Home \ relasjoner
 

Avtale med snakk og sladder.

 

Klipper noen bak ryggen, spesielt når villede rykter sirkulerer om en person, kan være uimotståelig. Dessverre kan det alvorlig skade en persons følelser. Den nordamerikanske psykologiske foreningen mener selv at sladderfremkalt stress kan ha en negativ innvirkning på studentenes faglige prestasjon. Sladder er også et dobbeltkantet sverd - morsomt som det kan være å klappe om andre mennesker, det er mindre underholdende når vi blir sladret. Gjør en stor tjeneste til deg og dine venner - Stopp sladder før noen blir skadet.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Håndtere skvaller om deg  ,

    
   
 1.            1      Fortell vennene dine. Hvis du finner ut at noen har spredt dårlige rykter om deg, bør du først konsultere dine nære venner. Disse bør være folk du kjenner og stoler på. Fortell dem fakta om situasjonen. Hvis ryktet ikke er sant, vil de sikkert forhindre at ryktet spres når de hører noen snakke om det. Hvis ryktet er sant, kan de også bidra til å stoppe spredningen ved å forkynte for deg og motbevise folkene som sprer det. 
    
  • Dine venner kan også få deg til å føle at du kan unnslippe snakk og ikke bli overveldet av det. Hvis du føler at alle bak deg snakker om deg, vil du føle deg helt begrenset - gode venner vil minne deg om at det alltid er mennesker som elsker og respekterer deg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Konflikt direkte kilden til rykten. Hvis du vet hvem som er ansvarlig for dårlig rykte om deg og spre det, må du ikke ta det. Hvis du har en sjanse, gå til den personen og fortelle henne at du ikke vil akseptere de betydelige tingene han eller hun har sagt. Hold deg rolig når du gjør det - du vil ikke ty til de samme ordene som den andre personen. Du vil ikke la inntrykk selv med seerne at ryktet er sant, hvis det ikke er sant. Hvis andre ikke vet alle fakta, kan de kanskje tro at en særlig disgusted refutation betyr at ryktet er sant. 
    
  • Hold deg høflig, men direkte. For eksempel kan du si, "hei, du burde vite at de tingene du har sagt om meg er helt uegnet, hold tankene dine selv." Bare la personen stå - det fortjener ikke mer oppmerksomhet fra deg. Ignorer fornærmelser som du hører når du beveger deg unna.
  •  
  • Noen ganger har personen som startet ryktet ikke gjort det med vilje. For eksempel kan det være en venn som nettopp har mistet en hemmelighet. I slike tilfeller er det OK å uttrykke din skuffelse, men du bør unngå å reagere på vindictive eller accusatory måte (som ovenfor.)
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hold et sunt selvbilde. Hvis du er bekymret for at diskusjonen kan skade ditt rykte, er det dårlig nok. Under ingen omstendigheter endre hvordan du tenker på deg selv! Ikke la snakkene bli en profeti som kommer til syne. Ikke endre din holdning eller handlinger i denne stressende situasjonen. Bare fordi noen sa noe om deg, betyr det ikke at det er sant. Hvis noen er sint nok til å spre sladder om deg, er han definitivt ond nok til å lyve. 
    
  • For eksempel, hvis du hører folk snakker om lyset ditt, må du ikke bli tømt og trukket tilbake, slik at du ikke trenger å høre din egen stemme. Hver har sine egne særegenheter som er unike - de "særegne" sladderne er at de er patetiske og smålige.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ignorer den. Det er ofte best å ikke være oppmerksom på å snakke i det hele tatt. De fleste tar ikke sladder veldig alvorlig. Hvis de ser deg opprørt eller skamfull over dem, kan de tro at ryktet er sant, selv om det ikke er sant. Det er godt å handle på sladder som om det ikke plager deg. Hvis du hører at det er rykt om deg, bare spill det med en kommentar: "Stopp det, du må være ganske dum til å tro det er det." Ikke gå for det. Andre leser dine sosiale signaler. Hvis du oppfører deg som om ryktet ikke er verdt tiden din, er det sjansen for at du vil følge med. 
    
  • Hvis du hører sladder om deg, ler. Reager på å snakke som om det var latterlig! Smil med andre om det! Vri bordene og gjør sladder målet om latterliggjøring. Er det ikke morsomt at skvallen faktisk trodde det ville fungere for å spre en dum rykt om deg?
  •  
         
 8.  
 9.             5      Talking burde aldri påvirke rutinen din. Det er sant - å vite at det er en forferdelig rykte om at du kan gjøre det vanskelig å vise deg selv i sosiale situasjoner. Hvis noen har fortalt hele fotballaget at du har en soppinfeksjon, ser du sannsynligvis ikke frem til tiden i garderoben før du trener. Det er veldig vanskelig, men prøv det beste og vær ikke sjenert fra normal aktivitet. Det vil få deg til å føle deg enda mer isolert. I stedet vis verden hvor lite du bekymrer deg for rykter ved ikke å endre livsstilen din i det minste.       
 10.  
 11.             6      Si det til en autoritetsperson. Når onde rykter og sladder er et vanlig problem, eller når noen har spredt en rykt som kan føre til problemer, må du snakke med læreren, rådgiveren eller administratoren. Disse menneskene kan hjelpe deg med å håndtere problemet ditt. De kan gi deg råd om videre tiltak, kan få deg til å føle deg bedre og disiplinere de som har sirkulert ryktet. Ikke vær redd for å kontakte en autorisasjonsfigur for instruksjoner om håndtering av spesielt ekkel eller vedvarende rykter. Disse menneskene er der for å hjelpe deg. 
    
  • Du bør definitivt snakke med en autoritetsperson hvis sladderen på deg har en slik effekt at du føler at du kommer til å slå tilbake på en drastisk måte, for eksempel en slagsmål. Mange skoler har nulltoleranse for aggressiv atferd. Du vil ikke bli utvist fra skolen om en dum rykt (spesielt ikke hvis det er usant.) Ta kontakt med en autoritetsperson på skolen din umiddelbart.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Hold deg unna folk som klapper. Den eneste måten å unngå rykter om deg er å holde deg unna folk som sprer dårlig sladder! Selv om de synes å være populære eller kule, er disse menneskene faktisk trist og desperat. De kan ikke glede seg uten å spre sårte rykter om en tredje person. La henne være alene Finn venner som ikke liker å skade andre mennesker. Husk - en venn som stikker deg i ryggen ved å spre en dårlig rygte om deg, er ikke en ekte venn.                 
 14.  
             

    2      Håndtering av sladder om andre mennesker  ,

    
   
 1.             1      Ikke fortell rykter. Når du hører sladder om noen, er det viktigste ikke å bli involvert i retransmisjon. Uansett hvor sexy det virker, er det ikke verdt det å skade en persons følelser. Sett deg i denne personen - du vil ikke komme til skolen en dag og finne ut at alle i skolen har snakket om deg. Ville du ikke føle deg ensom og forrådte da? Ikke fortell sladder - hvis du gjør det, vil du hjelpe til med å spre det. 
    
  • Det er også en god ide å forsøke å overtale personen som fortalte sladder å slutte å spre det. Hvis denne personen er en venn eller en god person, kan du lykkes. Men hvis en person allerede er kjent for konstant sladder, kunne de ikke høre.
  •  For eksempel: Anta at en venn kommer til deg med krydrede detaljer om en gutt som heter Jacob. Han var ikke på skolen i forrige uke fordi han kysset Kim under blekere og fanget Mono! I dette tilfellet bare si noe som "Å, la oss ikke spre rygter om ham" for å avslutte samtalen.  
         
 2.  
 3.             2      Ikke anta at rykter er sanne. En ubegrunnet ryktet bør ikke påvirke din oppførsel på noen måte. Du bør ikke unngå folk eller trekke feil konklusjoner om dem bare fordi du har hørt noe dårlig om dem. Sladder kan du. a. Gjør skade fordi venner og bekjente endrer sin oppførsel mot offeret på grunn av snakket. For eksempel, tenk hvordan du ville føle deg hvis du gikk ned i gangen på skolen og hviske og fnise alle menneskene i forbifarten. Du bør aldri forandre tankene dine eller handlinger om en person før du har grunn til å tro på de tingene du har hørt og vet at de er sanne. 
    
  • I vårt eksempel, på grunn av ryktene om Jakob og Kim, bør du ikke endre din oppførsel mot dem på noen måte. For eksempel ville du ikke unngå Jakob i kantinen eller klage på å måtte dele et skap med Kim!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gjør ingen sladder unntak som du vet for å være sant. Det meste av sladderen vi hører er fullstendig tull. Vanligvis har noen gjort opp skvallringen for å betale noen tilbake noe. Men noen ganger rykter er sanne eller halvt sanne. Selv om du er sikker på at et rykte er sant, ikke spre det. Det er veldig pinlig når privat informasjon er spredt over hele skolen. Sikkert du og andre mennesker vil ikke like det hvis alle visste om et styggt utslett? 
    
  • La oss anta at du vet at ryktet om Jakob er sant fordi han er en pasient til moren din og informasjonen for henne gled ut i går kveld. Hold denne informasjonen for deg selv. Hvis de slipper ut av deg, kan informasjonen til Jacob være enda mer skadelig enn en falsk rygte. Sladder er og er fortsatt sladder, selv om det er sant.
  •  
         
 6.  
 7.             4      hatter hemmeligheter. Noen ganger får du konfidensiell personlig informasjon fra folk. Det kan være om kunnskap om en annen person, eller muligens informasjon om deg selv. Hvis noen har betrodd deg med en hemmelighet, vil de aldri gi den til andre uten deres tillatelse. Ikke bare er det et alvorlig brudd på tillit, det kan også lett føre til spredning av et rykt, som lett kan komme seg ut av hånden. Hold ditt rykte som en pålitelig venn ved å holde hemmeligheter som blir fortalt til deg. 
    
  • Den beste måten å unngå å forkynne en hemmelighet er å bare late som uvitenhet - bare la som om du ikke vet noe. Det er smartere enn å innrømme at du vet en hemmelighet og nekter å avsløre det. Hvis folk vet at du kjenner en hemmelighet, vil de presse deg enda vanskeligere å lokke informasjonen ut av deg. For eksempel, hvis Kim forteller deg at hun opprinnelig tok Mono fra Stefan, Jakobs beste venn, fortell vennene dine ikke : "Jeg har en hemmelighet, men jeg kan ikke fortelle deg!"
  •  
         
 8.  
 9.             5      Aldri være forfatter av rykter. Dette ser ut til å være en bris, men det er overraskende enkelt å kvitte seg med rykter ved en feiltakelse! Hvis du noen gang sier noe dårlig om noen andre i nærvær av andre mennesker som ikke kan holde hemmelighetene, er det en sjanse for at noen vil leke med ordene dine. Spill det trygt! Ikke fare å skade andres følelser eller provosere gjengjeldelse mot deg, bare fordi du ikke var forsiktig med dine ord. Behold alle de dårlige ordene for deg - eller, hvis du virkelig vil dele dem, må du sørge for at du bare håndterer folk du kan stole på og hvem holder opp. 
    
  • Å snakke med pålitelige venner kan også være risikabelt. Du kan si det til andre mennesker som jeg stoler på. Som denne syklusen gjentar, vil flere og flere mennesker høre sladder og dette øker sjansen for at den vil finne sin vei blant folket.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Når skal man rapportere rykter til læreren. Det er noen ganger unntak fra ovenstående regler. Hvis du mener at du har hørt ryktet som setter noen i fare, bør du så si til en forelder, lærer eller autorisasjonsfigur så snart som mulig. Dette er enda viktigere hvis du har grunn til å tro at ryktet kunne være sant. Hvis du for eksempel hørte ryktet om at noen brakte en kniv til skolen, eller hvis en venn forteller deg at han er bekymret for å skade seg, bør du umiddelbart fortelle en rådgiver eller lærer. 
    
  • Hvis du bryter med en persons tillit ved å informere en lærer om en farlig plan, kan du føle deg skyldig og tro at du har forrådt den personen. Men det fysiske velvære til en person er viktigere enn følelsen av tillit i deg. Faktisk er det i de fleste tilfeller illoyal å prioritere en venns ikke sikkerhet  
         
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                     
Relasjoner populær:
Få kjæresten din å jukse.

Svar på Takk.

Går ut med en Steinbukken mann.

Erkjennelse av en patologisk løgner.

Unngå noen.

Planlegg en perfekt dato.

Gjenkjenne om en mann liker deg (for menn).

For å ha et forhold til en kvinnelig ram.

La din venn være bak deg igjen.

Hvordan få ham til å savne meg.

Avtale med nysgjerrige naboer.

Vet om forholdet ditt varer.

Ikke lenger være homofob.

Kommuniser bedre i et forhold.

Ignorer folk som ikke er interessert i deg.

Påvirke andre mennesker.

Gå ut med kreft.

Adresse en interessant jente.

Gjør en venn lykkelig etter en oppbrudd.

Vis mer kjærlighet til vennen.

Få vennen din til å kysse deg først.