Home \ relasjoner
 

Gi partneren nok frihet.

 

Kjærlighetsforhold gjør at du vanligvis vil bruke hvert sekund med partneren din og kan til og med gjøre noen mennesker besatt. I denne emosjonelle situasjonen føles man på samme måte om partneren. I sannhet føles han ofte presset og overveldet av situasjonen. For ikke å drive din partner ut av besettelsen din, bør du få følelsene dine under kontroll og gjenopprette harmonien i forholdet.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Gjør det for deg  ,

    
   
 1.            1      Anerkjenn obsessionen din. Obsessionen med et kjærlighetsforhold er uttrykt av det faktum at man hele tiden tenker bare på partneren, ønsker å tilbringe hvert sekund med ham og forandrer livet slik at dette er mulig. Denne besettelsen gjør at du tror at partneren din trenger deg like mye som du trenger ham, så du vil presse deg inn i hele livet, det være seg familie, venner eller arbeid. I noen tilfeller ønsker den besatte personen å være som sin partner og ønsker å overta sin karakter gjennom sin konstante tilstedeværelse.       
 2.  
 3.             2      Kontroller dine følelser. Når du er sammen, føler du deg raskt følelsesmessig drenert og anstrengt fordi du fokuserer for mye på deg og ikke tar en pause. Du tror nok det er viktigere å tilbringe tid med hverandre enn å ha en veldig god tid.  
    
  • Det er helt normalt å starte en kjærlighetsaffære med en liten besettelse. Alt er nytt, det er spennende og partneren er utrolig fascinerende. Du er ikke den eneste personen som er så. Ved å forstå at du kan slippe bort dine skyldige følelser og fokusere på riktig håndtering av besettelsen. Kanskje din besettelse kommer fra en følelse av frykt og usikkerhet. Eller kanskje du bare er helt spent på denne personen i livet ditt. Uansett, du kan få følelsene under kontroll.
  •  
  • Spør deg selv hvorfor du holder fast på en slik person - kanskje du kan gi deg selv svaret. Hvis du tror du trenger profesjonell hjelp, vær ikke redd for å ansette en hjelper.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Når du skjønner at du er besatt av partneren din, må du nedgradere et utstyr. Dette betyr ikke at du ikke vil se hverandre lenger, men at du vil få en balanse i forholdet ditt. Finn en måte å bruke mindre tid sammen og gjøre god bruk av denne gangen.        
 6.  
 7.             4      Hold hobbyer og venner. Nøkkelen til et godt forhold er balanse. Par trenger noen ganger separat tid for seg selv for å bevare sin individuelle identitet. I tillegg hjelper denne alene med å definere deg som et individ utenfor forholdet og vise det til din partner. Husk hvem du er. Gjør noe med vennene dine og dedikere deg til dine hobbyer som du nesten har glemt. Vurder din partner det samme. Så du viser ham at du er trygg og interessant (selv om du ikke føler den måten). Oppfordre partneren til å gå ut med vennene sine mens du møter med vennene dine.        
 8.  
 9.             5      Ta deg tid til deg selv. Besøk venner, familie, ta en klasse, gjør noe du liker. Gjør det, selv om du må løsne deg selv fra partneren din i noen timer. Han burde hjelpe deg med det. På den måten kan du finne ut om partneren din kan håndtere kort adskillelse og håndtere seg selv - om ikke, det kan være et tegn på at han kan bli besatt. Hvis du bare fokuserer på personen du elsker, lever du ikke ditt liv fullt ut. Ved å ta tid for deg selv, gir du deg muligheten til å utvikle og få nye erfaringer. Det er ikke egoistisk - det er bare det motsatte, fordi det viser at du stoler på partneren din. Det gjør det også klart at du er enkeltpersoner til tross for forholdet. Dine egne erfaringer har bare en positiv effekt på forholdet, fordi det gir deg mer å snakke om.        
 10.  
 11.             6      Gjør det klart hvem du er og hvorfor du er spesiell. Gjør det du gjør best. Hvis du ikke vet hva det er, bare prøv alt ut. Hvis du ikke har selvtillit, kan det hjelpe hvis du har å gjøre med noe du liker og hvor du er god. Ikke vent på partneren din for å gi deg den nødvendige selvtilliten.        
 12.  
 13.             7      Kom deg unna. Partneren din er ikke din, og du er ikke hans. I besettelse prøver du å lage en egen person. Når du blir besatt, antar du at partneren din ikke kan leve uten deg og trenger din støtte. Men det skjer bare i din tankegang. Få litt avstand for å bekjempe besettelsen og ikke føler at du mister din partner. Vær oppmerksom på at det er greit å gå tilbake og slutte å prøve å løse alle problemene for partneren din. Spar energien din når du virkelig trenger deg.                  
 14.  
             

    2      Gjør det for din partner  ,

    
   
 1.             1      Gi rom til din partner. Hvis partneren din ønsker å gjøre noe med venner, oppfordrer han i sin søken - du er ikke sammenkjent. Gi ham beskjed om at han kan bruke så mye tid som han vil med sine venner, og du ønsker ham mye moro. Hvis du må, spil din entusiasme. Det blir tider når du egentlig vil være sammen med partneren din istedenfor å gå ut med vennene dine; men hvis du tvinger ham til å tilbringe tid med deg, skyver du bare ham bort fra deg, frykt for at du vil ta plass. Hvis du kan oppmuntre partneren din til å gjøre noe uten deg, vil det styrke forholdet ditt.        
 2.  
 3.             2      Foreslå at partneren bruker mer tid på hobbyene sine. For å ha et forhold i lang tid, må det være klart for begge parter at det er helt greit for den andre å ha sine egne hobbyer og interesser. Ved å motivere partneren din til å forfølge hans hobbyer, vil du styrke forholdet ditt. Og når du gjør det klart at du liker å tilbringe tid med ham, men hans hobbyer er også viktige, føler du deg skyldig i ham. Det vil bli enda enklere hvis du også har en god jobb for deg og fortell partneren din. Men vær sikker på at du ikke sier noe og betyr noe helt annet; Det er manipulerende og slutter i sinne.        
 4.  
 5.             3      Samle seg ved å dele interesser. Ved å vise partneren din at du er klar til å bli kjent med hans interesser, viser du at du ikke er sjalu og ikke bare ønsker å få ham begeistret for dine ting. Du trenger ikke å ta på seg interessene permanent, men interessen for ham vil smigre ham og vise at du følger med den. Gi ham muligheten til å nyte hobbyene sine uten å måtte takle deg.        
 6.  
 7.             4      Lær når du skal gå på pensjon. Vær oppmerksom på hans kroppsspråk for å finne ut når han trenger litt tid for seg selv. Du kan finne tegn på at den vender vekk fra deg, unngår øyekontakt og unngå berøring. Verbal du kan høre sukker og marmor. Ikke legg djevelen på veggen, men ignorer ikke skiltene. Spør ham hva som ikke passer til ham og vær åpen for svaret hans. Lytt nøye og vær oppmerksom på de uuttalte tingene. Det bør være klart for deg at han trenger mer frihet, og du bør reagere åpent og i samtykke.  
    
  • Ikke bor for dyp. Du kan stille noen få spørsmål, men ikke kryss-undersøke ham.
  •  
  • Hør på dine instinkter. For det meste er det åpenbart at misnøyen var forårsaket av mangel på tid alene. Vær rettferdig og åpen.
  •  
  • Hvis du oppdager at partneren din kommer bort, bør du ikke komme nærmere ham. Det er fristende å kle seg, men du bør holde seg borte fra det. Frigjør ham og stol på ham.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vær modig og foreslå å tilbringe noen timer eller dager fra hverandre. Gi ham beskjed om at du er der når han trenger deg. Og bruk din tid alene. Hvis du virkelig vil snakke med ham, og han er ikke klar ennå, finn en pålitelig person å snakke med i stedet. Kanskje det hjelper deg å snakke om det, for å innse at du har overreacted.        
 10.  
 11.             6      Stol på partneren din. Hvis du ikke stoler på partneren din, har forholdet ikke en stabil base, og besettelsen forverres over tid. Hvis du har problemer med å stole på andre, må du jobbe med dem før de bryter alt. Ved å anta dårlige erfaringer som ingen er troverdige, ødelegger du deg langt mer enn å beskytte deg selv. Når en person føler at du stoler på henne, føler hun seg så ærefull at hun vil returnere sin takknemlighet med godhet. Hvis du ikke stoler på partneren din, har du et større problem enn å være besatt. Hvis du ikke stoler på ham, bør du ikke lede dette forholdet.        
 12.  
             

    3      Gjør det for deg  ,

    
   
 1.             1      Ingenting skjer. På første date bør du ikke tenke på bryllup med en gang. Hvis du allerede tenker på deg selv som din fremtidige ektefelle, selv om du fortsatt ikke kjenner personen riktig, er du besatt. Ikke skynd deg, ikke nevn den biologiske klokken og hvor mye du vil ha barn. Bare la forholdet ditt vokse og se hvor det fører deg. Du burde ikke ha forventninger til evigheten. Kanskje det er partner for livet, men kanskje ikke. Men for mye press ødelegger forholdet før eller senere.  
    
  • Vær forsiktig med gaver. Hvis du lager gaver for tidlig, kan det virke som om du vil binde din partner til deg. Dyre gaver kan være upassende i begynnelsen, og upassende gaver er bare pinlige.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Stopp alltid å kontakte ham. Hvis din besettelse gjør at du kontakter ham døgnet rundt, vil din partner snart føle seg som en fange. Det er greit å ringe ham en gang og spør hva dagen hans var, men hvis du fortsetter å ringe, vil han tro at du ikke har noe annet å gjøre i livet ditt - og du vil sannsynligvis ikke ha den følelsen. Folk er tiltrukket av interessante mennesker, så slå av telefonen, slå av den bærbare datamaskinen og bare gjør noe bare for deg.        
 4.  
 5.             3      Ikke bli en stalker. Hvis du ikke stoler på partneren din og er besatt, blir du enkelt en stalker. Denne oppførselen vil sikkert drive din partner bort fra deg, og du kan til og med bli vist stalking. Ikke følg partneren din - han vil legge merke til det, og det vil vise ham at du ikke stoler på ham.        
 6.  
 7.             4      Lag en avtale hvis du ikke har møtt en stund. Det er enkelt og effektivt. Etter å ha brukt litt tid alene, kan du sette en dag til å gjøre noe sammen. For eksempel, hvis du vil tilbringe dagen med venner, kan du ordne å spise middag om kvelden. Så dere begge kan nyte tiden din og fortsatt vet hva du er og at du snart vil se hverandre igjen.  
    
  • Pass på at ditt ønske om tid ikke blir et tema for kontrovers for deg. Dette emnet kan være vanskelig hvis partneren din har følelsen av at du vil fjerne deg helt fra ham på denne måten. Gjør det klart for ham at dette ikke er tilfelle, og at det er viktig for forholdet ditt at du noen ganger gjør noe separat.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Sett en varighet for tiden din for å sikre at du får mest ut av tiden din. Lag avtaler før og etter avtalen, så du har egentlig bare tid. Så du vil bruke tiden bedre enn bare slappe av. Møt opp med partneren din om ettermiddagen og gjør det klart at du fortsatt har noe å gjøre etterpå, og må gå senest innen en viss tid. Så dere har begge nok tid til deg selv, og ingen er fornærmet.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Angre din nabo.

Kommuniser gjennom kroppsspråk.

Glemt en jente.

Finn ut om en jente du liker, vet at du liker det uten at du faktisk forteller henne.

Håndtere vanskelige naboer.

Gjenkjenne om en person er interessert i deg.

Gi en runde dans.

Håndtere mindre intelligente mennesker riktig.

Gi det perfekte kysset.

Ta vare på skuffelser i mellommenneskelige forhold.

Gjør din ex sjalu.

Ikke vær vanlig.

Ikke bli mobbet lenger.

Forbedre fattige menneskers liv.

Finn ut om en venn føles mer for deg.

Gjenopprett kjæresten din etter en oppbrudd.

Bryt opp med en jente.

Behandle folk som alltid klager.

Håndtere politiske forskjeller i et forhold.

Berører en gutt.

Vet om noen er drugged.