Home \ relasjoner
 

Utvikle en sosial bevissthet.

 

Utvikling av sosial bevissthet betyr å lære dynamikken i sosiale relasjoner mellom enkeltpersoner, grupper og lokalsamfunn. Et individ med sosial bevissthet verdsetter menneskerettigheter og anerkjenner viktigheten av harmoniske samfunnsmessige interaksjoner for menneskets utviklingsprosess. En sosial bevissthet omfatter et bredt spekter; Det begynner med utvikling av sosiale ferdigheter i tidlig barndom og innebærer et nivå av sosial bevissthet som fører til sosial aktivisme og sosial transformasjon. Her er noen strategier for å utvikle en sosial bevissthet.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Tenk på behovene til enkeltpersoner og grupper. Folk vil føle, bli hørt, verdsatt, respektert og anerkjent. Utvikle en følelse for andres behov. For barn betyr dette at du lærer å dele leker og spille harmonisk på lekeplassen. For voksne kan dette bety å anerkjenne behovene til slektninger, venner, kolleger og utøve uselviskhet.       
 2.  
 3.             2      Kontroller rollen din i konflikter. Bruk av overdreven kraft, intimidering og aggresjon er vanlige strategier for å håndtere konflikter. Noen mennesker unngår konflikter for enhver pris. Andre velger selskapet av passive personer eller engasjerer seg i passivt aggressiv atferd. Tenk på hvilken rolle du spiller i pågående konflikter, og forplikte deg til å leve et mer harmonisk, sosialt basert liv.  
    
  • Fokuser på likheter og likheter for å redusere konflikter. Overemphasizing sosiale forskjeller kan føre til uenighet. Finn likhetene. For barn kan dette bety å velge et spill som begge barn nyter. I voksen alder kan dette innebære engasjement i forhandlinger, kompromisser og andre aktiviteter som resulterer i økt kommunikasjon og forståelse.
  •  
  • Utvikle konfliktløsningskompetanse. Delta i et konfliktløsningskurs eller ta tid til å snakke med ledere og mentorer kjent for sin harmoniske natur og observere deres oppførsel.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Øk følelsen av sosial urett og harmoni. For barn og tenåringer kan dette bety å behandle andre ganske uavhengig av deres popularitet eller klærstil. For voksne kan en økt følelse av sosial urett bety at de tar tid til å følge nyheter fra hele verden og donere til saker som fremmer menneskerettighetene.        
 6.  
 7.             4      Lær deg selv i sosiale problemer. Racisme, sexisme og fattigdom er bare noen få eksempler på problemer som plager samfunnet. Barn kan lære om disse sosiale problemene i skolen og hjemme. Blant annet er det muligheter for voksne å ta universitetsbaner, delta i diskusjonsgrupper eller frivillige for organisasjoner som adresserer rådende sosiale problemer.        
 8.  
 9.             5      La din komfortsone komme til å oppleve ukjente grupper. Enten du tør å reise til en annen del av byen eller reise til et annet land for å møte forskjellige kulturer og livsstil, vil din tenkning og verdenssyn din vokse ut. For å utvide ditt sosiale miljø og bygge toleranse for ulike perspektiver, er det nyttig å bli utsatt for forskjellige tros systemer, kjøkken og livsstil.        
 10.  
 11.             6      Øvelse medfølelse. En sosial transformasjon krever en forpliktelse til å oppdage og forstå divergerende synspunkter. Utvikle empati ved bevisst å sette deg selv i stillingen til de som er i en annen eller mindre heldig situasjon. Barn kan bli lært å gjøre det hvis de har skadet andres følelser.        
 12.  
 13.             7      Forplikte seg til en plan for sosial oppmerksomhet. Gitt de noen ganger overveldende krav til livet, kan det være lett å glide inn i apati og isolasjon. Utform en plan som holder deg sosialt oppmerksom.  
    
  • Tjene i din kirke. Oppdag muligheter for tjenester i skoler, kultursentre, politiske organisasjoner, religiøse samfunn eller nabolagsaktiviteter.
  •  
  • Delta daglig i en sosial aktivitet. Velg en aktivitet som krever at du lytter til og tar vare på behovene til en annen person eller gruppe.
  •  
  • Øvelse til å forsvare andre til forsvar for andre. Forplikte deg til å uttrykke din mening i interesse for marginaliserte grupper som blir bragt til deres grunnleggende menneskerettigheter.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Vær så snill at andre støtter din innsats for å bli mer sosialt oppmerksom. Når venner, familiemedlemmer og kolleger innser at du vil være mer sosialt involvert, er du mer sannsynlig å frivillig til å frivillige på hendelser og bli med i deres samfunnsaktiviteter.                  
 16.  
        
Relasjoner populær:
Send tekstmeldinger til sværmen.

Ikke bli et forbrytelsesoffer.

Hold deg unna å slå en hatet person.

Håndter trengende mennesker riktig.

Vær ærlig.

Sjarmerende en dame.

En jente slapper av.

Leser en person.

Finn venner online.

Fortell din beste venn at du har utviklet følelser for henne.

Hent over det når du er fjernet på Facebook som en venn.

Få et kyss på den første datoen.

Introduser deg selv til en jente.

Slapp av med en jente.

Gå ut med en alfamann.

Å være attraktiv for en kristen jente.

Vær respektfull.

Utilfreds med mannen din for å ta vare på andre kvinner.

Behandle Asperger syndromet med en kjæreste.

Lag et album av sine beste venner.

Å være sexy i nærheten av vennen din.