Home \ relasjoner
 

Avtale med en besatt venn.

 

Noen ganger beundrer jenter egenskapene til possessiv grådighet; Det er som om han var omsorgsfull og kjærlig. Hva om dette er din venns eneste attributt som gjør forholdet ditt til et levende helvete? Deretter må det tas spesielle tiltak og forholdsregler for å opprettholde forholdet. Ellers er det alltid mulighet for en separasjon!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Prøv å forstå din venn. Kjenn han godt. I tillegg: Var han allerede possessiv fra begynnelsen, eller ble han så senere? Prøv å finne ut hva som veier ham ned. Hvorfor virker han underlig?       
 2.  
 3.             2      Kjenn tegn på possessiveness. Når opptrer han plutselig merkelig? Hvilke endringer i tone og oppførsel? Er han possessive av en bestemt gutt eller av alle guttene du er snill mot?        
 4.  
 5.             3      Nå er det på tide å handle. La ham sette seg og gi ham å forstå at du elsker ham veldig mye, du vil ikke avslutte forholdet ditt og du bekymrer deg for ham. Når det kommer til en bestemt gutt, må du ikke ta opp noen problemer knyttet til ham. Hvis mulig, gå ut med både til lunsj eller middag. Så din venn forstår ditt forhold til denne personen.        
 6.  
 7.             4      Involver vennen din i aktiviteter. Du kan også starte en aktivitet sammen, slik at du kan bruke kvalitetstid sammen. Eller overraske ham ved å vise ham din kjærlighet og omsorg. Noen ganger er en mann besittende hvis han er usikker på forholdet. Vær tålmodig og åpen for vennen din, prøv å eliminere alle hans usikkerhet.        
 8.  
 9.             5      Det er et viktig skritt når vennen din tar plass, tar bort alle avgjørelser, forteller deg hva du skal ha og hva som ikke gjør eller gjør ting som gjør deg vondt. Du bør være fast og klar og fortell ham at du ikke liker det og at det gjør vondt for deg. Sett grunnleggende regler slik at du kan ha din egen plass. Ikke la ham komme inn i ditt eget private rom. Fortell ham og gjør det klart at det er greit å tilbringe tid fra hverandre.        
 10.  
 11.             6      Hvis vennen din ikke endrer seg og fortsatt plager deg, er det på tide å bryte opp.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Bli populær på skolen.

Avstemme etter et strid.

Kontroller en narcissist.

Reagerer rett til å plage.

Få ham til å ta det første skrittet.

Bli oppmerksom.

Snakk med en jente du vil gå ut med, men tør ikke snakke.

Ha et langsiktig forhold.

Ignorer noen du bor sammen med.

Hold kontakten med en ettertraktet jente.

Gi en runde dans.

Overleve en oppbrudd.

Løs feilene dine.

Styrke mennesker.

Finn ut om du virkelig liker noen.

Få tilbake en gammel kjærlighet.

Håndter en narsissistisk mann riktig.

Vær venner med noen som er selvmordsmessige.

Kom deg sammen med det når du er alene om natten.

Gjør en mann kjærlighetsfull.

Vis kjæresten din hvor mye hun betyr for deg.