Home \ relasjoner
 

Oppmuntre noen som har falt gjennom en eksamen eller en test.

 

Hvis noen ikke består en eksamen, føler de seg sannsynligvis veldig dårlig og flau. Det er mange måter du kan oppmuntre og hjelpe noen med. Hjelp ham å håndtere sine følelser av feil ved å minne ham om at når alle mislykkes, definerer ikke dette feilet ham. Du kan også hjelpe ham med å finne ut hva han kan gjøre bedre neste gang. Oppfordre personen til å lete etter en veileder, opprett en ny plassering, eller del dine læringsmetoder med henne.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Hjelper å håndtere feil  ,

    
   
 1.            1      Husk at alle mislykkes en gang. Hvis noen aldri har bestått en eksamen, er det vanskelig for ham. Husk at når alle mislykkes, selv om de ikke snakker om det. Han er bare menneskelig og folk feiler noen ganger.  
    
  • Du kan si noe sånt, "Alle mislykkes en gang. Det er folk i denne klassen som har falt gjennom en eksamen. Det skjer med alle en gang, du kan komme over det. "
  •  
         
 2.  
 3.             2      La han deflate. Noen ganger må du bare slappe av eller bli opprørt om eksamen eller leksjon. Det er greit! Hør stille, så den andre kan kvitte seg med alle hans følelser av fiasko.  
    
  • Spør de som forteller deg hvordan han gjør og la han snakke om det så lenge han vil. Du kan si noe som "Hvordan går det med dette? Jeg vil høre på deg så lenge du vil. "
  •  
         
 4.  
 5.             3      Si at feil ikke definerer en. Mange som har falt gjennom en eksamen mener at dette gjør dem til en feil i livet. Si at det bare var en eksamen i et emne. Dette betyr ikke at han er en fiasko og ikke engang betyr at han ikke kan lykkes i resten av leksjonen.  
    
  • Du kan si, "Jeg vet at akkurat nå tror du at du aldri kommer over det, men du vil. Å falle ut betyr ikke at du er en fiasko. Det er bare et lite hinder underveis. "
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gi positive eksempler. Umiddelbart, etter at noen passerer gjennom en eksamen, tror han raskt at han aldri vil få noe tilbake. Hvis du kjenner noen som har falt gjennom samme test eller test (eller lignende), fortell dem om det! Det kan minne dem om at gode ting skjer igjen.  
    
  • Du kan for eksempel Si noe som, "Du vet at alle mener at John er den beste kandidaten vi noen gang har hatt. Han falt også gjennom denne eksamenen, og han er fortsatt stor. "
  •  
         
 8.  
 9.             5      Foreslå å ta en pause. Hvis noen svikter, kan de tro at de trenger å lære igjen snart. I stedet foreslå en pause, selv om det bare er en dag. Foreslå å gå en tur eller til og med fokusere på husarbeidet. En liten pause er bra for din mentale helse.  
    
  • Si noe som helst, "Hva synes du om en tur? Da kommer du til andre tanker og kan påfylle noe. "
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ikke bli moro av hverandre. Hvis noen feiler en test, kan det være veldig demoraliserende. Og selv om den virker bra, kan han skjule sine virkelige følelser. Ikke gjør narr av feilen eller sammenlign resultatene med din.                  
 12.  
             

    2      Stier til fremtidspunktet  ,

    
   
 1.             1      Hjelp personen til å lære mer effektivt. Spør hvor lenge den andre har studert, hvor mange ganger han tok notater i klasserommet, og hvis han noen gang følte at han ikke gjorde nok. Hjelp ham med å finne nye måter å lære ved å surfe på nettet eller prøve nye metoder han ikke har prøvd ennå. Nye strategier kan føre til forskjellige resultater.  
    
  • Del strategier du tror er vellykkede. Hvis du for eksempel har alltid jobbet med indekskort, så kan du vise hvordan du lager indekskort fra notatene dine.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Foreslå at du angir en tidsbegrensning for å bli sint. Det er veldig enkelt for noen å tenke på deres fiasko for dager og uker. Foreslå å begrense denne tiden, f.eks. om 24 timer. Med tiden kan den reagere som han vil. Deretter skal han fokusere på fremtiden.        
 4.  
 5.             3      Hjelp til å opprette et nytt studiested. Spør hvor personen lærer. Hvis det er høyt der og det er mange forstyrrelser, tilbud om å skape et nytt sted. Velg et stille hjørne i hjemmet hans for å sette opp et skrivebord og en stol. Eller hjelpe ham med å finne noen stille kaffebarer.        
 6.  
 7.             4      Foreslå veiledning. Noen trenger bare hjelp til å lære eller studere et bestemt materiale. Det er greit. Kanskje en veileder kan bidra til å få ønsket økning.  
    
  • Det kan være veiledere på skolen eller du leter etter veiledning online.
  •  
         
 8.  
             

    3      Avtale med alvorlig feil  ,

    
   
 1.   1      Oppfordre de til å kontakte læreren umiddelbart. Hvis den mislykkede testen resulterer i at personen som ikke har faget, eller ikke får en grad, må han umiddelbart snakke med læreren. Dette kan være svært vanskelig for din venn, men det er viktig å snakke med den som har innflytelse umiddelbart.
    
  • Den kunne f.eks. si, "Dr. Schmidt, jeg vil gjerne snakke med deg om min mislykkede undersøkelse. Jeg er bekymret for at jeg ikke vil passere emnet eller til og med oppgradere. "
  •  
         
 2.  
 3.   2      Hjelp formulere bekymringen. Det er sannsynligvis ikke nyttig å gå til professoren og si: "Du har sviktet meg, og nå får jeg ikke en grad." I stedet, la til å være professoren og la din venn øve det han vil si.
    
  • Han kan kanskje si noe sånt, "Jeg er veldig bekymret for sensuren, fordi den kunne forhindre min oppgradering. Jeg gikk over notatene mine igjen, og de hjalp ikke i det hele tatt for å bestå testen. "
  •  Eller han kunne si, "Jeg tror jeg besvarte spørsmålet i essayet bra. Jeg har merket meg essayet på tre steder som avslører svarene mine, og jeg håper vi kan gå over det igjen og snakke om min sensur. "  
         
 4.  
 5.   3      Si at man bør nevne formildende omstendigheter til professoren. Hvis din venn hadde migrene eller dårlige nyheter hjemme eller syk, var han sannsynligvis ikke i den beste formen for testen. Han burde fortelle læreren når de snakker om fiasko.
    
  • Han kunne f.eks. si: "Jeg sa ikke noe på eksamensdagen fordi det hørtes som en unnskyldning, men jeg var veldig syk og det berørte min forestilling."
  •  
         
 6.  
 7.   4      Oppfordre ham til å spørre professoren om et annet forsøk. Noen lærere har veldig strenge regler for anmeldelser. Men hvis vennen din har gitt alvorlige grunner, kan læreren gi inn. Han kunne be om en ny test eller andre oppgaver som kunne forbedre sensur.
    
  • Han kunne f.eks. si: "Vil du tillate meg å ta eksamen?" eller "Er det noe jeg kunne gjøre for å få poengene jeg mistet? Jeg er veldig bekymret for at kanskje jeg ikke kan få min grad på grunn av eksamen. "
  •  
         
 8.  
 9.   5      Si at han skal være rolig. I en situasjon hvor dårlig censur i en oppgave kan utgjøre hele universitetetiden, er den andre sannsynligvis sint og vil si saks skyld for professoren. Oppfordre ham til å bli rolig og vennlig under møtet.
    
  • Øv samtalen med professoren, så han forblir rolig. Tilbyr å fungere som professor og sørg for at personen mister all sin frustrasjon før han ber om møtet.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (12)      
Relasjoner populær:
Avvise en annen person uten å bryte sitt hjerte.

Ikke skummelt.

Få tilbake en gammel kjærlighet.

Gjør kjæresten din sjalu.

Forføre en kvinne online.

Vær romantisk til kjæresten din.

Hold kontakten med venner.

Unngå flørting.

Vet sikkert om en gutt liker deg før du spør ham om en date.

Bli venn med en jente.

Fondling.

Ta tak i en moody sjef.

Å oppmuntre en venn.

Bryter telefonen.

Få en jente som venn.

Få vennen din tilbake når han er skilt fra deg.

Vær en spiller.

Oppmuntre noen som har falt gjennom en eksamen eller en test.

Dump jenter.

Spør en venn for en dato.

Vet om noen liker deg.