Home \ relasjoner
 

Personkontroll.

 

Å være i stand til å kontrollere mennesker kan være svært nyttig. Gjør du det til din livsstil, kan du oppnå nesten alt. Hvis du bruker evnen en gang, kan det virkelig hjelpe deg uten problemer. Så gå.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Være sympatisk. Hvis folk liker deg, vil de ikke merke din kontrollerende atferd, i alle fall ikke til tider. Du trenger karisma. Dette er en del av din sosiale kapital, valutaen vi lager sosiale transaksjoner på. Hva ville du gjøre for noen du liker? Ingenting! Fordi du er sjefen nå! Å være sympatisk betyr at du er harmløs, men har en sterk personlighet. Vær kult. Vær rettferdig. Vær dydig. Men også ønskelig. Machiavelli visste allerede hvordan kaninen kjører.       
 2.  
 3.             2      Utvikle din sosiale dominans. Vurder deg selv viktig nok til å bli servert for å få spesielle favoriserer. Pragmatisk narcissisme er nøkkelordet. Informer deg om egoisme. Ikke vær redd for å dominere, manipulere og kontrollere.        
 4.  
 5.             3      Finn akilleshælen. Finn alles svakheter. Ikke bare den bestemte personen, men personen du møter. Maslows behovshierarki gir en god tilnærming. Folk trenger mat og ly. Noen som lider av sult og kulde kan manipuleres lettere fordi deres rasjonelle tenkning er svekket. Stressede mennesker, det være seg stress eller eustress (hit det), er også litt enklere å kontrollere.        
 6.  
 7.             4      Velg ditt mål folk klokt. La oss være ærlige, du kan ikke være sympatisk for alle, det er bare for mange forskjellige typer mennesker med altfor mange forskjellige meninger. Velg folk som elsker deg. Du kan enkelt gjenkjenne disse. Din mor er en god start. Kjæresten din kanskje? Andre venner? Kanskje har du en bestemor eller en onkel som bare ville gjøre noe for deg? Disse menneskene er modne til å bli manipulert. Men å kontrollere en kontrollerende personlighet er et helt annet spill. Hvis det er et annet alfa dyr i vennekretsen, kan det gjøre ting vanskelig, men med nok trening er det ikke lenger et problem. Personlig klarte jeg å redusere alfa dyrene i vennekretsen min til beta nivå i omtrent et år og konsolidere posisjonen min. De fleste er enten dominerende eller faglige av natur, men dette kan forandre seg fra situasjon til situasjon. En forsker som styrer sine assistenter blir offer for en politiker i verden der ute. Så fisken til den fulle og den mer underdanige du har unterjocht, desto mer sannsynlig blir gruppedynamikken mot potensielle konkurrenter.        
 8.  
 9.             5      Ta din rolle. Kjenn henne i absolutt alle situasjoner. Finn sjefen og kontroller den. Fokuser på Jim Jones svakheter, manipulere ham og bli borgmester i Jonestown. Bruk din posisjon, for eksempel forelderens, til din fordel. Barnet bør understreke foreldreoppgaver, ansvar og hengivenhet. I rollen som en voksen bør du legge vekt på beslutningsprosesser, autoritet og makt over belønning. Dette bringer oss til neste trinn.        
 10.  
 11.             6      Utvikle kraft! Du bør ikke vente på et romskip å lande foran deg og en fremmed for å fortelle deg at du er en Jedi, nei. Utvikle privilegier som tillater deg å belønne og straffe andre mennesker. For eksempel, i en gruppe menn, har den beste fighteren alltid muligheten til å slå alle andre. I den samme gruppen kan de rikeste alltid betale alle andre for å gjøre ting for ham. Deretter kunne en kvinne komme inn og bruke hennes seksuelle stimuli til å kontrollere alle andre. Foruten karismatikken, ville han lese hans ønsker fra hans lepper. Så gjør forskning på positiv og negativ straffe samt positiv og negativ vektlegging. Penger, informasjon, hemmeligheter, akademisk utdanning, vold, seksuell tiltrekning, alt dette er verktøy for å kontrollere andre. Se på hvordan stater samhandler med embargoer, sanksjoner, kriger, etc., og lære av dem.        
 12.  
 13.             7      Vet at folk er lat. Styring av andre kan være mye arbeid. Roten til de fleste menneskers evne er deres dovenskap og uvitenhet. De vet ikke hva de skal gjøre, og selv om de visste, ville de være for lat til å gjøre det. Du vet at vold og penger kan brukes til å kontrollere mennesker. Så hvis du ikke tilbringer hele dagen i karate dojoen og på mobiltelefonen med lagerhandleren din, så er du bare for lat.        
 14.  
 15.             8      Være villedende. Mennesker er humør og vil ikke like å la deg kontrollere, selv om de ikke vil ha dem. Du må få tak i dem først og ikke la dem få vite at du river dem på deg. Uansett, hvis du er veldig bra, vil du ikke la noen få vite at du har kontroll over alle, fordi det bare vil gjøre deg til målet for noen andre som ønsker å ta kontroll. Du må stoppe andre dominerende folk fra å ta tak i dine underordnede og finne ut hvilken konge å eliminere. I tillegg må du forhindre de kontrollerte i å oppdage at de blir kontrollert, ellers vil de handle mot det. Ditt ønske om makt er en stor svakhet som noen kan kapitalisere. Hvis du manipulerer noen til å gjøre noe for deg, gjør det til ham som om han selv hadde ideen. Manipuler offerets oppfatning til den tar en sti som passer deg.        
 16.  
 17.             9      Hold fordelene dine. Ta vare på folkene dine slik at de kan jobbe for deg. Rike og sunne venner er mye mer nyttige enn dårlige og syke. Også ikke bruke alle pengene dine og ikke spiser terter hele dagen, fordi du også vil miste din kraft hvis du er dårlig og sykelig.                  
 18.  
 

http://www.bpb.de/apuz/30600/macht-narzissmus-und-die-sehnsucht-nach-dem-fuehrer?p=all

            

Tips .

      

Hvis din integritet er viktig for deg og dine medmennesker, så la det være! Hvis du fortsatt vil være en fei, gjør det!

 

https://no.wikipedia.org/wiki/Integrity_ (Etikk)

 

http://www.bpb.de/apuz/30600/macht-narzissmus-und-die-sehnsucht-nach-dem-fuehrer?p=all

            

Advarsler .

      

Husk at de som lykkes med å håndheve deres vilje, vil føle narcissistisk styrket. Folk som lider av forstyrret selvtillit, utvikler ofte et overveldende selvbilde som en håndteringsstrategi, som styrkes av kraftutøvelsen! http://www.bpb.de/apuz/30600/macht-narzissmus-und-die-sehnsucht-nach-dem-fuehrer?p=all

        
Relasjoner populær:
Finn ut om mannen din er utro på deg.

Ikke elske noen lenger.

Separat fra en gift mann.

Behandle lovesickness.

Lag et forslag til din venn.

Ikke vær slem for folk.

Behandle kjæresten din godt.

Å være menneske.

Håndter utålmodige mennesker riktig.

På forskjellige språk sier jeg deg.

Finn en venn hvis du føler deg unappealing.

Gjør kjæresten din glad i deg mer.

Få ex kjæresten tilbake.

Vær en elsker ved tredjepartsmetoden.

Tåle uten en venn.

Å lede et godt vennskap.

Gjenopprett samarbeidspartnerens tillit.

Svar på falske anklager.

Hold en rammann ved stangen.

Spør din forelskelse for en avtale.

Gjør din mor lykkelig.