Home \ relasjoner
 

Introduser deg selv til en jente.

 

Det kan være skummelt å introdusere deg selv til en jente, spesielt hvis du liker henne. Det viktigste er at du har modet og legger det bak deg. Ikke bry deg om situasjonen, fant deg ikke om falske forventninger, og vent ikke så lenge at du savner din sjanse. Bare gå over til henne, start en samtale, og fortell henne ditt navn. Hva må du miste?

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Snakk med en jente  ,

    
   
 1.            1      Estimér situasjonen. Er hun alene eller i en gruppe? Er hun avslappet eller dypt i sitt arbeid? Prøv å snakke med henne på et tidspunkt da hun er åpen for å møte noen nye. Du vil gjøre et godt førsteinntrykk.  
    
  • Hvis hun er alene, bør du vurdere hva hun gjør akkurat nå. Hvis hun er i et bibliotek, har hodetelefonene plugget inn og åpenbart fungerer, bør du ikke plage henne. Hvis du forstyrrer hennes arbeid, er hennes første inntrykk av henne negativt. Hvis hun gjør noe mindre absorberende - går rundt i et kunstgalleri, teksting, drikker kaffe - hun er mer åpen for fantasien din.
  •  
  • Hvis du henger sammen med en gruppe, bør du vurdere gruppedynamikken. Hvis en venn av deg er i gruppen med henne, bruk han som din vei: Gå til gruppen, si hei til vennen din og bruk det sosiale øyeblikket til å introdusere deg selv til alle andre i gruppen som du ikke vet - inkludert av jenta. Gjør deg selv tilfeldig del av gruppen. Hvis du ikke kjenner noen i gruppen, må du finne en måte å bli med på dem: Prøv å hoppe på samtalen når du hører noe interessant, eller prøv å nærme seg gruppen og still et spørsmål om hendelsen du er med ,
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gjør øyekontakt med henne. Gaze tilfeldig i deres retning fra tid til annen. Når hun møter blikket ditt, smil - og se deretter bort. Hvis hun smiler tilbake, er det et godt tegn hun er åpen for at noen skal snakke med henne. Du trenger ikke å få øyekontakt med en jente til å introdusere deg selv, men det er en fin måte å finne ut om hun er interessert. Unngå å se på dem for ofte. Flørt, men bli ikke skummelt.       
 4.  
 5.             3      Gå og snakk med henne. Du bør ikke bry deg om det - bare bruk øyeblikket og legg det bak deg. Gå over til henne og begynn å begynne å snakke om hva hun gjør. Du kan prøve å være vinnende og morsomt, eller du kan spørre henne et enkelt, seriøst spørsmål. Det hjelper å ha en åpningslinje for å bryte isen, men det trenger ikke å være en testet og testet "takle". Du får et bedre førsteinntrykk når du føler deg komfortabel, så adresser det slik du vil bli adressert. 
    
  • Hvis du ser henne i en bokhandel som ser gjennom hyllene, går du ved siden av henne og kommenterer en bok hun holder i hånden. Si, "Den gamle mannen og havet er fantastisk, har du lest det allerede?" Hvis hun sier nei, fortell henne hvorfor du anbefaler boken og prøv å slå på en dypere samtale.
  •  
  • Hvis hun står på dekk på en cruise liner som stirrer ut til sjøen, står ved siden av henne og si, "Vakre, ikke sant?" Hvis hun er enig, spør, "Hvordan liker du cruise?" Still spørsmål til henne om hennes erfaring og være ærlig interessert. Hør på henne. Hun kunne begynne å stille deg spørsmål snart - og så har du en samtale.
  •  
  • Hvis du tar lunsj eller nipper til kaffe - være det på en kafeteria, på en grønn plen eller i en kafé - og du er den eneste som sitter der, snakke med henne og spør om du kan sitte med henne: " Har du noe imot om jeg sitter her? " Ikke snakk med henne om hun har hodetelefoner der inne, eller hvis hun synes å være spesielt opptatt med noe. Spør henne hva hun leser, eller kommentere på været, eller spør henne: "Kommer du hit ofte?"
  •  
  • Hvis du er på en fest eller en stor sosial sammenkomst, kan det til og med være lettere å snakke med dem, spesielt hvis du har en drink eller to. Gå over til henne, si hei og start en samtale om arrangementet. Si, "Hva synes du om festen?" eller "Var ikke solo av stykket fantastisk?" Det du sier er ikke like viktig som den faktiske bruken av å bryte isen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vær ærlig. Vær trygg, men ned til jorden. Ikke objektiver dem og ikke behandle dem som en premie du må vinne. Behandle henne som en person, som en ekte person med drømmer og interesser og usikkerhet - en person som kan velge å bli tiltrukket av deg eller ikke. Ikke kom med noen skjulte motiver og prøv å ikke øve et skript. Kom som du er, som et menneske som ønsker å møte et annet menneske, og ditt hjerte vil skinne gjennom.       
 8.  
 9.             5      Innfør deg selv. Du kan velge å introdusere deg selv som åpningslinjen, eller du kan presentere deg selv etter at du har adressert jenta og samtalen pågår. Bare si, "Hei, jeg er Mike." Du trenger ikke å være flau for å introdusere deg selv, fordi en ide ikke nødvendigvis indikerer at du er romantisk interessert i jenta. Det er bare en høflig måte å legge merke til andres nærvær og skape betingelsene for videre samtale.  
    
  • Hvis det er skolens første dag, og du setter deg ned ved bordet ved siden av henne, kan du prøve å få øye med henne mens du setter deg ned og presenterer deg tilfeldig. "Hei, jeg er Mike." I de fleste tilfeller vil hun svare på en vennlig måte, "Hei, jeg er Julie." Ta friheten til å stille ytterligere spørsmål derfra. Si, "Er du ny på denne skolen, tror jeg ikke jeg har sett deg her ennå," eller "Var du i sosiologi 101? Jeg tror jeg kjenner igjen deg fra diskusjonsgruppen i fjor."
  •  
  • Hvis du allerede har snakket med dem og begynt en samtale, enten det er i en bokhandel eller på et cruiseskip, må du ta med navnet ditt i samtalen som en sidenotat. Vent på en pause i samtalen og si: "Forresten, jeg heter Mike." Hvis hun ikke smiler umiddelbart og sier, "Jeg er Julie," kan du spørre, "Hva heter du?"
  •  
  • Overvei rystende hender hvis du introduserer deg selv. Dette er et vanlig ritual for representasjon i den vestlige verden, enten du presenterer deg selv for en mann eller en jente. Det skaper en umiddelbar fysisk forbindelse og signalerer at du er begge like. Ta hånden fast, men forsiktig - ikke for stram og ikke for løs.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Dekk samtalen  ,

    
   
 1.             1      Fortsett å snakke. La samtalen strømme, selvfølgelig. Still spørsmålene hennes, lytt nøye og vær ærlig med hva hun har å si. 
    
  • Hvis hun nevner noe hun er spent på, og øynene lyser opp, fortsett å stille spørsmålene sine. Mate samtalen med spørsmål. Hvis hun er interessert, vil hun stille deg spørsmål om deg selv. Svar henne ærlig.  
  •  
  • Hvis du samhandler med en jente i en gruppe, spør henne mange spørsmål og fortsett å få øyekontakt for å få henne til å føle seg spesifikk om henne. Sørg for å inkludere flere medlemmer av gruppen i samtalen slik at de ikke blir utelatt. De fleste jenter setter pris på at menn er hyggelige med vennene sine. Tross alt, liker gruppen å la dere begge snakke i fred, og det er mye lettere å privatkjøre en privat samtale.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ikke vær redd for stillhet. Hvis du har adressert jenta til en slags arrangement, som på en konsert eller festival, trenger du ikke å fylle ut ord hvert øyeblikk. Hvis du sitter i et klasserom ved siden av en jente, kan du slippe samtalen og plukke opp tråden igjen hvis du har et ledig øyeblikk. Sitt sammen med henne, hør på henne, gå rundt med henne og gjør morsomme kommentarer når de kommer i hodet ditt. Det viktigste er at hun nyter din bedrift.       
 4.  
 5.             3      La henne være alene hvis hun ikke er interessert. Du bør kunne gjenkjenne den hvis den ikke vil fortsette samtalen: Den gir deg enkle svar, ser ikke øynene i øyet og stiller ikke spørsmål. Hvis hun er interessert i å snakke med deg, er hun involvert i samtalen, og du trenger ikke å presse den for hardt. Husk, men å holde tilbake på samtalen betyr ikke nødvendigvis at hun ikke er interessert - hun kunne bare være sjenert. Delta i samtalen betyr ikke nødvendigvis at hun er tiltrukket av deg - hun vil kanskje bare ha en samtale. 
    
  • Hvis hun ikke synes interessert, beklager høflig. Ikke gjør situasjonen for pinlig. Si, "Bra, det var hyggelig å snakke med deg, ha det gøy med boka!" Gå tilbake til hva du gjorde før du adresserte dem.
  •  
  • Hvis du har adressert jenta i en gruppe, kan det være vanskelig å få hennes udelte oppmerksomhet, for ikke å nevne at hun er interessert. Noen ganger er den beste taktikken å snakke en stund og deretter gå et annet sted. Fortsett å få øye med jenta du prøvde å snakke med. Det kan være en fin måte å se om hun er interessert i å snakke med deg. Hvis hun forlater gruppen og ser etter deg, er det et godt tegn.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lag planer om å se dem igjen. Selv om samtalen din går bra, må en av dere til slutt gå. Vær modig og ta sjansen her - det kan være den beste muligheten du kan få. Hva må du miste? Fortell henne at du virkelig likte å snakke med henne, og at du ville elske å møte henne for en kaffe eller en drink en dag. Hvis hun er enig, spør henne om hennes telefonnummer. 
    
  • Hvis du har en avtale i tankene, ta friheten til å foreslå det nå. Hvis du hadde en solid samtale med henne, si: "Jeg likte å snakke med deg, vil du gjerne møte henne for en drink i morgen kveld?"
  •  
  • Hvis du hadde en ide, men ikke hadde mye tid til å snakke, be om en kaffe. Si: "Jeg vil gjerne snakke mer med deg, vil du ha en kaffe i helgen?"
  •  
  • Hvis du fant deg i en gruppesituasjon, men ikke klarte å tilbringe mye tid privat, vent til hennes gruppe går. Trekk henne til side og fortell henne hvor flott det var. Si, "Det var veldig flott å møte deg, jeg vil gjerne bli bedre kjent med deg, vil du møte for en kaffe?"
  •  
         
 8.  
           Les mer... (1)      
Relasjoner populær:
Ha et langsiktig forhold.

Slett en elsket.

Vær glad igjen etter en oppbrudd.

Vær forsiktig.

Lider av depresjon etter en oppbrudd.

Tinker med en gutt.

Trygg i nærheten av din forelskelse.

Håndtering av ekteskapskonflikter.

Går ut med en moden mann.

Levende avholdenhet.

For å ha et fungerende langdistanseforhold.

Finn nye venner i videregående skole.

Å være med en Aquarius kvinne.

Vær en god elsker.

Flirter med en skummel gutt.

Kysser din middelskole kjæreste.

Slutt på en affære.

Lag øyekontakt.

Bekjempe en kvinnes hjerte.

Kontroller din sinne i et forhold.

Rippe opp en kvinne.