Home \ relasjoner
 

Gi en kurv til en jente.

 

Det er aldri lett å fortelle en jente at du ikke er på henne. Kanskje hun er en god venn av deg, som har blitt forelsket i deg, men hvis følelser du dessverre ikke kommer tilbake. Kanskje hun bare er en jente du nesten ikke vet, men hun liker deg veldig mye, og du vil gi henne en kurv så forsiktig som mulig. Uansett hva som er tilfelle med deg, er det bedre for dere begge hvis dere ikke gir henne falske forhåpninger.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forsiktig gi den en kurv  ,

    
   
 1.            1      Finn riktig tid. Hvis du vet at du må gi jenta en kurv, bør du gjøre det så snart som mulig. Men du bør vente på en god tid, hvis du vil være litt sensitiv. Du vil absolutt ikke gå inn i en samtale med vennene sine, dra henne til siden og skamme henne foran vennene sine. Kort før matte, kan det ikke være den beste muligheten. Se opp for litt privatliv og velg en tid da hun ikke er stresset eller i dårlig humør uansett.  
    
  • Men vent ikke så lenge. Situasjonen trenger ikke å være perfekt, så du kan fortelle henne at du ikke returnerer hennes følelser. Vær oppmerksom på personvern og stemning.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Først, si noe fint, men ikke håp for det. Du vil ikke gi henne falske forhåpninger, så fortell henne ikke at hun er den peneste jenta noensinne, men du bør forberede henne litt. Bare si noe som "Du vet jeg tror du er en flott jente," eller "Jeg elsker å snakke med deg", for å la henne få vite at hun bryr seg om deg. Bare ikke bli romantisk. Velg ordene dine klokt og ordne dem på forhånd slik at du ikke villede dem.  
    
  • Pass på at du holder deg unna henne så hun tror ikke du vil klemme henne. Du bør holde kroppsspråket lukket og lett vende seg bort fra henne, så hun vil umiddelbart innse at du ikke er ute etter kroppskontakt.
  •  
  • Respekter respektfullt øyekontakt, men stirre ikke, så det er ingen misforståelser.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fortell henne. Nå kommer den harde delen. Få ham bak deg så fort som mulig. Ikke hold på å snakke, tenk ikke at du henger rundt og ber om en dato. Bare vær ærlig uten å bli skadet. Pass på at du gjør denne kunngjøringen til henne slik at hun kan fullføre emnet og fordi du vil være ærlig med henne. Ta et dypt pust og spyt det ut.  
    
  • Du kan si noe som "Jeg vet at du har følelser for meg, og jeg er veldig lei meg, men jeg føler meg ikke slik. Du vet at jeg respekterer deg, og det var derfor jeg ønsket å fortelle deg at du ikke trenger å kjenne det fra noen andre. "
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vent på svaret hennes. Selvfølgelig, nå som du har sagt din del, vil du komme ut av denne ubehagelige situasjonen så raskt som mulig. Men jenta som står foran deg kan ha blitt ødelagt, og du bør i det minste betale henne så mye respekt at du ikke bare slutter nå. Hvis hun vil snakke om det, så lytt så lenge hun ikke helt kollapser eller freak ut.  
    
  • Du kan fortelle henne at du beklager å skuffe henne, men ikke unnskyld deg for mye. Ingen kan gjøre noe for sine følelser.
  •  
  • Hvis hun føler seg veldig dårlig, kan du trøste henne litt, men hold samtalen så kort som mulig. Du vil ikke gi henne håp igjen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fortell henne at du vil være venn med henne når det er tilfelle. Hold deg ærlig. Hvis du virkelig ikke kjenner dem og egentlig ikke vil bli kjent med dem, avslutter du samtalen her. Men hvis du er venner, eller hvis hun faktisk synes å være en kul jente, så fortell henne rolig at du vil være (fortsatt) venner med henne. Hun kommer sannsynligvis til å snu øynene og ikke ta det alvorlig akkurat nå, fordi mange gutter bruker det som en tom setning. Men hvis du er seriøs, så fortell henne, og når hun er roet ned, kan du jobbe med vennskapet ditt.  
    
  • Bare si "Jeg synes du er veldig kul, og jeg vil virkelig være venner med deg. Men selvfølgelig forstår jeg, om du ikke kan gjøre det først. "
  •  
  • Eller du kan si, "Jeg vet det høres ut, men jeg er veldig seriøs at jeg vil være venn med deg."
  •  
         
 10.  
 11.             6      Avvik i det gode. Samtalen blir ikke lett, men du bør prøve å avslutte den med en vennlig tone. Takk for at du lyttet til deg, minne henne om at du vil være venner med henne, følge henne tilbake til stedet du tok henne til siden, si positive ting. Hvis det ikke føles ostelig eller galt, få henne til å le hvis det fungerer. Det er viktig at samtalen avsluttes positivt, slik at hun ikke anser deg for en fullstendig idiot.  
    
  • Si, "Jeg håper du føler deg bedre snart. Ærlig. "Eller" Du vet, det er veldig smigrende for meg. "
  •  
  • Unngå ostesete setninger. "Jeg vet at du snart vil finne den rette" er ikke så bra. Sann eller ikke, hun vil absolutt ikke høre det akkurat nå.
  •  
         
 12.  
 13.             7      La henne få plass hvis du vil holde kontakten. Hvis du virkelig vil være venn med henne, så gi henne tid før du inviterer henne til et gruppemøte. Det kan ta noen uker, måneder eller enda lenger å komme over deg, og din eneste nærvær kan skade henne. Vær vennlig når du ser henne, men legg den til henne når hun kommer til deg og tilbringe tid med deg igjen.  
    
  • Når du ser henne, bølg og si, "Hei, hvordan har du det?" Hvis hun viser deg den kalde skulderen, la den da være.
  •  
  • Selv om hun er for såret for alltid å være venner med deg igjen, må du respektere det.
  •  
                   
 14.  
             

  Del 2      Andre måter å levere den ubehagelige meldingen på  ,

    
   
 1.             1      Det er best hvis du snakker med henne personlig. Hvis du vil vise jenta den respekten hun fortjener, bør du fortelle henne i ansiktet at du ikke står på henne. Men det er alltid eksepsjonelle situasjoner som kan gjøre dette umulig. Hun bor i en annen by, eller du har ikke mulighet til å snakke med henne personlig i nær fremtid av andre grunner. Eller du kjenner henne knapt og ønsker ikke å tilbringe tid med henne alene. Husk å tenke nøye på om du kan finne en måte å snakke med ansikt til ansikt på.  
    
  • Hvis det er noe eksternt om jenta, så ha det anstendig å snakke med henne personlig (hvis du har sjanse).
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ring henne. Det nest vanskeligste alternativet er å fortelle henne på telefonen. Få hennes telefonnummer fra en av vennene hennes (uten at det ser ut som om du ber om en dato!) Og lever meldingen til henne så forsiktig som mulig på telefonen. Si noe til henne at du personlig ville ha fortalt henne: "Jeg er veldig smigret at du liker meg, men jeg tror du fortjener å fortelle sannheten til meg, og dessverre føler jeg meg ikke slik." Så vent og se hva hun har å si. Det kan ikke være lett, men du vil føle deg bedre etterpå, og det er litt ubehagelig å si personlig.  
    
  • Si noe som "Dette er ikke lett for meg, men jeg må fortelle deg at jeg dessverre ikke er forelsket i deg. Jeg er lei meg for å fortelle deg det, men jeg trodde du skulle vite. "
  •  
         
 4.  
 5.             3      Send henne en fin tekstmelding. I utgangspunktet er tekstmeldinger ikke en god ide, og det vil skade jenta å gjøre det på den måten. Men hvis du har vært på nervene dine i det siste, og du vil bare bli kvitt det, så kan du i en eksepsjonell tilfelle skrive en tekstmelding, slik at begge kan sjekke emnet. I det minste vil hun kreditere deg for å gjøre det selv i stedet for å tvinge noen fremover.  
    
  • Si hei, jeg vet at du er på meg og jeg setter pris på ærligheten din. Men dessverre føler jeg meg ikke som deg. Jeg trodde du burde vite det. "
  •  
         
 6.  
 7.             4      Skriv henne en epost. Du kan også si det med en kort, men søt mail. Dette er ikke veldig personlig, men hvis du har skrevet deg selv noen ganger, kan det være veien å gå. I tillegg har du mer enn 160 tegn på tid for å fortelle henne mer sensitiv enn ved SMS. Fortsatt, skriv ikke en roman, men vær rimelig kort. Hold den generelle tonen i posten positiv. For eksempel kan du skrive dette:  
    
  • "Jeg vet at du er på meg, og jeg ville fortelle deg at jeg dessverre ikke gjengjelder dine følelser. Jeg håper det er bra med deg, og vi kan henge snart. "
  •  
         
 8.  
 9.             5      Chat med henne. Du kan også fortelle henne i chat at du ikke vil ha henne, som Facebook eller Skype. Bare fortell henne hva du føler eller ikke føler uten å lage stor liten snakk. Hvis du snakket med henne i bare 20 minutter før du forteller henne, kan hun kanskje tro at du vil møte henne eller til og med be om en dato. En enkel "hei, hvordan har du det?" Må være nok til å stimulere samtalen. Og så ut med det.  
    
  • Spyt det ut så snart som mulig. Når du er online, trenger du ikke skrive en fantastisk tale. Bare fortell henne at du ikke er på henne, og vær så sensitiv som mulig. Ikke si "du, jeg er egentlig ikke i deg", men "Jeg føler meg ikke på samme måte som deg" for å redusere virkningen av uttalelsen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Skriv henne et brev. En annen måte er å gi henne et håndskrevet brev. Dette føles absolutt mer personlig enn en e-post eller tekstmelding, fordi hun vil se at du i det minste har tatt deg tid til å skrive et riktig brev og velge ordene dine klokt. Hold brevet kort og begrenset til det viktigste. Gi det til henne etter skolen, slik at hun ikke leser inn i ham i løpet av pause eller i klassen og kan bryte ut i tårer.  
    
  • Skriv bare to eller tre setninger som forteller henne at du ikke har noen følelser for henne og signerer brevet. Pass på å gi den over personlig, slik at ingen andre kan lese den.
  •  
         
 12.  
             

  Del 3      Hva du absolutt ikke bør gjøre  ,

    
   
 1.             1      Fortell ikke noen andre før du forteller henne. Hvis det er noe om jenta, sladder ikke med vennene dine eller dine venner eller noen om å gi henne en kurv. Selv om du ikke liker henne veldig bra, fortjener hun så mye respekt at du forteller henne før noen andre kan.  
    
  • Sett deg selv i sin stilling - hvis du virkelig elsket en jente, hvordan ville du føle deg hvis du måtte høre fra noen andre at hun ikke er på deg?
  •  
  • Hvis vennene hennes spør deg om du liker henne eller ikke, ikke enig. Det er en ting mellom dere to, og du må fortelle henne, ikke hennes venner.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ikke fortell henne offentlig. En av tingene du bør unngå er at du bør spare henne forlegen av å fortelle henne offentlig. Det kan være lettere for deg å kortlegge henne på en fest, men du vil få henne til å bli kald og skade mer enn du kan snakke rolig, og du vil gi henne tid til å fordøye meldingen. Det kan være vanskelig å få henne helt alene, men i det minste forsøke å avgjøre saken så privat som mulig, så det vil ikke være unødvendig vanskelig for henne.  
    
  • Ikke unnvike henne unødvendig foran deg eller dine venner. Respekter deres følelser og deres privatliv.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ikke lure henne. En vanlig feil er å tjene opp noen historier fordi du er for feig å fortelle sannheten. Si ting som "Jeg er ikke klar for et forhold akkurat nå, men kanskje vi kan gå ut en dag" eller "Egentlig ville du være perfekt for meg, men jeg kan bare ikke forelske meg" eller "Jeg må komme over noen andre først" ikke hvis du ikke mener det. Selv om du mener det bra, strekker du bare ditt hjertebrukte hjerte, og du bør ikke si ting du ikke mener seriøst bare for å gjøre samtalen enklere.  
    
  • Gjør det klart at du ikke har noen romantiske følelser for henne, og at du ikke får noe gjennom en dato. Jo før hun vet, jo før hun kan komme over deg.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ikke fornær henne hvis du avviser henne. Kanskje du tror hun endelig forstår når du er litt mer direkte eller til og med mener for henne, men vær så snill å ikke fortelle henne at hun ikke er din type, at hun snakker for mye tull, eller at du ikke er klok finne nok. Hun trenger ikke å vite at du er i en mye varmere jente i klassen din. Fortell henne at du ikke returnerer følelsene hennes, og la det da være.  
    
  • Ikke bare si noe sånt, "Jeg vet bare ikke hva jeg skal snakke med deg om" eller "Du er helt ærlig ganske irriterende". Du trenger ikke å følge hvis den allerede er på bakken.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Lagre dumme unnskyldninger og unnskyldninger. Selv om du tror at en god forklaring vil spare deg for sin sinne og hat, vær ærlig. Si aldri, "Det er ikke deg, det er jeg," det er den verste spell noensinne. Ikke si at du ikke har tid til en venn. Alle kan forestille seg at du vil bruke tid på den rette jenta. Ikke si at du ikke vil ha et forhold akkurat nå hvis du vil gi noe å være med en annen jente. Vær ærlig og vær respekt for jenta.  
    
  • Du vil ikke kalle deg omdømmet til å være en løgner! Hvis din forelskelse ikke vil ha deg, vil du ha det ærlig med deg, ikke sant?
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ikke la dem henge i luften. Hvis du vet at jenta har en crush på deg, men du føler deg ikke slik for henne, så fortell henne så snart som mulig om du finner en rimelig passende mulighet. Jo lenger du tilbringer tid med henne, selv om du vet at ingenting kommer til å skje med deg, jo lenger gir du henne falske forhåpninger. Fortell henne sannheten, slik at dere begge kan konkludere med emnet.  
    
  • Du tror kanskje det ville være lettere om hun bare blir kjent med noen andre eller ser deg med en annen jente, men du burde egentlig bare fortelle henne.
  •  
         
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

        
Relasjoner populær:
Kom over ex vennen.

En jente som snakker på gata.

Cuddling.

Styrke mennesker.

Glad for å være single.

Vet når det er på tide å få nye venner.

En kvinne er hofte.

Å adressere en jente i det offentlige.

Lag en høflig bue.

Opprettholde et forhold.

Kompliment en jente.

Lag en jente smil.

Flørt med sjefen din.

Ikke lenger være homofob.

Gi noen gode råd.

Flørt online med en jente.

Fortell en mann at du liker ham.

Håndtere dumme mennesker.

Avtale med en sjalu venn.

Glem kjærligheten til din beste venn.

Lag et forhold.