mot andre. Du kan finne det vanskelig å fortelle om han oppfører seg annerledes eller behandler deg som vennene sine. Derfor, følg hvordan han oppfører seg mot folk du kjenner, bare er venner med dem, og spør deg selv om han behandler deg på samme måte.  
    
  • Hvis han behandler deg som alle andre av vennene hans, så er han sannsynligvis bare vennlig og ikke interessert i en kjærlighetsaffære med deg.
  •  
  • Noen menn liker å fløyte og mye mens andre bare flirter med folkene de faktisk er interessert i. Så prøv å finne ut om det tilhører den tidligere eller sistnevnte kategorien.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vær oppmerksom på kroppsspråket hans. Kroppsspråk gir ledetråder til en persons følelser. Når noen er uinteressant eller ubehagelig i en situasjon, prøver han subtilt å avstå fra deg eller unngå kroppskontakt med deg. Se opp for ledetråder i kroppsspråket hans som kan tyde på at han føler seg ubehagelig eller uinteressert i utvekslingen.  
    Han kan prøve å bevege seg bort fra deg, krysse armene over brystet eller vende seg bort fra deg mens du snakker. Hvis han ikke er interessert i deg, kan han også prøve å unngå kroppslig kontakt med deg (for eksempel unngå en klem eller et trykk fra deg).  
  • Hvis han holder øye med deg i et øyeblikk, eller hvis blikket hans går bort under samtalen, har han ingen interesse for det du sier.  
  •  Noen ledetråder i hans kroppsspråk av disinterest er: hans bein og kropp peker bort fra deg, han gni nakken, armene er krysset, hans øyne er på bakken eller han vender kroppen sin bort fra deg.    
         
 6.  
 7.             4      Legg merke til enhver fysisk kontakt med deg. Berøring er en fysisk affære, og de bygger fysisk nærhet i relasjoner. Vær oppmerksom på eventuelle endringer i hyppigheten av din kroppskontakt og hvilken type kontakt du har.  
    
  • Et eksempel er at du vanligvis alltid klem når du ser deg selv. Hvis han ikke lenger er interessert, kan han slutte å kramme deg eller vende seg når du prøver å klemme ham.
  •  
  • Selv om dere fortsatt har fysisk kontakt, kan noe forandre seg hvis de mister interessen for deg. Han kunne klappe deg på ryggen i stedet for å klemme deg. Dette er en lubben gest som menn vanligvis utveksler blant venner.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Pass på at han er oppmerksom. Når menn er interessert i noen, forsøker de å holde viktige ting om den personen, for eksempel deres interesser, deres datoer eller visse fakta om dem. Menn slutter å være oppmerksomme og huske disse tingene når de ikke lenger er interessert.  
    
  • For eksempel vil han sannsynligvis ikke være interessert i deg hvis han glemmer bursdagen din, selv om du har snakket om det i to uker.
  •  
  • Hvis han glemmer ting som du forteller ham, for eksempel et nært jobbintervju eller besøk til familien din, så har han sannsynligvis ingen interesse for de viktige tingene i livet ditt.  
  •  
         
 10.  
             

    3      Adress på problemet  ,

    
   
 1.             1      Vent til han ringer deg. Hvis du begynner å legge merke til at han kontakter deg sjeldnere enn du pleide å, bør du også trekke litt ut. Hvis du bare er den som sender korte meldinger, samtaler, eller prøver å lage planer uten at noe kommer tilbake fra ham, så er det klart at han ikke har interesse i å se deg.  
    
  • Prøv dette i en uke for å se om hans oppførsel endres. Ikke ta kontakt med ham først, men vent til å se om han vil kontakte deg. Han vil enten legge merke til at du ikke lenger rapporterer til ham og kontakter deg, eller han vil ignorere den og ikke kontakte deg, som i sin tur skal fortelle deg at han ikke har interesse.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Spør andre om råd. Du to kan ha felles venner. Hvis det er mulig, spør vennene dine om de vet om han er interessert i noen andre eller hvis han fortsatt er interessert i deg. 
    På den annen side bør du også legge merke til det når han ber deg om råd i kjærlighetsforhold for en annen person. Dette er et klart tegn på at han er interessert i noen andre og ser bare en venn i deg. Når han begynner å spørre ting som "Hvordan kan jeg gjøre denne jenta oppmerksom på meg?" Eller "Hvor skal jeg ta henne?", Så er det klart at han ikke er interessert i deg på dette nivået.  
         
 4.  
 5.             3      Spør ham. Dette er den beste måten å finne ut om han fortsatt er interessert i deg. Spekulasjoner om hans kommunikasjon, hans handlinger eller hans oppførsel kan hjelpe deg med å vurdere hans følelser til en viss grad, men du kan bare være sikker når du snakker med ham om det. 
    
  • Dette kan være ganske skummelt og nervøs. Ingen ønsker å bli avvist, og du setter deg i en svært sårbar stilling. Du kan imidlertid misforstå sine signaler eller ikke merke andre signaler som han mener er unike.  
  •  
  • Du kan adressere emnet indirekte eller direkte. Så du kan spørre ham om han fortsatt har interesse for å gå ut med deg, eller hvis han helst vil være venn med deg. Dette bringer saken til rette og gir ham muligheten til å uttrykke sine følelser.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta vare på deg selv. Dette er ekstremt viktig, da det kan være veldig følelsesmessig opprørende å miste en mann du er interessert i. Enten den mannen er din partner, din forelskelse eller en kjæreste, må du ta vare på deg selv og være god til deg selv.  
    
  • Gjør ting som gjør deg glad. Tilbring tid med venner, lag dine favorittretter, gå en tur, male et bilde, eller se en ny film.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hold verdigheten din. Godta med verdighet og nåde at han ikke lenger er interessert i deg. Hold deg vekk fra ham, og prøv å ikke gi deg frustrasjon eller din sinne til vanlige venner.  
    
  • Det er naturlig å være trist av tapet av dette forholdet og dine planer for din fremtid sammen. Men etter at du har sørget nok, bør du legge det bak og se fremover ved å fokusere på de positive sidene av livet ditt.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (10)      
Relasjoner populær:
Å ha en jente som ikke har interesse for et forhold.

Fortell en venn at du trenger godkjenning.

Les mannlig kroppsspråk mens du flirter.

Finn venner.

Hjelp en alkoholholdig slutte å drikke.

Følelse av medfølelse.

Registrere dårlige venner.

Tåle et opprør.

Du klarer å bli elsket mer av din egen venn.

Behandle vanlige mennesker riktig.

Finne den rette mannen.

Få en gutt som vil ha deg tilbake etter en oppbrudd.

Adresse en interessant jente.

Kyss med seler.

Hent over din eks, der du fortsatt er forelsket i.

Fortell noen som du fortsatt elsker ham.

Forvandle et vennskap til kjærlighet.

Få noen til å elske deg.

Unngå folk du ikke vil snakke med.

Avtale med et kontrollfreak.

Gi kjæresten din følelsen av å bli elsket.