Home \ relasjoner
 

Velg et egnet sted for den første datoen.

 

Det er et kjent bilde: Et par går ut for å spise sammen og deretter til filmene. Selv om dette er et klassisk scenario for en første date, vil du kanskje ha noe annet. Tenk på hva du vet om den andre personen og velg deretter et passende sted for dem. Kanskje du vil ha en aktiv rendezvous, spille et spill eller gjøre sport? Eller et eventyr hvor du kan føle deg som barn igjen og prøve noe nytt? Et avslappet måltid og kino er alltid bra, men det kan også bli mer intimt: hva med en dessert, etterfulgt av en månelyset tur? Så lenge du tenker på det og gjør møtet personlig, vil du to nyte absolutt din første date!

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Velg et sted for din første dato  ,

    
   
 1.            1      Tenk på hva den andre personen kanskje vil ha. Det er viktig - uansett om du nesten ikke kjenner hverandre eller har vært venner for en stund. Partneren din vil ikke nyte en date som virker tankeløs eller upersonlig. Tenk på om han helst vil ha en aktiv første date med mye initiativ, eller noe passivt, som å se på en film. 
    
  • For eksempel, hvis vennen din ikke liker naturen, bør du ikke planlegge en tur eller piknik. Hvis han jobber på en kafé, bør du kanskje ikke planlegge en dato i en kafé. Vær oppmerksom på preferansen til den andre personen.
  •  
  • Tenk på hva du allerede vet om partneren din. Prøv å huske hva du snakket om. Hva liker hun å gjøre? Hva liker hun å spise? Hva kan hun ikke nyte?
  •  
         
 2.  
 3.             2      Del alle viktige detaljer med datoen din. Hvis du planlegger en tur rundt i byen, er det greit, men du bør la din dato vite på forhånd, så han vil være forberedt på det. Hvis du ikke vil avsløre noen spesifikke detaljer, bare fortell ham de viktigste detaljene som er relevante for valg av klær, for eksempel. 
    
  • Hvis du for eksempel vil gå til dyrehagen på vinteren med datoen din, bør du fortelle henne at hun skal kle seg varmt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tenk på om du ikke vil dele planleggingen. Det kan være morsomt og redusere stresset mens du deler planleggingen for første date. Du kan bestemme første halvdel og din partner den andre - eller bestemme hvor du skal spise og partneren din planlegger en aktivitet etterpå. 
    
  • Hvis datoen går bra, kan du planlegge påfølgende møter sammen. I stedet for å planlegge et enkelt møte sammen, kan du også skifte om å planlegge datoene dine.
  •  
                   
 6.  
             

    2      Planlegg en aktiv første dato  ,

    
   
 1.             1      Bestem om datoen din vil ha noe aktivt. Du kan enten spørre dem direkte eller spørre vennene dine om de ønsker en bestemt aktivitet. Hvis din dato er klassikere etterfulgt av kino, så kan hun ikke være begeistret for å bøye seg eller spille tennis i stedet. 
    
  • Aktive første datoer er gode for å bryte isen hvis du ennå ikke kjenner din partner.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær ambisiøs. Spill et spill med laser, minigolf eller gå bowling. Du kan være så ambisiøs som du vil når det kommer til scoring. Slike problemfri aktiviteter er noen ganger gode å ta bort frykten for en første date - også fordi de foregår i en avslappet atmosfære.  
    
  • Se om ditt bowlingssenter eller minigolfbane har spesielle tilbud, for eksempel nattpunching.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Finn en park og gå en tur. Pass på at du vet hvor passformen din er og hvilke turer han liker. Velg en sti hvor du kan snakke og nyte din bedrift. Det bør ikke være for anstrengende. Ta vann og la datoen din vite at han skal ha komfortable sko. 
    
  • Du kan også ta en piknik for fotturen. Se opp for vakre hvilested underveis eller vent til slutten av turen. Du kan gjøre din piknik enten romantisk eller uformell, bare etter din smak.
  •  
         
 6.  
             

    3      Gå på eventyrdato  ,

    
   
 1.             1      Vær spontan. Den første datoen er den hun vil huske. Det er derfor det kan gi et sterkt førsteinntrykk når du velger et helt uventet sted. Vær imidlertid oppmerksom på at datoen din også må være for den fordi hun kanskje har forventet noe planlagt. 
    
  • Denne typen dato er ikke for alle. Du må vite om datoen virkelig liker slike overraskelser. Noen mennesker liker å vite hva som kommer neste. Hvis du ikke kjenner din partner godt, kan du spørre henne om hun vil være spontan. Hvis ikke, bør du allerede ha en Plan B.
  •  
  • Hvis det ser ut til at datoen din ikke liker stedet eller aktiviteten du har planlagt, bør du spørre henne hva hun foretrekker å gjøre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prøv en helt ny måte å spise på. Første datoer kan være stressende: du blir kjent med en ny person eller en kjent person på en ny måte og omvendt. Du kan ta trykket av noe når du prøver noe nytt sammen. Et nytt regionalt kjøkken er en behagelig og enkel måte å oppleve noe nytt sammen.  
    
  • Forsikre deg om at verken deg eller din dato er allergisk mot visse matvarer, og at du begge er interessert i dette bestemte regionale kjøkkenet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spill turist i din egen by. Besøk en turistattraksjon hvor din dato aldri har vært (eller ikke har vært) i lang tid. På den ene siden kan du lett se synet, museet, parken, etc., men på den annen side overdriver du forsiktig turistaspektet. Lag ostefotografier, se på kartet og besøk souvenirbutikken på vei ut.  
    
  • Tenk godt på sted og tid for rendezvous. Hvis du er ute etter hele dagen eller den travleste tiden i uken, kan det være vanskelig å snakke og ha det gøy.
  •  
         
 6.  
            

    4      Gå på en tilbaketrukket første dato  ,

    
   
 1.             1      Møt for en kaffe eller en drink. Hvis du virkelig vil snakke og bli kjent med datoen din, bør du ta en kaffe eller en drink. Dette har fordelen av å gjøre møtet kortsiktig, men hvis du liker bedriften, kan du enkelt gå ut på middag eller gjøre noe annet. 
    
  • Studier har vist at å ha kaffe sammen gir deg en pålitelig følelse. Ikke en dårlig måte å starte et møte på.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gå en tur. Dette er en enkel måte å møte noen på. Det er ikke så mye press som i en samtale hvor du sitter overfor hverandre. I stedet kan du gå sammen på en sti eller gå gjennom byen mens du snakker ved siden av hverandre. 
    
  • Dette kan også enkelt tilpasses. Du kan gå gjennom en park og se på folk, eller du kan se viser når du går rundt i byen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Går å spise sammen. Hvis du vil holde det avslappet, bør du gå for en brunsj eller lunsj. På denne måten er det en klar tidsbegrensning, alkoholholdige drikker er valgfrie, og du kan eller ikke kan dele med det etter måltidet. 
    
  • Vurder atmosfæren på stedet. Unngå å plukke ut fastmatsteder, men ikke ta noe for det stilige hvis du vil ha et avslappet måltid.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Se en film i kino sammen. Filmen er klassisk for en første date: du har ikke mye å snakke om, filmen du ser sammen, og filmen er også et samtalemne. Bare vær sikker på at du begge vil se filmen. 
    
  • Du kan også leie en film og snakke alene med hverandre uforstyrret. Det kan imidlertid virke for tidlig for en første date.
  •  
         
 8.  
             

    5      Gå til en intim første dato  ,

    
   
 1.             1      Går å spise sammen. Velg et fint sted for middag eller ta en drink og en dessert. Finn et sted med en god meny, atmosfærisk belysning og hyggelig, ikke for høyt musikk. Partneren din vil bli imponert over at du hadde slike tanker. 
    
  • Unngå å bestille bestemte matvarer på en første date: måltider som drikker eller er vanskelig å spise, flatulente matvarer, eller ting som lukter sterkt og forårsaker dårlig ånde.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gå til en liten konsert eller forestilling. Hvis du vil underholde deg selv, bør du ta et lite sted hvor musikken ikke er for høy for en samtale. Du kan også velge teateropptreden eller en større konsert. Du kan ikke være i stand til å snakke, men du kan ta en drink etter forestillingen og diskutere ytelsen. 
    
  • Finn musikk eller arrangementer som du begge kan nyte. En konsert eller teaterforestilling kan gjøre dagen din sofistikert og intim.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se på et museum eller kunstutstilling. Hold øynene åpne for unike utstillinger og gi din dato en tur. Hvis du vil ha en mindre planlagt dato, kan du bare vandre rundt et museum og diskutere utstillingene med en kaffe eller en drink etterpå. 
    
  • Du kan enten velge et museum som dere begge ikke vet, eller du kan gå til et museum eller galleri som dere begge besøker ofte. Hvis du gjør sistnevnte, kan du vise hverandre favorittbrikkene dine.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (2)      
Relasjoner populær:
Start med datoer.

Kom deg sammen med at exen din er bra etter oppbrudd.

Start en sosial klubb.

Gi forsiktig en kurv til noen.

Bli introvert hvis du er ekstrovert.

Lag venner.

Søk ekteskap eller forholdsrådgivning.

Forbliv i hans minne.

Kyss noen du elsker.

Spør en stripper for en dato.

Ta tak i houseguests som bare ikke vil gå.

Oppmer oppmerksomheten mot det motsatte kjønn.

Finn ut om du er forelsket.

Bli populær.

Flørt via SMS.

Gjør en kvinne lykkelig.

Gjenopprett gjensidig mistet tillit til et forhold.

Bli forelsket i din partner igjen.

Gi det perfekte kysset.

Går ut med en brasiliansk kvinne.

Finn venner.