Home \ relasjoner
 

Finn ut om vennen din eller kjæresten din er utro på deg.

 

Vi bekymrer oss noen ganger om hvorvidt vår venn / vår venn kunne jukse oss. Men ikke alle er en svindler. Nå og da er disse bekymringene helt ubegrunnede. Kanskje din partner virkelig må jobbe sent, eller denne ukjente kvinnen på badet ditt er virkelig søsteren hans. Her er noen tegn som kan hjelpe deg å vite om partneren din er virkelig utro. Men før du ser på dem, bør du tenke på om han virkelig elsker deg. Hvis svaret er ja, vil han sannsynligvis ikke snyte på deg. Tenk så på alle de positive tingene din partner gjør for deg hver dag. Fordi som jeg sa, er ikke alle en svindler.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Se etter endringer i partnerenes rutinemessige og daglige rutine. For eksempel kommer han alltid hjem senere enn vanlig? Noen ganger betyr slike tegn ikke noe, men de er fortsatt noe du bør holde øye med.        
 2.  
 3.   2     Hun sier "han er bare en VENN".     
 4.  
 5.   3      Kan du bruke mobiltelefonen hans eller se på SMS og e-post? Hvis partneren din skjuler sin mobiltelefon fra deg eller hele tiden sletter alle meldingene sine før du kan bruke den, så er det sannsynligvis noe han vil beholde fra deg.     
 6.  
 7.   4      Vær oppmerksom på om han forlater rommet for å svare på anrop. Hvis du spør din partner som ringte, sier han alltid "ingen!"? Dette er også et ganske klart tegn som viser deg, som i det siste punktet, at partneren din har noe å skjule.     
 8.  
 9.   5      Er partneren din plutselig humør og argumenterer du ofte? Noen ganger overfører folk som begår fremmedgjøring sin skam og skyldig samvittighet til partneren ved å anskaffe en kamp og deretter skylde partneren for det. De trenger noen som de kan tilskrive sine negative følelser.     
 10.  
 11.   6      Er din kjæreste / kjæreste ikke snakkes til deg lenger? Har du hatt gode samtaler tidligere og nå er han plutselig fjernet fra deg? Det kan være at forholdet ditt ikke er så intimt som det var før, fordi han allerede har inngått et forhold til noen andre.     
 12.  
 13.   7      Pass på at partneren din hele tiden snakker dårlig til noen andre. Hvis partneren din hele tiden snakker dårlig om en annen person, kan det være at han ønsker å distrahere seg fra seg selv. Ved å få deg til å tro at denne andre personen er dårlig, holder han seg unna potensielle mistenksomheter.     
 14.  
 15.   8      Vær oppmerksom på om interessene hans har endret seg, for eksempel musikk, politiske holdninger, favorittbøker, filmer og så videre. Når noen tilbringer mye tid med en annen person, endrer den annen persons holdninger farge. Hvis partneren din plutselig er interessert i ting han aldri har nevnt eller hatet før, kan det være at han ble påvirket av noen andre.     
 16.  
 17.   9      Oppfører vennene dine vennene seg underlig? Når du har en vanlig samtale med venner, er de nervøse, spente eller knyttede? Da kan du kanskje vite noe du ikke vet ennå.     
 18.  
 19.   10      Lukker partneren din annerledes når han kommer nær deg? Det er et klisje, men det er sant. Hvis han lukter parfyme som du ikke bruker, så har han kommet for nær til noen som bærer denne parfymen.     
 20.  
 21.   11      Blir partneren din sint hvis du blir uanmeldt? Tekster han deg bare når han er hjemme og aldri ringer deg? Dette er også tegn på at han jukser på deg. Partneren din ser ikke ut til at du skal vises hos hans hus til bestemte tider, og han ser ikke ut til å ønske å ringe deg når han er hjemme.     
 22.  
 23.   12      Avslør en løgn. Spør partneren din tilfeldig hvor han var på en bestemt dag og la ham svare. Hold svaret i hodet ditt og spør det igjen etter noen dager. Hvis han leter på deg hele tiden, vil han finne det vanskelig å huske sine unnskyldninger. Det kan være at dine spørsmål gjør ham sint, noe som igjen vil være en viktig indikasjon.     
 24.  
 25.   13      Se etter uforklarlige regninger, restaurantkvitteringer og andre varer som inneholder forbruket for to. Hvis du finner en faktura fra McDonalds med 2 forskjellige menyer, hvis det er 2 drinker i koppholderne i bilen, eller hvis du finner en faktura for smykker du aldri fikk, vær så våken.     
 26.  
 27.   14      Pass på at han må rydde opp før han forlater deg i huset, på rommet eller på bilen. Hvis en ørering er i passasjerstolen eller en kondom er under sengen, kan partneren din trenge ekstra tid til å skjule disse elementene.     
 28.  
 29.   15      Har partneren din en ny e-postkonto eller konto? Eller endret han passordet sitt, slik at du ikke lenger kan få tilgang til hans kontoer? Hvis partneren din aldri har gitt deg sine passord, så er det ikke noe problem. Men hvis du visste passordet, og han plutselig forandret det slik at du ikke kan lese meldingene sine eller chattene lenger, så må alarmbellsene dine ringe.     
 30.  
 31.   16      Vær forsiktig, hvis han plutselig gir deg gaver fra ingensteds eller casually nevner slutten av forholdet ditt. Spørsmål som "Hva ville du gjøre hvis vi splittet?" er klare tegn. Kvinner og menn føler seg skyldige og prøver å føle seg bedre ved å gi gaver til den forrådte partneren, og ved å overbevise seg om hvor uselvisk de er.               
 32.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Føler seg komfortabel blant fremmede.

Overleve en oppbrudd.

Vær taktfull.

Å komme sammen med en vanskelig partner.

Fortell en jente i et brev som du liker henne.

Flørt med en jente på telefonen.

Lær tålmodighet i et forhold.

Så din venn faller forelsket forelsket i deg.

Kramme en gutt.

Leter du etter en rik partner.

Skriv et notat til en gutt du liker.

Bor hos en person med en dissosiativ identitetsforstyrrelse.

To sannheter og løgnspill.

Å vite hva det betyr å elske noen.

Avtale med en avvisning.

Få vennen din til å slutte å ignorere deg.

Utvikle en sosial bevissthet.

Start en samtale med en jente.

Avtale med mishandlede foreldre.

Håndtere passivt aggressiv oppførsel.

Å være aseksuell.