Home \ relasjoner
 

En smart jente vil bli forelsket i deg.

 

Smarte jenter er ofte en fangst, og mange av dem vet det. Betyr det at de ikke spiller i ligaen din? Ikke nødvendigvis. Med god oppførsel, en god personlighet og litt oppmerksomhet mot utseendet ditt, kan du tiltrekke seg oppmerksomheten til intelligente jenter.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Være hygienisk. Hygiene er viktig hvis du ønsker å få en fot i døren - så bør du tanna tennene, bruke floss, bruk munnvann, dusj og vask håret. Bruk rene klær.        
 2.  
 3.             2      Ta vare på ditt utseende litt mer. Dette viser at du bryr deg om hva du ser ut, og det kan aldri skade å se litt mer attraktivt ut! Prøv en fin skjorte i en farge som smigrer deg (be om hjelp hvis du ikke har noe øye for farge). Prøv noen eau de cologne hvis du vil; Det gir deg en lys duft som hun husker. 
    
  • For mye cologne kan føre til en irritert eller hysende jente - ikke bra!
  •  
  • Nørdene har en tendens til å bli tiltrukket av andre nørder. Så hvis du er en nerd ute etter en nerd kjæreste, sett på en nerd outfit og gjør den til din egen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vær snill. En liten vennlig drilleri er greit, og det hjelper definitivt å gjøre noen insider vitser, men husk at jenter, spesielt tenåringer, alltid er minst usikre og ofte rett, veldig usikre. Så vær forsiktig fordi selv de mest trygge jentene er noe usikre på noe. Så se hva du sier, eller du vil definitivt skremme noen av. 
    
  • Ubehagelig eller "feil" humor kan fremmedgjøre en smart jente (spesielt en yngre smart jente), så unngå dette med mindre du vet at hun liker det.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tro at du fortjener det. En av grunnene til at du leser denne artikkelen er at et sted dypt inne i du tror at du ikke fortjener det, at du ikke er verdig til det, som er fullstendig tull og en løgn. Ikke glem at det betyr noe hvis du tror det gjør det; Hvis du tror du er uverdig, fortsetter den samme tanken til du tror det er sant. 
    
  • Prøv å endre den tanken, endre reaksjonen til det aktuelle søkeordet. Gjenta for eksempel når du ser dem i virkeligheten eller i tankene dine, i tankene dine høyt: 'Jeg er verdig til dem, jeg fortjener dem.'
  •  
         
 8.  
 9.             5      Dyrk en viss overflodsmalitet. Husk at hun ikke er den eneste smarte jenta i verden, og at det er mange søte og smarte jenter der ute. Å holde denne "overflow mentaliteten" i tankene hjelper ikke bare deg å bli kvitt jenter, det hjelper deg også med andre aspekter av livet. Så begrens ikke alternativene dine, fordi det er nok av det.       
 10.  
 11.             6      Velkommen din egen intelligens. Smarte jenter liker ofte smarte partnere, så skjul ikke hjernen din. Noen jenter har morsomme bantering og intellektuelle diskusjoner, og det gir dem følelsen av å være i en Jane Austen-roman. Prøv å kutte intellektuelle emner og bruk ord fra større ordforråd (hvis du vanligvis bruker dem). 
    
  • Ikke falsk intelligens. Du trenger ikke å ha en IQ på 140 for å vinne den for deg, og hun vil nok gjenkjenne den hvis du feiler den.
  •  
  • Selv om du ikke er smart, er det greit. Grips er mye mindre viktig enn personlighet. Hvis du behandler jenter godt, vil du oppdage at noen av dem er av interesse for deg.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Hold talen høflig. En intellektuell jente kan avstøtes av vulgært språk. I stedet jobber du hardt for å gjøre sitt beste rundt henne og holder alt rent, med mindre hun uttrykker andre preferanser.       
 14.  
 15.             8      Se etter felles interesser. Kanskje du liker å skrive datakode, bake eller se "Star Trek". Finn ting du kan dele og nyte sammen. 
    
  • Det kan aldri skade å lese noe om deres interesser. Kanskje kan hun lære deg noe, og kanskje du liker det til slutt også!
  •  
         
 16.  
 17.             9      Finn små måter å berøre henne på. Selv en lett, kort berøring kan formidle en melding om at du er interessert i den. Å røre armen i en samtale, eller få oppmerksomheten hennes, er en fin måte å tenke på henne på en "mer enn en venn" måte. 
    
  • Hugs er en fin måte å vise henne hvor øm, medfølende og sensitiv du er (alle gode kvaliteter). Prøv å omfavne henne som en hilsen, kramme henne etter at hun forteller deg noe personlig / emosjonell eller bakfra hvis du vet at hun ikke er lett redd.
  •  
  • Ikke rør hennes private deler uten hennes samtykke og ikke noe tegn på at hun er klar. Mange smarte jenter er ikke klar for seksuell berøring som tenåring.
  •  
  • Hvis du er en jente som tiltrekker seg en annen jente, må du kanskje svulme den opp, for å være enda mer åpenbar, fordi det er ganske normalt for kjærester å røre hverandre.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Være ridderlig og ha god oppførsel. Mange jenter har en spesiell følelse når noen tar seg tid til å åpne dører og tilby seter. Disse små handlingene kan få en jente til å føle seg som en prinsesse. 
    
  • Hvis du er bekymret for sexisme, tenk på det som en slags omsorg, snarere enn en "kvinners svakere" form for velmenende sexisme. Hvis du gjør det for alle du bryr deg om, er det ikke sexistisk.
  •  
         
 20.  
 21.             11      Ikke vær en spiller. Jenter som ønsker et mer seriøst eller lengre forhold, pleier å være veldig forsiktige med gutta som har et rykte for å spille spill. Du kan tenke på deg selv som en idiot, og hun vil ofte bli opprørt og stille spørsmål om dine intensjoner. 
    
  • Jenter beskytter hverandre. Hvis du behandler en jente dårlig (for eksempel ikke respekterer henne, ikke lytter til et "nei"), da blant kvinnene, sprer ordet ut at du bedre unngår dem.
  •  
         
 22.  
 23.             12      Vær en gentleman for alle. Foruten å behandle din (potensielle) avtale som noen spesielle, er det godt å behandle "alle" godt. Vær høflig mot foreldrene dine, servitrisen, hennes klick, fullfør fremmede... Hvis du behandler hverandre med respekt, vil du fremstå høflig og fin. Det tiltrekker seg definitivt jenter. 
    
  • Respekter alle kvinner. Hun ser hvordan du behandler andre kvinner, og det er en del av hennes vurdering om du har tillit til deg. Hvis hun ser hvordan du respekterer andre kvinner, er det et godt tegn på henne.
  •  
         
 24.  
 25.             13      Vær litt beskyttende. Ikke for mye, spesielt hvis du går tom. Hvis du fortsatt er i "jaktstadiet", må du ikke overdrive det. Bare stå opp for dem, hvis noen irriterer dem eller gjør vondt deres - Stå foran henne når du gjør det, og stå oppreist. Vær en helt, fordi det er varmt. 
    
  • Ikke glem forskjellen mellom å være beskyttende og kontrollerende. Det er din jobb å stå opp for det hun ønsker og føler, og ikke å begrense hennes valg. La henne gjøre sitt eget valg slik at hun kan velge deg.
  •  
         
 26.  
 27.             14      Kom deg nær henne. Det er en diskret måte å fortelle henne og menneskene rundt henne at du elsker henne, og det gjør virkelig stor forskjell. Hvis hun er veldig åpen, prøv å legge hånden på skulderen eller en arm rundt henne.       
 28.  
 29.             15      Hør på henne. Hver jente vil føle seg hørt. Still spørsmålene hennes, lytt til svarene hennes, og lær mer om hennes syn på livet. Det kan virkelig interessere henne å snakke med deg igjen. Og, hvis du husker de små tingene hun har sagt før (hennes favorittbok, hva slags smykker hun liker), får hun henne til å føle seg spesiell.       
 30.  
 31.             16      Vær deg selv. Jenter vil ha en gutt som er selvsikker og selvsikker. Ja, moren din er noen ganger virkelig riktig. Arbeid på den beste versjonen av deg.       
 32.  
 33.             17      Vær troverdig. Hold hemmelighetene dine, del dine følelser, og ikke gå rundt og fortell vennene dine alt om deres stigma, bare fortelle dem de gode greiene. Og selv om det ikke virker mellom deg og henne, hold hemmelighetene hun fortalte deg. Det gjør at du ser pålitelig ut med andre jenter.       
 34.  
 35.             18      Gjør henne komplimenter. Hvis det er noe du liker om jenta, er det hennes personlighet, noe fysisk trekk, etc., si noe om det. Det gjør deg glad, og hun vil være glad for å være med deg. 
    
  • Klipp komplimenter til jenta. "Jeg liker håret ditt" er ganske generelt. "Du har slike vakre krøller" er mer spesifikk, noe som gjør det mer personlig og uforglemmelig.
  •  
  • Du trenger ikke å komplimentere henne uten å stoppe. Hvis, etter det femte komplimentet du har gitt henne om tre minutter, begynner hun å se ut som om hun er ubehagelig, du overdriver sannsynligvis det.
  •  
                   
 36.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Gjør noen skyldig.

Svar på et kompliment.

Tåle et opprør.

Glemte noen.

Kom over en mann.

Finn ut om en mann har en kjæreste.

For å være så kult at jenter legger merke til deg.

Vet når det er på tide å få nye venner.

Komme sammen med en irriterende venn.

Gjenopprett kjæresten din etter en oppbrudd.

Irriterende folk er irritert.

Svar på Takk.

Bli forelsket og bli forelsket.

Start et forhold.

Å være et perfekt par.

Finn en rik kvinne.

For å gjenvinne sin ex kjæreste.

Vær en god gjest.

Unngå noen.

Hent over relasjonsenden.

Kompliment en mann.