Home \ relasjoner
 

Skille deg fra din venn hvis du er forelsket i ham.

 

Å være skilt fra noen du elsker kan være vanskelig, men med riktig holdning og mye overbevisning kan du sette ut brannen.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Overbevise deg selv  ,

    
   
 1.            1      Sett deg på et rolig sted og unngå distraksjoner. Dette inkluderer å slå av telefonen, datamaskinen, TV, etc. Du vil ha plass og en rolig atmosfære å bekymre deg for. Pass på at ingen plager deg, spesielt ikke vennen din.       
 2.  
 3.             2      Skriv ned feilene til din venn og årsakene til at du må bryte med ham. Dette kan uten tvil være vanskelig, men å skrive ned årsakene dine på papir gjør det lettere å overbevise deg selv om at du må gjøre det.  
    
  • Brainstorm. Skriv ned alt som kommer til hjernen din. Unngå å skrive ned noe om sine positive, da dette bare vil gjøre det vanskeligere for deg. Dette er ikke et papir du må sende inn, og absolutt trenger det ikke å være et perfekt dokument.
  •  
  • Ikke skam deg for å skrive ned hva du egentlig tenker på din venn. Dette er ditt brev og ingen andre vil lese det med mindre du viser det til noen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Les skrivingen din på nytt. Les grunnene dine hvorfor du trenger å bryte opp med ham og fortsette å fortelle henne. Vet at situasjonen du er i, kan bli verre i fremtiden hvis du ikke nå skiller deg fra det og fortsetter å skyve den foran deg; og det kan være at du angrer at du ikke handlet mens du var i stand til! Det kan skade nå, men når du er ferdig med det, vil du være glad du gjorde.  
    
  • Ta så lenge du trenger å overbevise deg selv for å bryte med ham . Det kan uten tvil være en vanskelig beslutning for deg.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hvis du er overbevist om, rive papiret og gå videre til neste trinn.                  
 8.  
             

    2      Skille deg fra ham  ,

    
   
 1.             1      Ring din venn og be ham om å møte deg et sted. Pass på at det er få mennesker der, men unngå fjerntliggende steder. Hvis han blir sint og prøver å skade deg, vil minst noen få vitner være der. Hvis du skiller seg fra ham i en mengde mennesker, vil dette fornedre ham og knuse ham, og det kan være at han bærer det til deg.  
    
  • Avstå fra å møte din venn på en dato, da dette er ydmyk og hjerteløs. Dette vil også gjøre det vanskeligere for deg.
  •  
  • Ikke ta med venner når du skiller fra vennen din. Dette er ikke et show og ville være lettere for ham hvis det bare var dere begge. Men hvis vennen din pleier å være fornærmende, ville det være lurt å ta med vennene dine eller skjule dem et sted i nærheten slik at de kan hjelpe deg hvis du trenger hjelp.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Når du kommer begge, kom du raskt til etter at du hilser deg. Unngå å snyde rundt bushen da det bare gjør det verre og øker spenningen. Det kan også være at motet forlater deg og du skifter deg. Fortell deg selv at du bare trenger 20 sekunder med gal mod og så er det over!        
 4.  
 5.             3      Klar kommunikasjon er viktig her. Hvis du er vag og muterende for deg selv, kan det være at han ikke forstår punktet eller misforstår deg. La ham vite at du ikke tror dette forholdet vil fungere. Pass på at han vet at du fortsatt elsker ham og vil være venner med ham, men at du ikke kan fortsette forholdet. Pass på at du forteller ham at det ikke er opp til deg, men for ham. Fortell ham hvorfor du forlater ham og sørg for at du får poenget ditt på tvers. Se ham i øyet når du snakker så han vet at du er seriøs.  
    
  • Vær stille. Forklar forskjellene dine, om nødvendig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Når han blir sint, vær forberedt på å skrike om hjelp hvis han prøver å misbruke deg på en eller annen måte. Det er sannsynlig at han er skadet og skadd, men han har ikke rett til å misbruke deg! Hvis han begynner med unnskyldninger, ignorerer han. Ikke la ham få deg til å forandre deg. Du har gjort det rette ved å skille deg fra ham; Ikke gjør noe som du vil angre senere.        
 8.  
 9.             5      Embrace ham forsiktig og gå for å myke sjokket litt. Ikke vent eller vent å se hva hans reaksjon er - du vil unngå å sette deg i en uønsket situasjon som kan skade deg.        
 10.  
             

    3      Gjenoppretting fra sjokk  ,

    
   
 1.             1      Det er ikke lett å skille deg fra noen du elsker og mot hvem du ikke kan gjøre noe. Men vet at dine grunner er riktige, og at det ikke er opp til deg - men til ham. Overbevis deg selv at du har gjort det rette. Selv om du har oppfylt oppdraget ditt, kan du fortsatt bli skadet og irritert. Gjenoppretting avhenger av hvor mye du elsker det, men ikke bekymre deg - det vil få deg til å føle deg bedre en dag.        
 2.  
 3.             2      Gjør noe som er morsomt og distraherer tankene dine fra det. Unngå å se på noe som gjør et godt minne om ham. Gå til et sted hvor du ikke blir husket. Ha det gøy.  
    
  • Det er en utmerket ide å møte dine kjærester. De vil trolig føle seg med deg og vil gjøre alt de kan for å gjøre deg glad. Avhengig av vennene dine, kan de gi deg gode råd eller ikke. Hvis du vet at du har gode venner, kan du høre på rådene sine. På den dagen du skiller deg fra vennen din, kan du likevel unngå å bli et problem.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se på de positive tingene. Du har nådd målet ditt og frigjort deg selv fra det. Du kan gjøre hva du vil uten å komme i veien eller skade deg.        
 6.  
        
Relasjoner populær:
Finn nye venner på skolen.

Flørt med jenter på Facebook.

Vær nær venner med en gutt du liker.

Hvordan få ham til å savne meg.

Mester vanskelige diskusjoner.

Få utlendinger til å føle seg skyldige.

Være sexy, men stilig.

Å bli elsket.

Forhindre at en mann snyder deg.

Gi inntrykk av å være selvsikker.

Ikke steng din ex på sosiale medier.

Godta at du er homofil.

Går ut med en skilt mann.

Gjør en gutt føles bra.

Gjør ex sjalu.

Når er en jente interessert i deg.

Være forståelse og vis medfølelse.

Møt kjærestenes foreldre.

Få din mann til å binde seg.

Hvordan lagre et forhold.

Snakk med din forelskelse, selv om du er sjenert.