Home \ relasjoner
 

Skriv en hatbok.

 

Hvis du har sett den kjente filmen Mean Girls, vet du at jentene hadde en bok kalt Hate Book . En hate bok er en veldig dårlig ide i de fleste tilfeller. Ikke bare kan du miste vennene dine, men hvis noen finner dem, kan de / hate deg. Hvis du har sett Mean Girls, vet du hva som skjer, og det er ikke fint. En hatbok er som en journal. I stedet for å skrive ting om deg selv skriver du ekkel ting om folk som skal være vennene dine. Så du kan gi sinne ut. Noen kan være løgner, eller hemmeligheter du vet om noen.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Kjøp en søt bærbar PC. Det kan være rosa som Mean Girls, men hvis du ikke liker den fargen, kan du også bruke en i pastell nyanser. Dette blir din hat bok.        
 2.  
 3.             2      Dekorer den. Gjør det vakkert og attraktivt. Hvis du vil ha den opprinnelige hateboken, se (fra Mean Girls), kutte ut fantastiske magasinbokstaver og lim dem inn som titler. Lag leppestift kyss på forsiden. Du kan enten kjøpe klistremerker fra leppestiftspor eller bruke rød leppestift og kysse boken for å legge merke til. Til slutt snakkes tilfeldige ord i hjørnene som forrædere og skrive sitater som "bare hardy kommer inn i hagen".       
 4.  
 5.             3      Legg til innhold. Hvis noen virkelig tar det siste pusten din, skriv han i boken. Ta et bilde av den ene og en highlighter. Stikk den inn og la dine følelser ut.       
 6.  
 7.             4      Skjul det. Hvis noen finner det - som å snuse foreldre, søsken, etc. - har du store problemer. Ikke bruk enkle gjemmer som under sengen. Du må være hemmelig og kreativ. Du kan for eksempel ta bokdekselet (papirfolie rundt bokdekselet), sette hatboken din inne, og lagre den på bokhylle eller i et skap.       
 8.  
 9.             5      Få en kortplan klar når du blir fanget. Si at du fant det og ønsket å gi det til skolen, eller noe like troverdig. En god måte å gjøre dette enda mer troverdig på er å skrive en oppføring om deg selv i boken. Håndskriftet bør ikke være lett gjenkjennelig, og ikke glem at du skrev det selv.       
 10.  
 11.             6      Skriv ting om deg, for hvis du blir fanget, er du sannsynligvis ikke mistenkt!        
 12.  
 13.             7      Hvis du blir fanget og de begynner å forhøre deg, vær ærlig, det forhindrer sannsynligvis ytterligere problemer.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Relasjoner populær:
Ta tak i sjeffolk.

Kom deg sammen med å forlate noen du elsker.

Kjenne om vennen din er en sann venn.

Bli en bedre mann.

Avtale med internalisert homofobi.

Gjør din flokk oppmerksom på deg.

Følg noen på Facebook.

Vær mindre besatt mot partneren din.

Bryt opp med en jente.

Gjenkjenne når en jente ikke gjengjelder dine følelser.

Behandle umulige mennesker riktig.

Det første kysset.

Møt nye mennesker.

Forstå Platonisk kjærlighet og vennskap.

Bli kissbar.

Glem din ex.

Ignorer vennen din.

Straffe noen med stillhet.

Hold en jente for alltid.

Finn ut om vennen din er utro på deg.

Hvordan få ham til å savne meg.