Home \ relasjoner
 

Møt gutter.

 

Bli kjent med gutta kan være en stressende affære. Noen ganger faller et nytt forhold bare i fanget ditt, enten det er en god tid eller ikke. Men mange mennesker har akkurat det motsatte problemet. Hvis du vil møte en gutt og ha et seriøst forhold til ham, må du vite nøyaktig hva du vil. Det vil begrense feltet til egnede menn. Men hold deg ikke for mye til denne ideen - livet er aldri så lett.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Finn ut hvem du kanskje er interessert i  ,

    
   
 1.            1      Tenk på dine tidligere relasjoner. Hvis du vil finne ut hvem du vil forholde seg til, er det best å se på hva som fungerte og fungerte ikke tidligere. Tenk tilbake til det du elsket om en gutt, og hva gjorde deg skille deg fra ham. Selv om han kanskje har deltatt med deg, kan du ikke være enig med hans beslutning. 
    
  • Noen personlighetstrekk som du kan se etter med dine ex-venner er for eksempel Renslighet, langsiktige mål, evne til å ha en seriøs samtale, etc.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tenk på din personlighet. Du vil kanskje se James Bond-filmer og kanskje til og med ha en forelskelse på ham, men passer en slik elegant skjønnhet virkelig deg? Eller du føler deg tiltrukket av ekstremt løse, kule typer, men krever absolutt renslighet og renslighet i hjemmet ditt. Tenk på hva du kan "leve med" og hva som ikke er - figurativt sett - men også i bokstavelig forstand. Med hvem kan du tenke deg å bruke mye tid?       
 4.  
 5.             3      Se på dine beste venner. Venner og potensielle partnere ligner ikke nødvendigvis hverandre. Din beste venn kan være en god indikasjon på hva du liker om andre mennesker. Dessuten sa ingen at du ikke kan gå ut med noen du ellers kunne forestille deg som en platonisk venn. Ta deg tid til å tenke på hva du liker å gjøre med dine beste venner, og hvilken del av personligheten din som gjør at du liker å tilbringe tid med dem.       
 6.  
 7.             4      Se på tidligere og nåværende romkamerater. Hvis du er på utkikk etter et langsiktig forhold, vil du eller du ofte tilbringe mye tid hjemme hos den personen. Det er ingen konkret formel for å finne en god romkamerat, heller ikke for den "rette" fyren. Men du kan tenke på atferd som plaget deg mest på dine tidligere romkamerater, og at du likte mest.  
    
  • Hvis du er f.eks. WG brøt opp med noen fordi katten hans alltid brøt klærne dine, kanskje du ikke vil bli involvert med en venn med en hund eller en katt.
  •  
  • Spesielt viktig for de fleste lokalsamfunn er rensligheten. Det er et helt spekter av rotete / kaotiske å rense / fastkjørt. Messy typer vanligvis føler seg ikke så bra med veldig rent, og vice versa. Bruk tidligere romkamerater til å rangere deg selv på denne skalaen. Ideelt sett skal gutta du gå ut med, være relativt nær deg på denne skalaen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Bestem hvor mye tid du vil investere. Forhold har sin egen skala - mellom uformell og alvorlig. I utgangspunktet krever loose forhold mindre investering enn alvorlige. Hvis du allerede har en solid karriere og ønsker å bygge et livslangt forhold, vil du sannsynligvis trenge å bruke mer tid på din nye venn. På den annen side, hvis du er opptatt og ikke kan engasjere seg i et seriøst forhold, er dine behov ganske forskjellige.       
 10.  
 11.             6      Tenk på livet ditt og dine karrieremål. Om livene dine er virkelig kompatible, er det mye mindre et problem i de tidlige stadiene av forholdet ditt enn noen år i fremtiden. I begynnelsen kan samtalen om ekteskap eller barn lett bli ignorert (og det er bra), men du bør fortsatt være klar over hva du virkelig vil. Tenk på om du vil slå seg ned i nær fremtid og hvilke karrieremål du fremdeles har.                 
 12.  
             

  Del 2      Finn riktig sted  ,

    
   
 1.             1      Ta en titt rundt det lokale nattelivet. Dette er et veldig klistret første skritt, men er fortsatt favorisert av mange. Hvis du er ute etter et uformelt forhold, for eksempel Å spise middag sammen en gang i uken, det er riktig tilnærming. Fra mennene du møter vet du allerede at de liker å gå ut og møte nye mennesker. Lokalt natteliv er stedet der fremmede fra alle samfunnslag kommer sammen. Hvem vet, kanskje du bare leter etter et uformelt forhold og finner deg selv med en person som du vil bruke resten av livet til.       
 2.  
 3.             2      Se hvor du bruker mesteparten av tiden din. Du og din fremtidige venn har ikke nødvendigvis de samme karrieremålene og hobbyene. Men hvis du ønsker å se etter noen med interesser som ligner på deg, er stedet et godt sted å starte, hvor du tilbringer mesteparten av tiden utenom arbeidet. Så du kan finne dating ideer som går utover normal middag sammen, og du kan dømme sine mest grunnleggende trosretninger og verdier. 
    
  • Hvis du er f.eks. bruke mye tid i kirken og i religiøse grupper, kan du forsikre deg om at vennen din deler dine overbevisninger når du møter ham i disse kretsene.
  •  
  • Hvis du tilbringer mye tid på fjellklatring, vil du kanskje også bli kjent med partneren din der. Svært tidkrevende hobbyer kan overskygge et forhold. Hvis dere begge har samme aktivitet, kan den delte hobbyen ta press på forholdet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spør nær venner og familien. Hvis du har hatt flere utilfredsstillende forhold etter hverandre, kan du søke råd og anbefalinger. Venner og familiemedlemmer kan til og med vite bedre enn deg som du kan passe. Tross alt kan de evaluere din personlighet og behov fra utsiden. Pass på at personen ikke vil bringe deg bare med noen du liker, men med noen som kan gjøre deg glad. 
    
  • For eksempel, mange foreldre er bare de beste for sitt barn. Men du bør sørge for at de ikke bare vil parre deg med en gutt som passer inn med deres sosio-politiske prinsipper eller tjener en viss sum penger.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hold øynene åpne. Du blir kjent med folk på de mest uventede stedene og i de vanligste situasjonene. Som småbølger til kysten kommer enkle samtaler og går uten oss, og legger stor vekt på dem. Men akkurat som disse små bølgene kan koble til en stor, med riktig holdning og noen få ting til felles, kan disse små, ubetydelige samtalene føre til ekte møter. Derfor bør du ikke umiddelbart forvente å finne drømmeprinsen din på neste besøk til supermarkedet - bare gi mer oppmerksomhet til menneskene rundt deg. 
    
  • Kanskje du ser, for eksempel Regelmessig en gutt i det lokale biblioteket som leser de samme forfatterne som deg. Finn ut om han er medlem av en bokklubb hvor du kan forestille deg, eller nærme deg ham hvis han plukker en ny bok.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Prøv Online Dating. Ikke alle er heldige nok til å møte en fin gutt i sitt miljø. Det er mange internett dating nettsteder som tjener mange interesser. Mange mennesker lykkes med online dating, så hvorfor ikke prøve det? Men det er sannsynligvis fornuftig, selv med en elektronisk profil, hvis du holder dine "offline" muligheter åpne. 
    
  • Se etter svindel. Dessverre prøver mange svindlere å utnytte den gode naturen til internett dating og be om økonomisk støtte som en ny venn. Send aldri penger til noen du bare vet via internett.  
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Utforsk forhold Terreng  ,

    
   
 1.             1      Være åpen for nye ting. Selv om du og din nye venn har mange fellesinteresser, er det mange ting du kan prøve sammen. Vær åpen for denne prosessen. Når du tilbringer tid med hobbyer, lærer du mer om interesser og verdier av hverandre. Kanskje du selv får vite en ny hobby som du virkelig liker.       
 2.  
 3.             2      Ikke glem deg selv. Selv om du bør være åpen for dine interesser, bør du ikke overse dine. Et balansert forhold betyr også å investere omtrent samme tid for hver person. Påminn ham om hva som er veldig viktig for deg når hans forslag ser ut til å få mer og mer. Du vil støtte ham, men ikke miste deg selv.       
 4.  
 5.             3      Vær oppmerksom på tempoet der forholdet utvikler seg. Hver av oss har vår egen ide om hvor raskt et forhold skal utvikle seg - både i og utenfor soverommet. Alt avhenger av hvor seriøst du ser på forholdet. Sørg alltid for at forholdet ditt ikke utvikler seg for fort. På den annen side kan du også ha en samtale med ham om det hvis du føler at forholdet ditt utvikler seg veldig sakte uten grunn. 
    
  • Folk som leter etter et langsiktig forhold, foretrekker vanligvis å bremse litt. De ønsker ikke å gå over hælene i et tett forhold og tilbringe år gjør alt for å få det til å fungere, bare for å se det, bryte en dag.
  •  
  • Andre foretrekker et mer åpent forhold. Hvis det føles riktig for dem, tillater de forholdet å utvikle seg uten å være begrenset av forhåndsbestemte tidsluker.
  •  
  • Ikke la økonomien påvirke om du har kontrakt eller ikke. Den eneste faktoren her skal være graden av forholdet ditt.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hold fantasiene dine under kontroll. Kanskje etter den første datoen har du følelsen av å ha funnet drømmeprinsen din. Det er imidlertid fortsatt mange sider på det som du ikke har møtt ennå. Ta litt tid før du virkelig forplikter deg selv. Dette vil ikke gjøre det enkelt for deg å bryte hjertet av en gutt du virkelig føler for, men hvis sanne personlighet bare vil vise seg etter en stund.       
 8.  
 9.             5      Spør ham om hans langsiktige mål. Dette er en tøff samtale for begynnelsen, men vil etter hvert bli et tvangsemne. Det er noen områder du bør definitivt snakke om. Bortsett fra hans personlige syn på ekteskap og barn, bør du også snakke om hans og dine karrieremål med ham. Gi ham beskjed hvis du bare har to år igjen for å jobbe i din nåværende jobb og deretter flytte et annet sted. Kanskje han er klar til å flytte, kanskje ikke. 
    
  • Hvis du ikke ser deg selv i et seriøst forhold for de neste ti eller flere årene og bare vil ha det gøy for øyeblikket, bør du gi ham beskjed. Hvis han også ser etter et uformelt forhold, vil han forstå det. Hvis ikke, kan han bestemme seg for å tilbringe et år eller så å ha det gøy med noen som ikke vil være hans partner for livet.
  •  
  • På den annen side, hvis du vil vite om personen er åpen for et langsiktig forhold og til og med et seriøst forhold, bør du spørre ham. Hvis han ikke vil ta det så alvorlig, vil han kanskje avslutte det snart nok for å unngå en smertefull separasjon for deg senere.
  •  
  • Snakk med ham om dine synspunkter på barn. Husk at mange unge ikke engang kan forestille seg å ha barn, men på et tidspunkt få venner med det. Pass på at uttalelsen din om at du ikke vil ha barn, så bedre at uventede endringer kan påvirke dine synspunkter.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Innfør familietradisjoner over tid. Livslang partnerskap består sjelden av lange festkvelder og brunsj. Begynn å feire ferier slik du kjenner det fra barndommen din. Selvfølgelig trenger du ikke å innlemme de tradisjonene som gjorde deg gal da, men ikke glem at et seriøst forhold til tiden skulle bli mindre og mindre av en sidelinje og en stor attraksjon i livet ditt. Familietradisjoner er en del av livet ditt, så del det med dem når du føler at de passer for deg.       
 12.  
             

Advarsler .

                     
Relasjoner populær:
Gjenkjenne tegn på utroskap.

Forlater en fyr uten sinne.

Avtale med en besatt venn.

Flørt online med en jente.

Håndtere homofobi.

Vær glad igjen etter en oppbrudd.

Gjenkjenn hvis du liker en jente.

Ikke bli et forbrytelsesoffer.

Se attraktivt på en Goth jente.

Arguing.

Forbedre dine relasjoner.

Vinn hjertet av en jente (tenåring).

Å være attraktivt eller hva som slår på menn.

Hold et forhold hemmelig fra foreldrene dine.

Se om noen som elsker flørting, liker deg.

Behandle det hvis din forelskelse vet om dine følelser.

Slip en mann forsiktig.

En ram for å få kvinnen til å bli forelsket i deg.

Bli forelsket i en fin person.

Oppmuntre din venn.

Ikke steng din ex på sosiale medier.