Home \ relasjoner
 

Avvis et kyss.

 

Noen vil kysse deg, men du vil ikke kysse personen. Kanskje det er noen du nettopp har møtt. Kanskje det er et vennlig forhold til en person du ikke lenger vil ha. Eller din venn vil kysse deg, og du er ikke klar for det ennå. Det er greit! Hold deg fast og ikke kyss noen hvis du ikke virkelig vil ha det. Du kan unngå kysset, forklare deg selv eller bare si "nei".

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Avvis et kyss  ,

    
   
 1.            1      Hold deg fast. Du trenger ikke å kysse noen du ikke vil kysse. Ikke vær redd for å bare si "Nei!" Vær snill og respektfull, men ikke la noen dra nytte av deg. Stå ved deg. Kiss bare folk du virkelig vil kysse.       
 2.  
 3.             2      Gjør det klart for personen på en mild måte. Det er ikke nødvendig å forkaste en person som bare ønsker å kysse deg. Sett deg i stillingen til personen. Tenk deg hvor mye mot det tar å spørre noen for et kyss! Leter etter en respektfull og taktfull måte å nekte. 
    
  • Prøv "Beklager, men jeg er bare interessert i vennskap med deg."
  •  
  • Si "Jeg liker vårt vennskap, men jeg er ikke klar for neste nivå."
  •  
  • Si "Takk, men nei takk" eller "Jeg er smigret, men jeg er ikke interessert".
  •  
         
 4.  
 5.             3      Rist hodet til "nei". Når du går ut med vennen din, og han gjør en innsats for å kysse deg, ikke vær redd for ham ved å legge deg bort. Bare rist på hodet. Hvis du går tilbake, kan han føle seg avvist. Det kan også være effektivt å se i den andre retningen eller for å avlede oppmerksomheten vekk fra partneren din i noen sekunder. 
    Smil, etter å si nei så han ikke føler seg avvist. Hvis du ikke ler, kan han mistenke at du ikke liker ham. Hvis du liker personen, men ikke ønsker å kysse henne, må du forklare hvorfor.  
                   
 6.  
             

    2      Dodge a Kiss  ,

    
   
 1.             1      Se på dine signaler. Prøv å ikke flørt på en tvetydig måte. Hvis du ikke vil at en bestemt person skal kysse deg, vær nøye med hvordan du behandler henne. Generelt vil folk prøve å kysse deg hvis de tror du vil bli kysset. 
    
  • Du kan kanskje like personen, men du er ikke klar for et kyss ennå. Du må være klar over dine forventninger. Hvis personen velger å kysse, forsiktig avvise dem og forklare nøyaktig hvorfor du ikke vil bli kysset.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Unngå å være alene med personen. Hun vil være mer sannsynlig å kysse deg når du er alene og har et øyeblikk av samvær. Be om felles venner å henge med deg eller sørg for at det er en venn eller kjæreste med deg hele tiden. Tilbring tiden med kisseren på offentlige steder, hvor han helst ikke vil prøve å få en peck.        
 4.  
 5.             3      Distrakter personen. Snakk om noe som ikke handler om kyss, noe som gjør det veldig vanskelig for henne å komme tilbake til å kysse. Slå aktiviteter som gir liten mulighet for et kyss. 
    
  • Hvis du nekter et kyss til en partner, holder du hånden eller legger hodet på skulderen. Vis din partner at du kan nyte fysisk kontakt uten å kysse.
  •  
  • Sukk en lollipop hele tiden hvis du bruker tid med personen. Hvis lollipoppen er i munnen, kan ingen kysse deg.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vis din dato på kinnet. Når noen kysser, fører han bort fra leppene ved å vippe hodet litt til siden. Vis at du tilbyr kinnet ditt i stedet for leppene dine. Kisseren bør forstå hinten.       
 8.  
 9.             5      Oppdag en unnskyldning. Si at du blir snortet eller du gjenoppretter fra et virus. Fortell personen, du har forkjølelsessår på munnen, og derfor vil du ikke kysse noen, for ikke å overføre et mulig herpes simplex-virus. Hevder at du har spesielt dårlig ånde. 
    
  • Problemet med denne tilnærmingen er at du bare forsinker alt. Hvis du i utgangspunktet ikke vil kysse denne personen, verken i nærhet eller i fjern fremtid, så må du si det.
  •  
         
 10.  
             

    3      Snakk om kyssing  ,

    
   
 1.             1      Forklar hvorfor du avviser kysset. Du trenger ikke å bevise noe, men det kan hjelpe personen å forlate deg alene. Vær ærlig og direkte. Hvis du ikke er i humør, bare si at du ikke er i humør. Hvis du ikke har en romantisk interesse for en person, vær ærlig om det.  
    
  • Det er riktig ikke å bli kysset. Ikke la personen overtale deg til å kysse dem, selv om du ikke er sikker.
  •  
  • Forklar ikke for mye. Bare si hva du må si for å gjøre poenget ditt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fortell din venn at du ikke er klar til å kysse ham. Hvis du virkelig bryr deg om ham, bør han respektere dine ønsker og vente til du er klar. Ikke la noen presse deg for et kyss. Det er mye bedre hvis du er klar for det.       
 4.  
 5.             3      Fortell din dato på forhånd at du ikke liker å bli kysset. På den måten vil han ikke prøve å kysse deg. Hvis avtalen din fortsatt prøver å kysse deg, bør du vurdere om dette er virkelig noen du vil være med.       
 6.  
 7.             4      Gå eller endre emnet. Noen ganger vil en person spørre deg om et kyss selv etter at du har gjort det klart at du ikke er interessert. Prøv å snakke om noe annet. Hvis det ikke hjelper, finn en unnskyldning for å gå så snart som mulig. Ikke vær redd hvis du ikke føler deg komfortabel med noen! Det kan være at avreise er den eneste veien ut av denne situasjonen.       
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                     
Relasjoner populær:
Hold kjæresten din på en romantisk måte.

Bli kvitt ham om 10 dager.

Kom over dem.

Finn ut om din eks er fortsatt interessert i deg.

Kram noen til høyre.

Svar på Takk.

Å være med en Aquarius kvinne.

Få vennen din til å bryte opp med deg.

Gjenkjenne om en jente er den rette personen.

Håndtere mennesker fra hvem man blir ignorert.

Gi en runde dans.

Forvandle et vennskap til kjærlighet.

Snakk med fremmede.

Forintetgjør noens vennskap.

Bruk hendene dine under kyssing.

Velg de riktige vennene dine.

Fortell en gutt som du liker ham.

Live lykkelig alene.

Få ut om en jente liker deg.

Glem det når du snakker om deg bak ryggen din.

Håndtere vanskelige mennesker.