Home \ relasjoner
 

Lag et stabilt forhold ut av middelklassens kjærlighet.

 

Å danne et stabilt forhold fra å bli forelsket i mellomskolen er hardt arbeid. Det krever mye innsats, tid, lidenskap, etc. Noen mennesker hevder at i denne alderen er det egentlig ikke stabile relasjoner , men faktisk eksisterer de. Det er til og med mennesker som gifter seg med sin middelskole sverm.

                 

Fremgangsmåte .

    
     
  1.            1      Få gutten / jenta! Det kan ta litt tid å finne den rette personen, og da må du vinne ham / henne for deg. Ha alltid øynene åpne for nye mennesker og ikke overbevist om at du ikke har lov til å date noen som er eldre eller yngre. Din forelskelse trenger ikke å være i ditt nivå for at forholdet ditt skal forholde seg til. Faktisk kan det til og med være bra hvis du er i forskjellige karakterer fordi du ikke er fast fast i hverandre, og begge har plass til deg. Bare finn noen du virkelig liker, og med hvem du vil være sammen i minst en stund. Flørt, tilbringer tid med din forelskelse - til du faktisk blir et par. Pass på at den andre liker deg også. Noen ganger tar det litt tid for følelser å vokse - ta deg tid og kom i gang!       
  2.  
  3.             2      Ikke vær byrde . Hvis du virkelig liker det, så kanskje du ikke bryr deg om å tilbringe mye tid sammen. Men du bør ikke ringe eller skrive hele tiden hvis du ikke er sammen. Alle trenger tid for seg selv. Han / hun vil bryte opp med deg en dag hvis du er en utmattende kuller og ikke gi din forelskelse noen gang for venner eller andre interesser. Selv om du bør bli kjent med vennene dine rolig. La hverandre gi ledig plass.        
  4.  
  5.             3      Ikke vær besatt av din forelskelse. Ikke skriv edderkoppeplaner, skriv ikke hans / hennes navn hvor som helst på dine ting eller deg selv (et lite hjerte med initialene et eller annet sted, eller et lite skribent er greit). Ikke alle dine tanker burde sirkle rundt din forelskelse. Du må også konsentrere deg om skolen. Ikke spank din eller hennes Facebook-profil med uttrykk for kjærlighet eller bilder av ham / henne og deg.                  
  6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Få vennen din til å savne deg.

Vet når du skal bekjenne din kjærlighet til en person.

Oppmuntre noen som har falt gjennom en eksamen eller en test.

Bli en tilbakekalling.

Få noen til å savne deg.

Finn ut om noen hater deg.

Glem det hvis du blir forelsket.

Flørt via SMS.

Attraktiv for menn.

Som tenåring, å være forelsket i en person av samme kjønn.

Tilgi og leve videre i livet.

Ha forhold til en sjenert jente.

Kompliment en mann.

Jeg elsker å si deg på hindi.

Høflig nekter en invitasjon.

For å være så kult at jenter legger merke til deg.

Bli kvitt ditt dårlige rykte.

Vær en fast venn av en musiker.

Unngå å forstyrre din travle venn.

På forskjellige språk sier jeg deg.

Møt en gutt.