Home \ relasjoner
 

Nå en god venn for deg.

 

Vil du ha mer enn vennskap? Hvis du har følelser for en bestemt venn og ønsker å bli kjent med dem litt bedre, kan du endre forholdet ditt slik at det begynner å se deg på en annen måte. Lær å skape litt avstand i forholdet ditt, slik at du kan komme nærmere det enn noen gang før.

               

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Endre forholdet ditt  ,

    
   
 1.            1      Bruk mindre tid med henne. Hørt til høyre. Hvis du vil endre forholdet til en jente fra "kjæreste" til "elsker", bør du umiddelbart avstå deg fra henne. Hvis du bruker all din fritid med denne jenta, kan hun slutte å tenke "så" om deg. Noen kaller denne "kamerasonen". Hvis du vil få henne oppmerksomhet, bruke mindre tid med henne.  
    
  • Du trenger ikke å være slem for henne eller ignorere henne, bare prøv å ikke betale henne så mye oppmerksomhet som du gjorde før. Vær snill, men vær ikke belastet med å snakke, snakke eller møte henne "ved en tilfeldighet". Bare slapp av.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Flørt med andre jenter. Du bør se at du bruker sjarmen din andre steder. Det vil få henne til å tenke på hennes forhold til deg. Hvis du vil at hun skal være på deg, må hun oppleve deg som en realistisk partner og attraktiv person. Hun må oppleve deg annerledes enn hun har gjort før. 
    
  • Pass på at hun ser deg! Prøv å gjøre dette offentlig, som ved lunsj i kafeteriaen. Sørg for at du er nær henne, men ignorere henne når du starter en samtale med vennene hennes eller folk hun tilbringer sin fritid med. Gjør det som om du leter etter nye romantiske muligheter.
  •  
  • Flørt litt på Facebook, fordi det er en veldig spesiell type publisitet. Begynn å utveksle morsomme meldinger med en jente fra klassen din. Sørg for at vennen din også er venner med henne, slik at samtalen også vises på hennes hjemmeside.
  •  
  • Er du bekymret for dine flørtende ferdigheter? Det er ingen stor hemmelighet. Bare ha en avslappet, morsom, fin samtale. Teasing jenter litt kan forstås som flørting. Ikke vær slem, bare litt morsom.
  •  
         
 4.  
 5.             3      appease henne om nødvendig. Når du begynner å endre, kan hun tro at noe er galt med deg, og kanskje du trenger å investere litt tid for å sørge for at hun ikke blir sur på deg. Ikke glem, hun er kjæresten din. Ikke gjør noe som kan skade henne. Vær snill mot henne når du er sammen, men vær sikker på å være mer oppmerksom på de andre jentene i din felles vennekrets. 
    
  • Hvis hun spør noe, som, "Hva er galt med deg? Er du sur på meg? ", Hold deg avslappet. Si, "Selvfølgelig ikke, vi er kompisar." Men fortsett å fortsette slik og ikke stress deg for hardt for å bruke for mye tid med henne.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vent litt. Hvis du prøver å få denne jenta til å stå på deg, sakter du litt. Når du har sluttet å tilbringe tid med henne og flirter med andre, gjør det i minst en eller to uker, avhengig av hvor nær du har vært før. Sørg for å gjøre det lenge nok for henne å få det. 
    
  • Hvis du tilbringer tid med denne jenta hver dag, vil hun legge merke til det veldig fort. Hvis du bare møttes nå og da, kan det ta litt tid før hun skjønner at du har endret seg. Gjør tilsvarende og prøv å tolke hennes reaksjon.
  •  
  • Ikke vent for lenge. Hvis hun får inntrykk av at du ikke engang er venner lenger, kan hun prøve å komme over deg helt, gå ut med noen andre eller miste interessen for deg.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Kontakt henne igjen. Etter en stund, etter at du har startet din plan, kontakt henne og ordne å møte. Etter ikke å se hverandre for en stund, vil hun føle seg som å gjøre noe for å få oppmerksomheten din tilbake, siden du har vært så kult til henne i det siste. Send henne en SMS eller en melding og spør om du vil møte. 
    I beste fall spør hun om du vil møte. Hvis hun gjør det, vil du stå enda bedre. Ikke nøl med å fortelle dem fra begynnelsen, siden du har jobbet med planen din, å spørre om du vil møte. Nå kan du være sikker på at hun er interessert.  
         
 10.  
 11.             6      Finn en grunn til å bare møte i par. Når du kommer i kontakt igjen og vil møte, må du sørge for at den er på et sted hvor du kan være alene. Spør henne om hun vil ha kaffe med deg, eller gjør noe som kan være en date. Dette vil gi henne sjansen til å tenke annerledes enn henne før. 
    
  • Unngå å gjøre noe uformelt som du gjorde før. Hvis du alltid har møtt en av TV-vertene hjemme, kan du ta en matbit i stedet. Du bør sørge for at ting er forskjellige nå.
  •  
                   
 12.  
             

  Del 2      Pass på at hun er på deg  ,

    
   
 1.             1      Se så godt som mulig. Endre utseendet ditt litt, og la munnen stå overraske. Kjøp en ny antrekk, gå til frisøren og se ut som du har trent. Pass på at du lukter godt slik at hun ser deg med forskjellige øyne. Du vil at hun skal se deg som en potensiell dato, ikke hennes gamle venn. 
    
  • Det er ingen spesielle kleskoder som ser attraktive ut til en jente. Bare sett på hva du finner komfortabel eller hva du synes ser bra ut. Kanskje gjør deg litt elegant. Ingen slitte treningsskjorter eller t-skjorter med vitser på dem. Bruk en skjorte som ser bra ut på deg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær åpen. Hvis du møter igjen, ikke vær den gamle vennen du pleide å være. Gjør noe annet enn du gjorde før. Hvis du vanligvis lurer rundt og sprekk dumme vitser, gjør en mer alvorlig samtale. Spør henne alvorlige spørsmål og snakk åpent om deg selv. 
    
  • Prøv å klage til henne om dine andre forhold til jenter. Hvis du vil at hun skal tenke annerledes om deg, kan du prøve å beskjære opp datatemaet og se hvordan hun reagerer på det. Si noe som: "Jeg er så misfornøyd med jentene jeg har gått ut med i det siste... Jeg skulle ønske jeg kunne finne en som forstår meg slik du gjør..."  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tolk signalene hun sender deg. Du må finne ut om hun er tiltrukket av deg eller ikke. I så fall bør hun være mer fokusert på deg gjennom denne fasen av distansering. Hun burde være glad for å være i nærheten av deg, så vel som ser frem til å se henne igjen. Hvis du føler på samme måte om henne, prøv å komme nærmere og gjøre henne mer fokusert på deg. Hvis du ikke legger merke til, la det bli. Det fungerte ikke. Lev livet ditt. 
    
  • Hvis hun grimmer og ser forvirret ut eller fortsetter å slå deg i armen som hun pleide å gjøre da hun var god kompis, kunne det ikke fungere. Det viser deg at du er venner og ingenting annet. Det er greit. Men ikke fortsett, du vil bare skremme deg selv.
  •  
  • Hvis hun reagerer positivt og også flirter med deg, kan det være bra å gå litt lenger og prøve om hun liker deg nok til å kysse deg. Vær sakte, men fortsett å gå.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gi henne en rask titt som sier at du vet hva som skjer. Etter at du la det "kjøle seg ned" for en stund, begynn å kaste henne en ny form for blikk. Den slags ser du kastet til de andre jentene mens du ignorerer dem. Smil og lek øyeblikkelig øyekontakt og se deg bort som om du var ubehagelig. Hvis hun spør hva du synes, si "Ingenting". 
    
  • Ikke vær rar og stirrer på henne, bare tillat deg å oppføre deg som du vil være når du er med henne. Hvis du er tiltrukket av henne, bare se på henne som om du nyter det.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Berør henne litt. En mild berøring på hånd eller arm kan være elektrisk når det flirter med noen. Det er også en rask og enkel måte å måle hva hun mener. Hvis du berører hånden mens du snakker og understreker noe morsomt som hun sa, vær oppmerksom på hennes reaksjon. Hvis hun smiler og ser glad ut, var det en god ide. Når hun går i pensjon, stopp den. 
    
  • Hvis det virket greit for henne, prøv en rask berøring av håret eller skulderen hennes. Bare et kort trykk. Ikke gjør en stor avtale ut av det, fordi det kan være rart. Bare vær avslappet.
  •   Dette kan også gi et litt uhyggelig inntrykk hvis det ikke er forberedt på det eller ikke deler dine følelser. Du må forberede det sakte.  
         
 10.  
 11.             6      Fortell henne hvordan du føler deg. Det er alltid hyggelig å vite at noen liker deg. Hvis du vil at denne jenta også skal være på deg, fortell henne. Det er denne spesielle ladede kjemi mellom deg og du tror at hun føler det også. Du trenger ikke å handle noe annerledes enn du ville noen annen jente, selv om du ikke var venner med henne før. Bare fortell henne at du har tenkt mye på henne i det siste, og at du skulle ønske du var mer enn bare venner. 
    
  • Fortell henne at du vil kysse henne og spørre om det ville være bra hvis du føler deg komfortabel nok med henne til å prøve det. Hun kan si nei, kanskje ja. Men i det minste vet du hva du er.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Vær oppmerksom på når det er på tide å pensjonere. Noen ganger er to mennesker ikke laget for hverandre. Det er ikke fordi du mislyktes som en venn, og det er ingenting du kan gjøre med det. Det kan bare være at hun ikke liker deg på den måten. Det er greit. Det kan endres i fremtiden, eller ikke. Men hvis du nå prøver å tvinge noe, vil du miste en god venn og skamme deg. Vær så oppmerksom på at når det kommer tid til å trekke deg tilbake, hvis ting ikke går som du hadde forestilt deg. 
    
  • Hvis hun ikke føler seg tiltrukket av deg, så er det bare ikke tilfellet. Det er livet.
  •  
         
 14.  
            

Advarsler .

                    
Relasjoner populær:
En jente som snakker på gata.

På forskjellige språk sier jeg deg.

Få en middelaldrende gutt som liker deg.

Finn ut hvorfor noen er slem for deg.

Rette en mann.

Som en jente, la en gutt tilgi deg.

Forbedre vennskapet.

Finn riktig partner eller partner.

Vendt mot venner som ignorerer deg.

Forbedre dine relasjoner.

Styrke et manns ego.

Ha tillit til å bli kjent med jenter (eller gutter).

Avtale med en dårlig kisser.

Gjør forandringer.

Stopp trakassere kvinner seksuelt.

Kom over en fremmed.

Ledere.

Gjør en jente gal av deg.

Gjenkjenne en løgner.

Å gjenopplive et vennskap.

Bor hos noen som lider av PTSD.