Home \ relasjoner
 

Forhindre separasjon.

 

Hvert forhold har sine oppturer og nedturer. Noen ganger går et forhold i feil retning, og vi lurer på hvorfor vår partner er så spent og korthurtet. Hvor går kjærligheten? Og hva gjør vi hvis vi mister den vi elsker? Det er skritt du kan ta før forholdet er helt tapt.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vurder din partner. Kontroller sin oppførsel og se om han virkelig vil bryte med deg. Ofte blir folk engstelige uten en god grunn og ser en separasjon der det ikke finnes noen. Sjekk med et klart hode om partneren din faktisk oppfører seg på en måte som tyder på separasjon, eller er det bare noe som skremmer deg selv.       
 2.  
 3.             2      Vurder forholdet. Er forholdet verdt å stikke til? Du er nå sikker på at partneren din vil avslutte ting. Vil du sette en stopper for det? Hvor fantastisk er forholdet ditt? Har du lurt deg selv på et tidspunkt? Mange mennesker gjør forholdet til noe de ikke er, bare fordi de vil være de samme som andre.        
 4.  
 5.             3      Ranger deg selv. Selv om det føles at partneren din er den som vil bryte med deg, hva er oddsene du også vil ha ut av forholdet? Folk blir ofte i usunne forhold ut av ønsket om å ha et forhold i det hele tatt. Hvordan drar du nytte av å bo i forholdet?        
 6.  
 7.             4      Vær ærlig med deg selv om forholdet. Det har vært hendelser tidligere i forholdet ditt som var påvirket av negative krefter, f.eks. usunne vennskap eller stressende livshendelser? Har noen av dere enten opplevd et usunt lyst eller en vice som gjør det vanskelig å opprettholde kjærlighetsholdningen i forholdet? Forhold er arbeid, men vanligvis er det arbeidet vi elsker. Hvor mye arbeid måtte dere begge sette inn i dette forholdet for at dere skulle få det?        
 8.  
 9.             5      Kommuniser. Hvis du har hatt tid til å evaluere deg selv, din partner og forholdet, så er det på tide å sitte og snakke. Forklar til partneren din hvordan du føler, men vær sikker på at du virkelig har de følelsene. Unngå skyld og ikke forvent partneren din til å forsvare seg selv eller hans avgjørelser. Behandle den som en moden samtale der du deler dine følelser, og inviter partneren din til å snakke om deres følelser, hvis du bekymrer deg for at dette forholdet kan bryte.        
 10.  
 11.             6      Vær forsiktig. Vær en god lytter og la vennene dine snakke, la ham vite at han kan være ærlig uten å skade. Unngå konfrontasjon ved å være rolig og vise at du deltar i og lytter til deres følelser. Hvis partneren din vil slutte, så be om årsakene. Du har rett til å vite, men vær forsiktig og hensynsfull. Unngå å bruke denne tiden til å forandre deg eller nekte hva partneren din sier. Partneren din kan være sint, engstelig eller avviklet. Tillat dem å fortelle deg på best mulig måte hvorfor de bryter opp.        
 12.  
 13.             7      Vær ansvarlig og unnskyldende. Når tiden er riktig, må du begynne å snakke og svare på hva partneren din har sagt. Tiden der du nekter beskyldninger, er bortkastet tid, som du bedre kan bruke ved å lytte til dem og akseptere deres følelser, deres versjon av ting. Unngå at partneren din føler at hans følelser er feil eller uberettiget eller ugyldig. Dette vil bare skape en barriere mellom deg som du ikke kan krysse. I stedet være kjærlig og hensynsfull og, om nødvendig, be om unnskyldning for de tingene du måtte ha gjort. Høyt anerkjenn at partnerens følelser er ekte og at de er viktige for deg.        
 14.  
 15.             8      Vær sterk. Dette er et forhold du har vurdert og en partner som du fortsatt vil koble til. Husk dine beste kvaliteter og det faktum at denne personen trolig elsket deg på et tidspunkt. Vær rolig, ærlig og sterk i hvem du er og hvorfor du prøver å redde det forholdet.        
 16.  
 17.             9      Start i begynnelsen. For å løse ting mellom deg, må du tenke tilbake til begynnelsen av forholdet og se hvorfor du ble forelsket. Hvilke morsomme ting gjorde du sammen i begynnelsen? Hvis det er fornuftig, gjør du det morsomme, gjennomtenkte, hyggelige og spennende tingene du gjorde i begynnelsen av forholdet. Din innsats kan avvises i begynnelsen.        
 18.  
 19.             10      Vær ditt beste selvtillit. Vær den personen du kan være, og den personen din ble forelsket i. Uansett hva som skjer, ikke gi inn til depresjon, mistanke og manipulasjon. Vis dine sanne følelser, del dine sanne tanker og vær den beste personen du kan være - forhåpentligvis personen din partner ikke kan motstå.        
 20.  
 21.             11      Tillat avstand og klaring. Hvis partneren din er fast bestemt på å bryte med deg, ikke hold ham tilbake. Jo nærmere vi prøver å holde folk, desto mer kjemper de for deres frihet. Selv om det kan være edelt å kjempe for noen, bør du aldri kjempe for å ha din partner for deg. Vær tilgjengelig, men vær sterk for å forbli en sunn person. La partneren din være uavhengig av deg. Har ingenting å gjøre, men forvent en telefonsamtale fra partneren din før telefonen er et tegn på at forholdet gikk i en usunn og avhengig retning.        
 22.  
 23.             12      Nye vurderinger. Noe om deg når du var singel eller før forholdet ditt var så flott at partneren din absolutt ønsket deg. Denne personen du var, var den personen din ble forelsket i. Hvor langt ble du borte fra denne personen nå når forholdet ditt avsluttes? Hva betyr det for deg å være i et forhold? Endrer det hvem du er?        
 24.  
 25.             13      Husk. På et tidspunkt for lenge siden var du en fullt fungerende person. Du gjorde ting av egne grunner og var glad for å se hvordan livet ditt gikk. Husk at du vil bli en fantastisk person igjen uten en partner, som kan tjene kjærlighet og oppnå gode ting. Har igjen denne følelsen av fullkommenhet og oppfyllelse. Lyset inne i deg, derfor er partneren din blitt forelsket i deg, vil uten tvil skinne igjen. Og hvis partneren din ikke merker, så vil den huske personen du er virkelig bestemt til.                  
 26.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Behandle sjalu mennesker riktig.

Overvinne ensomhet når du er blant mennesker.

Vet om din beste venn elsker deg.

Få noen til å elske deg.

Si farvel til din beste venn som beveger seg.

Adresse en interessant jente.

Ikke sladder.

Avtale med en middels lærer.

Lag et seriøst argument med kjæresten din.

En rik mann daterer.

Finn den rette.

Forhold med en sint motpart riktig.

Flirter med en skummel gutt.

Introdusere folk til hverandre.

Akseptere et kompliment.

For å bli lagt merke til av en jente.

Være feminist.

Gjør ex sjalu.

Forhindre at en mann snyder deg.

Gjør tiltak mot narkotikahandlere i nabolaget.

Motta kjærlighet.