Home \ relasjoner
 

Finn nye beste venner.

 

Å finne en ny beste venn kan være vanskelig hvis du ikke er vant til å forlate din komfortsone. Det første trinnet er å møte nye mennesker og sosialisere. Hvis du finner folk du liker, kan du utdype disse vennskapene til beste vennskap. Hvis du er barn eller tenåring, så gå til den tredje delen for å finne informasjon som er bedre for deg.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Finn nye venner  ,

    
   
 1.            1      Se på arbeidet ditt. Du kan ha kolleger med hvem du er venner, men hvem du ikke har møtt. Nøkkelen til å få venner på jobb er å gjøre forholdet mer personlig. Begynn å fortelle folk mer om deg som du liker å snakke med. Personen forteller da mer om seg selv.       
 2.  
 3.             2      Finn venner i nabolaget ditt. Du finner ofte venner i nærheten av deg, inkludert nabolaget ditt. Hvis du har snakket med naboen din flere ganger, kan du invitere ham til middag eller gi ham informasjonskapsler for å utdype vennskapet ditt. Alternativt kan du møte dine naboer ved å passere noe deilig for å vise din gode vilje.        
 4.  
 5.             3      Gjør det du elsker. Det er best å møte nye mennesker når du gjør det du elsker å gjøre. Finn grupper i ditt område som har samme interesser som deg. Leter etter grupper med samme hobbyer som møtes i biblioteket. Ta kurs på kunstmuseet i ditt område eller på skolen som interesserer deg. I slike grupper lærer du folk med lignende interesser.  
    
  • Hvis du ikke finner en gruppe for hobbyen din, så start en. De fleste biblioteker har plass til gjestegrupper. Du kan også møte i en kafé eller restaurant. Former grupper gjennom sosiale medier som Facebook eller Meetup.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Frivillig. Du hjelper ikke bare andre, men du kan også møte nye mennesker. Du kan frivillige for eksempel i et bibliotek, en skole, et sykehus, et suppekjøkken eller en matdistribusjon. Gjør noe som gjør at du kan ta med dine talenter.        
 8.  
 9.             5      Bli med i et åndelig samfunn. Det finnes ulike former fra tradisjonelle religiøse samfunn til hedningske grupper og meditasjon. Uansett hva slags natur du har å gjøre med en gruppe mennesker som sannsynligvis vil dele minst like syn på deg.        
 10.  
 11.             6      Hilsen folk. Når du ser noen i en kafé som leser en bok du elsker, går du til personen og sier hei. Gå til personen og forestill deg når du smiler på samme person i et kurs i uker. Du kan ikke bli venner hvis du aldri har snakket med hverandre. Det verste som kan skje er at personen er litt gretten og ikke vil snakke med deg.        
 12.  
 13.             7      Lag et kompliment. Du liker fine ting om deg og andre som å høre fine ting om deg. Gjør komplimenter til folk du møter. Du smiler begge og personen forbinder lykke med deg.  
    
  • Lag et kompliment som passer til personen. "Du ser bra ut i dag" er en god start. Et bedre kompliment ville være: "Du har en god smak, jeg liker at du har så mange farger." eller "Jeg elsker hvordan smilet ditt gjør rommet ser mye lysere ut."
  •  
         
 14.  
 15.             8      Møt den samme gruppen mennesker. Hvis du møter en gruppe mennesker, møtes den samme gruppen igjen. Hvis du ser hverandre oftere, blir du sakte venner med forskjellige personer i gruppen.        
 16.  
 17.             9      Fortell deg selv at du skal få nye venner. I en ny situasjon angi du et mål for hvor mange du møter og hvor mange du vil gjøre venner med. Målet er viktig, men den tilhørende mentaliteten er enda viktigere. Det oppfordrer deg til å være åpen, møte forskjellige mennesker og åpne vennskapet ditt.                  
 18.  
             

    2      Gjør normale venner beste venner  ,

    
   
 1.             1      Invitere og godta invitasjoner. Hvis du foretrekker å være hjemme, vil du sannsynligvis avslå invitasjoner til sosiale arrangementer. Gå til arrangementer du har blitt invitert til hvis du vil lage nye venner. Gå også til flere personlige møter. Hvis en venn inviterer deg til en kaffe eller en film, så si ja. Spør folk du vet for å ta en kaffe med deg.  
    
  • Hvis kolleger vil gjøre vennskap med deg, så gå for det.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Finn ut mer om personen. Hvis du vil at noen skal bli din beste venn, kan du ikke bare snakke om overfladiske problemer som været. Forbedrer forholdet ved å snakke om dype emner. Spør personen om deres håp og drømmer. Snakk om emner som gir deg sorg. Spør hva personen er bekymret for. Spør hva personen liker og hvorfor hun liker det. For eksempel, snakk om filmer, bøker og sitater. Du blir bedre kjent med hverandre når du har dype samtaler.  
    
  • Du ber den andre personen å være sårbar. Er du også i retur. Del også personlig informasjon om deg selv.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk kroppsspråk. Vis din nye venn med kroppsspråket ditt som du liker. Smil når personen kommer inn i rommet. Gi full oppmerksomhet til personen også med kroppen når du snakker. Ikke se på telefonen din og ikke distrahere. Ikke-verbale hint viser at du kan være en god venn.  
    
  • Pek kroppen mot personen og ikke krysse armene dine, fordi det kan vise at du ikke vil snakke med personen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lytt. Selvfølgelig vil du ha en venn som lytter til deg når du trenger noen til å snakke med. Du må være klar til å gjøre det samme. Vær oppmerksom på hva din venn sier, og prøv å høre den usynlige for å finne ut om han vil signalere deg mer.  
    
  • For eksempel, hvis din venn sier "Jeg trengte en pause" nylig, hvis du spør ham hvordan hans forlovede gjør, så kan det bety at de har problemer med bryllupet, og han vil snakke om det.
  •  
         
 8.  
 9.             5      La vennskapet vokse og trives. I likhet med romantiske forhold kommer vennskap ikke over natten. De trenger tid til å vokse og trives. Vær tålmodig med nye venner og la forholdet dypere over tid.  
    
  • For eksempel, begynn å snakke med noen mer åpenlyst på jobben. Det tar noen uker å spise ute sammen fordi det er et fungerende vennskap. Mange av dem går ikke utenfor kontoret.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ta deg tid. Du må komme når du sier at du kommer til å vise din venn at han bryr seg om deg. Det betyr ikke at du bare er der i gode tider. Du må også være der i dårlige tider.        
 12.  
 13.             7      Ta deg tid til små ting. Det er de små tingene som teller i et vennskap. Hvis du er nær folk, kan små bevegelser bety mye. Eksempler er å ta med en kaffe til personen, skrive et kort notat eller bringe maten når de ikke har det bra.        
 14.  
 15.             8      Gjør alltid større turer. For eksempel, forlat byen sammen om en stund. Hvis du tilbringer hver dag sammen for et par dager, vil det smelte sammen, spesielt hvis du deler et hotellrom. Planlegg en fin tur sammen.        
 16.  
 17.             9      Kanskje det ikke virker. Ikke alle vennskap kan være beste vennskap. De fleste vil ikke. Mange har bare tre til fem nære relasjoner. Hvis du har så mange nære venner, er det veldig bra.  
    
  • Det kan også være at du elsker en person mindre og mindre, desto bedre blir du kjent med dem. Bare fordi du jobber eller bor i nærheten av noen, betyr det ikke at du må være venner.  
  •  
         
 18.  
             

    3      Finn nye venner som barn eller tenåring  ,

    
   
 1.             1      Være åpen for å møte nye mennesker. Prøv å møte nye mennesker i skolen, valgfag eller organisasjon som familien din eller du tilhører. Noen ganger faller du inn i en rutine og møter alltid de samme personene. Å være åpen for nye mennesker kan bidra til å få nye venner.  
    
  • Ikke døm andre for deres utseende. Kanskje du tror at noen ikke er som deg, bare fordi han ser annerledes ut. Kanskje personen fortsatt har mye til felles med deg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Si hei. Du kan starte en samtale ved å si hei. Du kan også si navnet ditt og spør hva den andre personen heter.  
    
  • For eksempel kan du si, "Hei, jeg er Dorothea, hva heter du?"
  •  
  • Du kan også holde samtalen ved å snakke om hva du gjør. For eksempel, si: "Er du ny på dette valgfeltet?" Eller "Hvordan var din lunsj?"
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spør om personen har lyst til å tilbringe tid med deg. For eksempel, hvis du er til lunsj, spør personen om du kan sitte med henne. Å bruke tid med personen er flott å bli bedre kjent med dem.  
    
  • For eksempel, si "Hei, jeg så deg og skjønte at jeg aldri har sagt deg hei, kan jeg bli med deg i dag?"
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kanskje du fortsatt kan tilbringe tid sammen. Hvis du har vært med personen et par ganger, så møt igjen på en annen gang. Kanskje du kan lage lekser sammen på biblioteket. Kanskje det er greit for foreldrene dine å invitere personen til deg for å bli bedre kjent med dem.  
    
  • Hvis du har noen til å besøke, så er du verten. Med andre ord må du sørge for at gjesten din har det bra. Spør hva personen vil gjøre. Du kan også forberede noe.  
  •  
  • Hvis personen har det bra, vil du legge merke til om hun ler eller smiler.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Still spørsmål. Du kan bli bedre kjent med den andre personen ved å stille spørsmålene sine. Du kan spørre henne om hennes favorittfilm eller bok. Du kan også spørre om din familie eller andre hobbyer.  
    
  • Når du blir bedre kjent med hverandre, kan du stille mer alvorlige spørsmål. For eksempel kan du spørre hvorfor personen er redd for bestemte ting eller hvorfor de liker noe.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Vær snill. Vann hjelper planter til å vokse og vennlighet bidrar til å vokse vennskap. Gjør noe fint for din venn. Lån ham for eksempel notatene dine fra klassen, ta ham en drink hvis du får en, eller skriv et notat som sier at du setter pris på vennskapet. Dette er alle små ting du kan bruke til å vise at du liker personen som vennen din.        
 12.  
 13.             7      Lytt. Venner er gode lyttere. Du liker å fortelle andre om dagen din og andre liker å fortelle deg om dagen deres. Du bør kunne fortelle vennen din hva du synes, men kan også lytte når han sier eller svarer noe.  
    
  • For eksempel, hvis vennen din sier at "Siste natt var dårlig", ikke si "min også," bare gå bort. Bare spør hva som skjedde.  
  •  
  • Hvis du ikke er vant til denne typen samtale, spør foreldrene dine om å hjelpe deg med å øve. Ikke alle finner det lett å snakke med andre.  
  •  
         
 14.  
 15.             8      Godta personen. Du kan finne ting om personen du ikke liker og ønsker å endre. Alle har små quirks eller ting som andre ikke liker. Prøv å godta personen som hun er. Du har sikkert kvaliteter om deg som andre ikke liker.        
 16.  
           Les mer... (31)      
Relasjoner populær:
Ikke skade noen med sterk mening.

Å være en gutt for en jente å ha en vanskelig tid.

Å være alene.

Finn ut om en mann har en kjæreste.

Møt kjærestenes foreldre.

Ha et religiøst forhold.

Late som selvtillit.

Finn en beste venn.

Ledere.

Å bli elsket.

Komme sammen med smålige kontroller.

Dump feil venner.

Hva liker du om meg svar på spørsmål (for menn).

Vet om vennen din misbruker deg.

Vinn en allerede tildelt jente for seg selv.

Å ringe en manns oppmerksomhet.

Forhindre misbruk.

Svar en gutt når han ber om en dato.

Finn ut om han er på deg.

Gi noen råd.

Gjør en skorpionkvinne forelsket i deg.