Home \ relasjoner
 

Cuddling.

 

Cuddling er en av de beste middelene til fysisk hengivenhet; Det gir nærhet, viser kjærlighet og øker følelsen av lykke. Cuddling slipper ut et hormon som reduserer stress og spenning, noe som betyr at det også er bra for din mentale velvære. Hvis du har bodd vekk fra kose eller ikke sikker på hvordan du gjør det, trenger du ikke å bekymre deg for det! Cuddling er enkelt og morsomt hvis du vet litt om det.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Start kokking  ,

    
   
 1.            1      Start det sakte. Kanskje din partner allerede har gjort det klart at han eller hun vil kose, eller kanskje du tar initiativet. Uansett, det er bedre å starte sakte. Ikke haste kveling - i ordets verste forstand, ikke haste på partneren din, uansett hvor utålmodig du er. Legg hånden på skulderen, ryggen eller hofter for å vise din intensjon. La dem være der i noen minutter eller flytte dem litt. 
    
  • Kontroller at intensjonen med å kose er tydelig. Du kan sette hånden på skulderen, men det betyr ikke at du vil kose med personen. I stedet slår du armen for å forsikre deg om at han forstår hva du sikter på.
  •  
  • Husk at kokking ofte er en frittstående ting og ikke nødvendigvis må være forspill. Start det sakte og la det løpe mens du er komfortabel, men ikke med sikte på å gå over til ting som krysser kosefasen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se på omgivelsene dine. Så du har angitt grunnleggende og er nå klar til å bytte til ekte knulling. Men før du gjør det, må du vurdere noen viktige faktorer i miljøet. Er det varmt ute? Fordi det kan være en grense for den fysiske kontakten du kan ha uten å bli et sumpmonster. Er du på sofaen eller i sengen? Eller på et helt annet sted? Hvor mye plass har du bestemt hvilke kosete stillinger som er tilgjengelige for deg.        
 4.  
 5.             3      Gjør deg komfortabel. Du er i ferd med å bli holdt i en klem lenge, så sørg for at du er komfortabel. Hvis du planlegger å smugle lenge i løpet av en film eller før du legger deg til sengs, bør du sette på fine klær eller ta et koselig teppe. Selv om du leter deg til den andre personen, kan det også være en god idé å ha en pute i umiddelbar nærhet.       
 6.  
 7.             4      Få litt massasje. Voksnefri; Kjør baksiden, bena eller armene til partneren din på følsom og ømfint måte. Dette kan eller ikke være en lysmassasje. Målet er at den andre personen skal føle seg komfortabel og fortsatt interessert i å kose seg med deg. Når du har byttet til ekte "cuddling", kan du la det bli en mild massasje for å få den positive følelsen for at begge stopper.                 
 8.  
             

    2      Cuddling som en pro  ,

    
   
 1.             1      Velg klassikken og lag skjeen. Den mest tradisjonelle av alle koselige ting, skjeen er ikke uten grunn: det er flott! Skjeen består av en "stor" og en "liten" skje, med begge parter liggende på siden og hekta i hverandre. Den store skjeen er den på baksiden og legger ofte armen rundt den øvre delen av den lille skjeen. 
    
  • Se på hodene dine. Fordi hodene dine vil være omtrent samme høyde, er det bedre å skru dem litt. Den store skjeen kan legge hodet på skulder av den lille skjeen eller sette den opp med en arm.
  •  
  • Vær forsiktig i varme temperaturer. Skjeen er en av de beste oppvarmende koselige stillingene fordi den gir så mye fysisk kontakt. Den store skjeen kan stoppe en stund, legg armen rundt den lille eller flytte beina for å unngå svettepull.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prøv en halv skje. Det er nesten like klassisk som den totale skjeen, og det er gjort med en person som ligger på ryggen og den andre som vender mot hans side, men på hans side. Personen som ligger på hans side legger hodet lett på den andre skulderen. Du kan holde beina sammenflettet, hvis kuddingen din skal være enda mer kjent.       
 4.  
 5.             3      Legg deg ned. Dette er flott for å kose opp i tette mellomrom når du "koker" kyllingen med det høyere ansiktet oppe og den andre personen legger ansiktet ned på bunnen. For å unngå å kvindre den andre, skal den øvre personen bevege kroppen ned litt, slik at de kan slå hodene til siden og plassere dem på den nedre persons bryst.       
 6.  
 7.             4      Lie til hverandre. En av de mest romantiske koselige stillingene er at du står overfor hverandre. Du kan ligge på magen og snu hodene dine til siden eller ligge på siden din - som fungerer best for deg. Øker den romantiske følelsen i rommet enda mer ved å holde hendene i området mellom kroppene dine.        
 8.  
 9.             5      Prøv stargazer. Du vet at du og din partner er camping eller ser på stjerneskudd og vil kose, men begge ser himmelen også. Legg deg ned på ryggen ved siden av hverandre og krysse beina. Hvis du kan håndtere en søvnig arm, kan du sette armen under den andres hals i en halv klem. Du kan også holde hender over overkroppen eller i mellomrommet mellom kroppene dine. Annet enn navnet antyder, kan denne posisjonen brukes i alle situasjoner, ikke bare stirrer.       
 10.  
 11.             6      Legg hodet i hans eller hennes runde. Dette kuddesteget er flott hvis du vil snakke og gjør det enkelt å holde øyekontakt. En person setter seg ned mens den andre ligger nede i en vinkel og legger hodet på fanget. Dette gir personen som setter muligheten til å leke med partnerenes hår eller for å forsiktig slå sitt ansikt.       
 12.  
             

    3      Eksperiment med kokking  ,

    
   
 1.             1      Spill med hans eller hennes hår. Det er få opplevelser som er så søte og hyggelige som når noen spiller med håret ditt. Enten du er en gutt eller en jente, bare kjør hånden gjennom vennenes hår som du koser. Dette kan eller ikke kunne være en variasjon av en hodemassasje, krysset med en fingerbørste. Å spille med partnerens hår er en trygg måte å få ham til å føle seg glad og avslappet.       
 2.  
 3.             2      Kyss litt. Kyss partneren din på en sjelfull måte, ikke som forberedelse til rom-kyssing. Sett noen få lette kyss på pannen, armer eller hender for å vise at du elsker ham og du liker ham. Han eller hun vil definitivt rave om dette trekket og være glad for å være i nærheten av deg.       
 4.  
 5.             3      Øv litt massasje. Alle elsker en god massasje, ikke sant? Vis din partner din kjærlighet ved å massere kroppsdelene nær deg. Det kommer nok til å være ryggen, skuldrene eller armene. Hvis du ikke vil massasje, bare strekk hendene frem og tilbake.       
 6.  
 7.             4      Kjør hendene over hans eller hennes kropp. Berør forsiktig kroppen med fingertuppene. La hendene glide over overkroppen, bena og armene. Dette kan gjøres veldig enkelt i en skje eller en halv skje, men kan gjøres i enhver stilling.       
 8.  
 9.             5      Kittle ham eller henne forsiktig. Kittle din partner lett vil få ham til å skrive og fnise og flytte seg raskt nærmere deg. Vær forsiktig så du ikke går for langt; bare gjør det så lenge at du viser at du flirter og ønsker å komme nærmere hverandre.        
 10.  
             

Tips .

             
Relasjoner populær:
Skriv med jente via tekstmeldinger og start en samtale.

Bytt et filmkiss.

Gjenkjenn hvis det er sann kjærlighet.

Vær ærlig.

Å bli elsket.

Hva skal jeg gjøre hvis mannen din blir fremmed.

Få den beste vennen tilbake.

Late som selvtillit.

Bli kissbar.

Spør en venn for en dato.

Håndtering av personer du ikke liker.

Svar hvis noen ignorerer deg.

Hjelp en venn gjennom vanskelige tider.

En smart jente vil bli forelsket i deg.

En gutt som kan fortelle deg at du er forelsket i ham.

Som tenåring, å være forelsket i en person av samme kjønn.

Vær forelsket.

Kom over din forelskelse.

Glad for å være single.

Bekjenn en løgn til noen.

Gjør et dårlig førsteinntrykk.