Home \ relasjoner
 

Deal med det, hvis du blir forelsket.

 

Å bli forelsket kan være en fantastisk tid, men du kan også føle deg all slags stressende følelser. I løpet av denne tiden må du kanskje gjøre ting annerledes for å håndtere måten du føler. Du kan gjøre ting som å få ditt fysiske utseende, ha positiv selvprat og stille spørsmål for å bli bedre kjent med din kjære.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Håndtering av dine følelser  ,

    
   
 1.            1      Vet at det er normalt å føle det du føler. Når du blir forelsket, blir hormonene dine galne og kan få deg til å føle alle slags ting som virker unormale. Du kan føle deg som å være i en papirstopp, nervøs, stresset eller til og med litt besatt av din nye kjærlighet. Bare husk at dine følelser er normale og blir mer utholdelige over tid.  
    
  • Pass på at du ikke lar dine følelser ta over livet ditt. Hold deg tid og fortsett din normale rutine.
  •  
         
 2.  
 3.             2      uttrykk dine følelser. For å takle flommen av nye følelser forbundet med å bli forelsket, kan det hende du finner det nyttig å finne et uttak for å uttrykke hvordan du føler. Vurder å snakke med en nær venn om din reaksjon på den nye kjærligheten eller skriv om dine følelser i en journal. Å skrive en dagbok har den ekstra fordelen av å lindre stress og hjelpe deg med å håndtere problemer, så det kan hjelpe deg med å jobbe gjennom dine følelser.  
    
  • Å skrive om dine følelser i en journal kan være en fin måte å håndtere dem på. Skriv 15 til 20 minutter på hvordan du føler. Kanskje du er enda mer kreativ som et resultat av din nye kjærlighet, og du vil prøve det med litt poesi.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Opprettholde din fysiske helse. Selv om du er så overveldet av kjærlighet som du vil tenke på din elskede hele tiden, må du sørge for at du tar vare på dine grunnleggende behov som kosthold, mosjon og søvn. For å få deg til å føle deg og se ditt beste, bør du vurdere å snakke med en dieter, registrere deg på et treningsstudio, eller lage en yoga-klasse.  
    
  • Spis sunt. Finn måter å forbedre dine vaner, f.eks. Ved å redusere fett og sukker og spise mer frukt og grønnsaker.
  •  
  • Tilbring 30 minutter om dagen med sport. Du bør legge minst 30 minutter med moderat fysisk aktivitet til rutinen hver dag.
  •  
  • Gi deg god tid til å hvile og slappe av hver dag. Sov så fort som mulig i ca åtte timer hver natt og gi deg nok tid til å slappe av hver dag. Prøv meditasjon, yoga eller pusteøvelser.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Spoil deg selv. Når du tar deg tid til å skjemme bort og pleie, kan du hjelpe deg med å håndtere dine følelser av kjærlighet og også hjelpe deg med å se så godt ut som mulig for den personen. Sørg for at du har en god pleie rutine, hold håret godt kutt og stylet, og belønn deg selv med nye klær nå og da.  
    
  • Ta deg tid til å ta vare på. Dusj hver dag. Bruk deodorant, sminke, hårprodukter og andre produkter for å få deg til å se ut og føle deg godt.
  •  
  • Gå til barbermaskinen. Få håret ditt ferdig eller gjør et hårklipp for å oppgradere ditt nåværende utseende. Mens du er der, kan du også vurdere en annen behandling, f.eks. Manikyr, voks eller en massasje.
  •  
  • Kjøp nye klær. Hvis du ikke har kjøpt et nytt antrekk for en stund, bør du vurdere å kjøpe nye klær. Kjøp klær som passer deg godt og få deg til å føle deg sexy.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Finn distraksjoner. Det er viktig å ha tid for deg i hvert forhold, spesielt i begynnelsen. Å ha tid til deg kan være vanskelig fordi du er opptatt av å tenke på din nye kjærlighet. Pass på at du gjør ting som er morsomt å distrahere deg. Opprettholde et sosialt aktivt liv viser også din kjære som du liker og kan øke deres ønske om å jobbe for deg.  
    
  • Start en ny hobby.
  •  
  • Gå ut og gjør noe underholdende med vennene dine.
  •  
  • Kok en god middag og se en god film.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gjør positiv selvprat for å håndtere angst eller negative følelser. Å bli forelsket kan forårsake mye angst og selvtillit, så det kan være nødvendig for deg å bygge opp deg selv fra tid til annen. Positiv selvprat kan hjelpe deg med å overvinne noen av de negative tankene og følelsene du måtte ha.  
    
  • Hvis du er f.eks. bekymret for den andres følelser for deg, fortell deg alltid "Hvis ja, vil han / hun bekjenne hans / hennes følelser til meg. Hvis ikke, det er mange andre gutter / jenter som vil være med meg.".
  •  
         
 12.  
 13.             7      Vurder å snakke med en terapeut når besettelsen din virker usunn. Når du kommer til et punkt der du har problemer med å fungere i ditt daglige liv, vil du kanskje søke profesjonell hjelp. Vurder å snakke med en terapeut hvis du føler at du har utviklet en usunn besettelse for denne personen.                 
 14.  
             

    2      Samhandle med personen du elsker  ,

    
   
 1.             1      Spill motstanderne. Hvis du ikke er i et forhold til personen du ble forelsket i, ikke la det bli forstått at du er interessert i mer enn vennskap. Behandle personen som en venn og ikke flørt for mye når du blir kjent med hverandre. Hvis du blir for sterk i begynnelsen, kan personen føle seg presset og unngå å være rundt deg.        
 2.  
 3.             2      Gi rom til personen. Du kan bli fristet til å bruke hvert eneste øyeblikk med din nye kjærlighet, men gjør det ikke. Det er nødvendig for dere begge å ha rom og leve livet ditt. Hvis du ikke oppfyller dine andre forpliktelser for å tilbringe tid med din nye kjærlighet, vil du til slutt skade andre forhold, og din nye kjærlighet kan ikke finne denne oppførselen attraktiv.        
 4.  
 5.             3      Still spørsmål for å bli bedre kjent med personen. Forskning har vist at folk føler seg samme glede når de snakker om seg selv som om de spiste eller skulle bli betalt. For å bli kjent med noen bedre og få ham til å føle seg bedre, still spørsmål om livet og interessene. 
    
  • Start med vanlige spørsmål som "hvor vokste du opp?" og fortsett med flere interessante spørsmål som "Hvis du kunne være kjent, hva vil du være?".  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Flørt litt . Flørting kan vise noen som du er interessert i, og kan også være en god måte å markedsføre et forhold på. Pass på at du fortsetter å flirte med din nye kjærlighet, selv om du er i et forhold. Enkle ting som et trykk på armen, et blunk eller en kjærlig kommentar kan betraktes som flørting. Andre coquettish trinn er: 
    
  • Øyekontakt. En lang titt kan gi noen beskjed om at du er interessert og kan også øke din hengivenhet for deg.  
  •  
  • Vend til personen du liker. Å vende seg til henne og speile hennes kroppsposisjon kan vise henne at du er interessert.  
  •  
  • Smil. Å smile vil la noen vite at du er interessert, men for alle andre kan det bare se ut som om du er vennlig.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fortsett å gå hvis personen ikke føler det samme for deg. Noen ganger er det bare ikke forutsett. Hvis du har jaget noen om en stund, men han ikke ser ut til å svare på dine fremskritt, ikke kast bort noe mer tid på den personen. Kanskje hun bare ikke er interessert eller klar for et forhold. Bruk din tid og energi til noen som gjengir dine følelser.       
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (11)      
Relasjoner populær:
Gjør et godt inntrykk på første date.

Klar til å svare.

Nyttig.

Bli populær.

Vet om noen liker deg.

Å ta hevn på noen.

Finn enklere venner som tenåring.

En jente slapper av.

Gjør din latterlig latter.

Kom nærmere på hverandre på besøk til kino.

Avstemme etter et strid.

Skille deg fra din venn hvis du er forelsket i ham.

Glem kjærligheten til din beste venn.

Oppnå gode løftemåter.

Håndter faste mennesker riktig.

Finn ut om du er forelsket.

Våk noen opp.

Uformelle argumenter og debatter vinner.

Som jenter overlever den første datoen.

Finn ut hvem dine sanne venner er.

Praksis hevn på tidligere kjæreste.