Home \ relasjoner
 

Be om et telefonnummer.

 

Når det kommer til data, kommer spørsmålet om telefonnummeret relativt snart og kan være ganske ubehagelig! Hvis du spør noen om deres telefonnummer, kan det være ganske pinlig, nemlig hvis du får en rebuff. Dette kan virkelig skade hvis du knapt kjenner personen hvis nummer du vil ha. Hvis du finner det vanskelig å be om et telefonnummer, må du aldri gi opp. Selv de selvsikkerste "spillerne" måtte gjøre den opplevelsen en gang. Med noen få enkle triks å spørre telefonnummeret (og vite hva du bør gjøre bedre), kan du forbedre din selvtillit på kort tid.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Ta det første trinnet på en person  ,

    
   
 1.            1      Slapp av! Hvis det er en ting som i stor grad forenkler å spørre noen for deres telefonnummer, er dette det! Likevel er det alltid vanskelig, for ikke å si nesten umulig, å tvinge seg til å være avslappet i denne stressende situasjonen. Når du ber om et nummer, er en rolig type veldig nyttig og fremfor alt gjør du veldig selvsikker når det gjelder å virkelig få det store spørsmålet ut av munnen. Alle slapper av på en annen måte. Prøv det slik: avslapningsmetoder: 
    
  • Meditasjon
  •  
  • Yoga
  •  
  • Fysisk trening
  •  
  • Dyp pusting
  •  
  • Gjør deg selv latterlig
  •  
  • Bare tenk at alle menneskene rundt deg får deg til å le (dvs. presentere dem i undertøy, etc.)
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta det første skrittet så lenge du tør. Å gi motet til å appellere til en attraktiv person er i seg selv vanskeligere enn å stille det virkelige spørsmålet om nummeret. For å få den beste muligheten til å få et nummer, må du være klar til å ta initiativet umiddelbart og appellere til den personen du finner attraktiv. Hvis du analyserer denne situasjonen for lenge, vil du ende opp med å velge å ikke be om nummeret. Du kan ikke trekke i hanen og gi opp! Hvis du aldri nærmer deg en person, finner du attraktivt og ber om nummeret sitt, du vil aldri få det. 
    
  • Hvis du finner det vanskelig å nærme seg en attraktiv person, må du tvinge deg selv til å gjøre det. Angi en tidsgrense for hvor lenge du venter på at du skal gå og ta kontakt med personen. Hold deg til denne grensen (f.eks. 10 sekunder) Hvis du reiser med venner, bør de animere deg og oppfordre deg til å snakke før du kommer tilbake.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vis et overbevisende kroppsspråk. Hvis du ser selvsikker, tror alle at du er selvsikker - du vil aldri tro at du er veldig spent, med mindre du forteller dem! Ta dette som en fordel og ta en stolt og overbevisende holdning til å gi din flørting en umiddelbar løftestang. Den beste delen er at den er en del av en selvdynamisk syklus, så hvis folk reagerer positivt på din selvsikkerhet, vil det i sin tur påvirke selvtilliten din positivt. Enten du er mann eller kvinne eller hva du ser ut, her er noen generelle tips som gjør at du føler deg så trygg som mulig:  
    
  • Du kan komme over macho. Gå med hodet opp og stå rett. Gå med skuldrene til ryggen og strekk brystet ut. Når du sitter, ta en avslappet og bred stilling.
  •  
  • Beveg oppløftet og avslappet samtidig. Gå i lange og langsomme trinn. Din gest må være bred, smidig og enkel.
  •  
  • Vis at du er interessert. Se personen i ansiktet mens du snakker. Hold øyekontakt, men stirre ikke.
  •  
  • Ikke vend vekk fra andre mennesker rundt deg. Når du sitter, ikke fold armene dine eller bøy bena over hverandre. Ikke bare lek med mobiltelefonen din i tilfelle kjedsomhet. Disse oppføringene signaliserer motparten din at du ikke er interessert i samhandling.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hvis du ikke har selvtillit, opprettholder du et samtalemne. Men vær realistisk - Ikke alle vil finne det enkelt å kontakte fremmede umiddelbart og be dem om telefonnummeret sitt. Hvis du tilhører denne kategorien, er det greit å oppfinne en grunn til en samtale for å holde den i gang. Såkalte isbrytere, for å starte en samtale, er allerede veldig gamle når det gjelder flørting eller begynnelsen av en samtale. Likevel er disse metodene overraskende effektive. Ikke bekymre deg for mye - Hvis du endelig klarer å spørre noen for nummeret ditt, trenger du ikke å bekymre deg for å være falsk! Her er noen måter å få en samtale på: 
    
  • Spør noen om råd, "Hei, du leser" Dostoevsky's Records ", jeg liker det også - kan du anbefale boken?"
  •  
  • Er du interessert eller en kommentar til de samme interessene: "Real cool Creed-Shirt!" Har du sett henne spille her i 2001? "
  •  
  • Spør henne om hjelp: "Wow, kan du vise meg hvordan du skal danse som dette, vær så snill?"
  •  
  • Det gamle trikset med lyseren: "Er du i brann?" (Selvfølgelig bare egnet for røykere).
  •  
         
 8.  
 9.             5      Åpen og uformell. Ingen liker å være under press, så du må være kult når du ber om nummeret. Unngå en dum setning og ikke grave. Det er fortsatt viktig å vise personen at du er ganske selvsikker, men denne virkemåten gjør at du ser på påtrengende og feil. Det er best å være uformell. Hvis nødvendig, bruk en isbryter for å starte en samtale, bare slapp av, jobbe naturlig, og gjør vennlig liten snakk til ting går i gang! 
    En fordel med den uformelle tilnærmingen er at den gjør at du kan spare forlegen på en rask utslipp. Hvis du har en uformell samtale med noen, og finner ut at ting går tom for hånden, kan du avdekke situasjonen ved å bare si at du har noe annet å ta vare på. På den annen side, hvis du starter en samtale ved tilsynelatende tinkering med personen, kan hele greien raskt bli ubehagelig og samtalen kommer til en brå slutt. Sistnevnte kan være enda mer pinlig, fordi du raskt innser at det var på grunn av din tilnærming at samtalen måtte ende så fort.  
                   
 10.  
             

  Del 2      Få nummeret  ,

    
   
 1.             1      Opprett en tilkobling: . Hvis du tar sikte på å få en persons telefonnummer, må du først snakke med henne. Leter du etter en mulighet til å skille deg fra de andre menneskene rundt deg, slik at du kan bygge en mer personlig forbindelse med personen du vil snakke med. Gjør dette ved å finne et emne som du begge liker, eller bare å fortelle historier fra ditt private liv. Hvis du har etablert en forbindelse med noen, vil det også være klart for deg - i samtalen skal det umiddelbart "gnist", og det blir mer livlig, oppvarmet og intimt etter en stund. 
    
  • La oss si at du er på en fest hvor du ikke kjenner mange mennesker, og du har endelig mot til å snakke med en attraktiv fremmed ved å kommentere båndet t-skjorten hun har på seg eller han bærer, gi opp. Hvis det var slik at du to var på denne konserten, fortell ham eller henne om din dans i Mosh Pit. Med litt lykke kan deling av erfaringer bidra til å bygge en mer personlig forbindelse, noe som også hjelper deg med å få telefonnummeret raskere.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Få personen til å le. For å være på den sikre siden, gjør et varig inntrykk, bare vær morsomt. Alle liker å le! Humor føles bra , så folk vil helst gi deg sitt nummer og bruke mer tid med deg når de innser at du har en sans for humor. I tillegg viser studier at humor og mod er to av de mest attraktive trekkene en person kan ha i sine sosiale interaksjoner.  
    
  • Siden du vil vise din sans for humor, selvfølgelig, forutsatt at du har det også, vær så snill å holde fingrene av ydmykende humor. Ikke la det komme til det punktet hvor folk ler på deg. - Å tåle deg litt kan være morsomt, men bare hvis du allerede kjenner personen litt bedre. Hvis du gjør narr av deg selv første gang du kontakter deg selv, kan du være mer nervøs og usikker enn avslappet og selvsikker.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spør nummeret hvis samtalen allerede er i full gang. . Den beste tiden å stille spørsmålet er om du bare har hjertelig lyst på personen om noe, en merkbar forbindelse er etablert, eller du har bare en masse moro å snakke. - Med andre ord, samtalen skal være i klimaksen hvor du begge føler deg bra. De vil gi deg nummeret mye bedre, hvis du liker dem, så du bør bare be om nummeret, hvis du har oppnådd et viktig underholdningsposisjon. Dette betyr også at du ikke bryr deg om du ikke får nummeret til slutt. 
    
  • La oss fortsette med eksemplet ovenfor. Så, når du har en fin prat om favorittbandet ditt og T-skjorten, er det smart å avslutte samtalen med en morsom historie om en flott opplevelse på en annen konsert. Så fort du høyt ler av ham eller henne, forteller du din motpart at du må gå, men du bør bytte nummer før du kan snakke senere. Med litt flaks og god timing øker sjansen for nummeret mye.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gå og få personen til å føle at de vil se eller høre mer fra deg. Vanligvis, i de vanligste tilfellene, ber du om nummeret på slutten av en samtale. - ikke i midten. Hvis du har nummeret i lommen, må du ikke flate samtalen eller gjøre det morsomt. I stedet ferdig samtalen raskt og gå. Dermed mener samtalepartneren at du har mye å gjøre, som generelt anses som attraktivt, og personen har flere spørsmål til deg, som må besvares i en annen samtale. 
    
  • I vårt eksempel ovenfor, bør du avslutte samtalen etter å ha fått nummeret, i stedet for å be om nummeret og deretter fortsette samtalen som vanlig. Det er lett å forestille seg at en slik oppførsel bør unngås, da det kan bli tatt som om du bare ville si noe som "Takk for nummeret ditt!" Har du sett noen kule filmer i det siste? "Hvis Hvis du går tilbake til småpratet, kan det være veldig ubehagelig og sende feil signaler.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Prøv nummeret rett etter at du har tatt det. Det kan være ganske pinlig å ikke gi bort telefonnummeret helt fra starten. En måte å dekke opp på denne forlegenhet ville være å bare gi den andre et fiktivt tall. Hvis du får et nummer fra noen umiddelbart, bør du umiddelbart sjekke deres ekthet og skrive en tekstmelding eller ringe personen slik at du blir skuffet hvis nummeret er feil. Skriv en SMS med følgende melding: "Her er (ditt navn)" eller ring et minutt eller to etter at du har fullført samtalen. Så når du får svar, vet du at nummeret er riktig. Men hvis du ikke hører personen på den andre enden av linjen du snakker med, eller du får en tekstmelding tilbake med en feilmelding, vet du at nummeret var bare en falsk. 
    
  • Ikke bli sint i tilfelle feil nummer og ikke lage scene. Ikke bekymre deg, glem raskt at du nettopp har blåst av og prøv å le av det. Ingen er forpliktet til å gi deg nummeret sitt, så du bør ikke føle deg forrådt.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Vent, to dager til du ringer tilbake. Det kan være en gammel regel, men den er fortsatt gyldig i dag. Etter at du har mottatt nummeret, må du ikke kontakte personen umiddelbart neste morgen og ikke neste kveld. - I stedet venter du noen dager før du tørker den første kontakten. Du vil helt sikkert ringe med en gang, fordi du er så euforisk, men å ringe for tidlig ser ut som du nærmer deg ting for alvor. Dette kan avskrekke den andre personen, spesielt hvis partneren din ikke er på jakt etter et fast bånd. Husk at forholdseksperter anbefaler at du venter minst en uke for å ringe tilbake, mens andre anbefaler kortere ventetid (vanligvis tre dager).  
    
  • På dette punktet må du ta det enkelt. Hvis du ringer tilbake umiddelbart, viser den din motpart at du mener at bedriften er for alvorlig. Ironisk nok kan det skade dine fremtidige dating ganske mye.
  •  
         
 12.  
             

  Del 3      Hva du ikke skal gjøre  ,

    
   
 1.             1      Ikke bare spør ut det blå for telefonnummeret. Det er alltid bedre å spørre noen i en prat hyggelig for nummeret, og ikke bare skutt ut av pistolen. Hvis du vil ha noen, må du ikke spørre i begynnelsen. Så du kan ikke umiddelbart si noe som "Kan jeg få nummeret ditt?" For noen er det en måte å være for brash for å være ekstremt selvsikker. For de fleste er denne oppførselen bisarre. Med mindre du er en ekspert og ser etter en utfordring. Likevel har du sannsynligvis mer suksess med den konvensjonelle versjonen.       
 2.  
 3.             2      Ikke fokuser for mye på hvordan samtalen slutter til slutt. Uansett hvor kult og selvsikker du er, blir du kvitt det er alltid en mulighet. - Uansett hvor stor og uimotståelig du er, vil det alltid være noen som allerede er tilgitt. Det spiller ingen rolle om du ikke får nummeret du virkelig vil få tak i, eller hvis du ikke får det veldig nært, må du alltid være realistisk om dine forventninger. Ikke prøv å tenke på om du vil få nummeret til din attraktive motpart rett i begynnelsen av en samtale. I stedet fokusere på å bare ha det gøy å lytte til og koble til samtalepartneren din. Hvis du endelig har modet til å be om nummeret og oppleve en rebuff, er du ikke så ødelagt fordi du ikke fikk nummeret. - Så du har implementert mye av planen din til handling!       
 4.  
 5.             3      Ikke ferdig med en ubehagelig samtale ved å be om nummeret. Du bør alltid be om nummeret på slutten av en samtale som gikk bra. - Samtaler som ikke slutter så bra. Hvis samtalen din av en eller annen grunn går i feil retning (for eksempel utilsiktet fornærmer noen), ikke ødelegge situasjonen ved å be om nummeret. Du bør heller be om unnskyldning og avslutte samtalen. Hvis du virkelig vil ha nummeret, må du prøve å få samtalen tilbake før du spør ham eller henne spørsmålet om nummeret. Det er ingenting verre enn å spørre noen for nummeret, selv om du finner det ubehagelig for personen, så gi det stygg slutt på samtalen.       
 6.  
 7.             4      Ikke insister på å få nummeret. Som nevnt ovenfor er det mange grunner (bra og dårlige) hvorfor noen kanskje ikke gir deg nummeret sitt. Hvis du ikke klarer å bli kvitt dette, må du ikke legge ut frustrasjonen din på denne personen. Denne personen måtte ikke gi deg nummeret sitt. Så, uansett hvor bra samtalen gikk, er det greit hvis personen ikke vil at du skal gi nummeret sitt. Hvis du reagerer på det sint eller knust, er det sannsynligvis den verste løsningen. - Dette kan pisse deg og få deg til å se forgjeves, så la det stå. Nedenfor er noen gode grunner til at noen ikke vil gi deg sitt telefonnummer. (Det er selvfølgelig mange flere grunner til det, som ikke er oppført her): 
    
  • Å være i et seriøst forhold
  •  
  • Rett fra et seriøst forhold kommer
  •  
  • Ikke sikker på å gi nummeret sitt
  •  
  • Ser ikke etter en romantikk
  •  
  • Ikke finn deg så attraktiv som den andre personen
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

           Les mer... (1)      
Relasjoner populær:
Kontroller din sinne i et forhold.

En dato med en Steinbukken.

Spør din venn om å holde hånden hennes.

Fortell din venn at du er forelsket i ham.

Gjør riktig på den første datoen.

Ta tak i å elske to personer.

Sann kjærlighet forskjellig fra en falsk.

Behandle en pause etter et langt forhold.

Finn ut om en jente du liker, vet at du liker det uten at du faktisk forteller henne.

Bøye en kvinne.

La en jente rødme.

Avtale med din bestemor.

Finn ut om en jente liker deg også.

Finn en kjæreste hvis du er stygg.

Tillate følelser.

Vær med en Steinbukken partner.

Opprettholde et forhold til en venn.

Akseptere et kompliment.

Hold en jente interessert.

Gjør en gutt føles bra.

Elsk deg selv igjen for et voldelig forhold.