Home \ relasjoner
 

Slik at foreldrene dine er homofile.

 

Livet med homofile foreldre kan være litt mer komplisert enn hos heteroseksuelle. Å leve hjemme er ikke mye annerledes enn den andre i din alder. Når du må forholde seg til dine homofile foreldre, er det ikke så mye om hvordan du behandler dine foreldre, men om hvordan du skal håndtere andre mennesker som ikke forstår familien din. Det kan være litt vanskelig å takle som en tenåring, men med litt tålmodighet og mye hjelp fra familien din, kan du håndtere all trakassering og hjelpe familien til å vokse og trives.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Behandle chikane  ,

    
   
 1.            1      Ikke unnskyld for det faktum at foreldrene dine er homoseksuelle. Du behøver ikke å skamme seg for det og har ingen grunn til å be om unnskyldning. Det er vanskelig å huske på det når andre forteller deg at foreldrene dine er morsomme. Du trenger ikke å være flau for at du har to mødre eller fedre. Men du kan bli flau av hvordan dine venner og andre barn tenker eller snakker om det på skolen. 
    
  • Ikke bekymre deg for hva andre synes. Det viktigste er at du er ærlig mot deg selv og tenker på andre, men det betyr ikke at du trenger å bekymre deg for sensitiviteten til andre.
  •  
  • I stedet for å be om unnskyldning for foreldrene dine, kan du si, "Jeg beklager det er det du ser." eller "Jeg elsker foreldrene mine som de er."
  •  
         
 2.  
 3.             2      Det er ingenting galt med å være homoseksuell. Dine foreldre er gode, bryr seg folk som bryr seg om hverandre og om deg. Deres forhold er verdt så mye og like viktig som heteroseksuelle relasjoner. At de er homofile har ingen effekt på hvordan de behandler andre. Det påvirker heller ikke hvordan de behandler deg. 
    
  • Enhver som blasphemes om foreldrenes forhold, har sannsynligvis aldri hatt noe å gjøre med homofile.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fjern deg fra uvitende kommentarer og personer. Folk sier ofte betydelige ting fordi de mangler noe i sitt eget liv. Selvfølgelig gjør dette ikke chicanen enklere for deg. Hvis noen gjør narr av familien din, så bare gå. Husk at det de sier, viser bare hvor trist de er, og ikke hvor trist du burde være. 
    
  • Hvis noen mobbar deg, si, "Jeg er ikke interessert i å høre dine uvitende kommentarer om familien min." Du kan også si, "Jeg vil ikke snakke med deg lenger."
  •  
  • Du har samme rett til å eksistere som barna som gjør det vanskelig for deg. Du trenger ikke å være som henne eller være venner med dem for å være kult.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Forsøk å endre den uvitende persons holdning. Du trenger ikke å gjøre det, det kan være verdt tiden din. Noen som er homofob, fordi han har brukt litt tid med homofile, kan bare trenge en positiv opplevelse for å endre sin holdning. I stedet for å unngå personen, kan du: 
    
  • Inviter den problematiske personen til ditt hjem. Be personen og noen andre venner å komme over for å tilbringe tid sammen. Si, "Jeg vet at du sa at du ikke liker homofile, men mine foreldre er flotte, og jeg synes det ville være flott å introdusere dem til deg." Hvis du plasserer en eller begge foreldre i samme rom med personen og personen ser at foreldrene dine er hyggelige og vennlige mennesker som ikke bør hates bare fordi de blir misforstått, hjelper dette mye i denne situasjonen.
  •  
  • Snakk med personen. Spør personen, "Hvorfor gjør du det så vanskelig for meg?" Avhengig av svaret kan du dømme om du vil investere tid til å endre tankegangen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Tilbring tid med ekte venner. Det er viktig at du har venner du ikke trenger å skjule fra, og bryr deg ikke om at foreldrene dine er homoseksuelle. Avhengig av hvor du bor, kan det være vanskelig å finne slike venner. Søk likevel og ikke gi opp. Sanne venner liker å tilbringe tid med deg på grunn av deg og ikke la det ødelegge deg fra foreldrenes seksuelle orientering. 
    
  • Snakk med vennene dine om foreldrene dine. Ikke prøv å skjule at de er homoseksuelle ved ikke å snakke om dem. Si "mine dads" eller "mine mødre", i stedet for "mine foreldre", for å skjule deres homoseksualitet, og være stolte av menneskene som reiste deg. Fortell vennene dine at foreldrene dine er homofile.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Tilbring tid med andre barn hvis foreldre er homofile. Se etter disse barna, hvis du vet at de eksisterer på skolen din. Hvis ikke, så se etter (eller spør foreldrene dine for) grupper for barn med homofile foreldre. I slike grupper kan du møte andre barn hvis foreldre er homofile, noe som gjør at du føler deg mindre alene med situasjonen din. 
    
  • Har foreldrene dine andre homofile venner med barn, din alder? Kanskje du kan bruke mer tid med dem.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Vær deg selv og hold påminnelse om hvem du er. Du er det du ble tatt opp til å være. Foreldrene dine elsker deg, og selv om du noen ganger skammer seg for deres forhold eller om andres oppfatninger av foreldrene dine, elsker du dem også. Husk, uansett hva andre gjør, hold deg til din verdighet og integritet, for da trenger du ikke å bekymre deg for uvitende mennesker og idioter. 
    
  • Konsentrere deg selv og hva du vil være. Ikke vær presset for å be om unnskyldning for hva du er.
  •  
  • Gjør ting med familien din som du liker å gjøre. Å gjøre aktiviteter og forfølge interessene du deler, gjør familien din sterkere og bidrar til å huske hvem du er.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Du trenger ikke å håndtere en vedvarende chican alene. Du har rett til ikke å bli mobbet av andre. Hvis du har vedvarende problemer, søk hjelp. Hvis du har prøvd å snakke eller ignorere personen, snakk med en lærer eller rådgiver om det.                 
 16.  
             

  Del 2      La foreldrene dine hjelpe deg  ,

    
   
 1.             1      Snakk med foreldrene dine om dine følelser. Still spørsmål du har om deres forhold og hvordan familien din kom inn i livet. Homofile familier har ikke alltid oppstått som heteroseksuelle, noe som kan være forvirrende. Det kan være vanskelig å være åpen og ærlig med foreldrene dine, spesielt når det gjelder spørsmål om seksualitet. Foreldrene dine bør også lære deg disse tingene og hjelpe deg med å håndtere problemer du ikke selv kan håndtere. 
    
  • Si hvordan du føler, og spør om de kan hjelpe deg hvis du er forvirret. De forstår deg og din situasjon bedre enn noen andre.
  •  
  • Si, "Jeg elsker deg og ønsket å spørre deg noe om forholdet ditt." Du kan også be en eller begge foreldrene om å fortelle deg hvordan de møtte og startet en familie. Det kan være et løft for flere spørsmål.
  •  
  • Dine foreldre kan vite at det er vanskelig for deg å håndtere andre barn, og hvordan de tenker på dine homofile foreldre. De prøver hardt å forstå deg og gjøre livet enklere.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fortell foreldrene dine hvis du blir mobbet. Ikke lider i stillhet. Snakk med dem om denne personen og hva de sier til deg. De forstår jo bedre skolen er for deg og hva du må kjempe mot. 
    
  • Hvis foreldrene dine vet situasjonen, er det bedre å komme med forslag til hvordan man skal håndtere chicanen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Dine foreldre elsker deg. Hvis du ble født når foreldrene dine allerede var et par, måtte du sannsynligvis ta mange medisinske (kunstig inseminering) eller lovlig (surrogacy eller adopsjon) hindringer for deg. Husk at de absolutt ville ha deg og søke trøst i den. 
    
  • Kanskje en forelder er fødselsforelder og du ble vedtatt eller bare oppdratt av den andre forelderen senere i livet ditt. En forelder som velger å være en elsker deg så mye som noen annen forelder gjør. Du har aktivt bestemt deg for å gjøre deg barnet ditt og forandre livet ditt for å få deg. Det viser hvor viktig du er for dem.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vær takknemlig for foreldrene dine. Å ha to foreldre som elsker deg begge, er mer enn å ha andre barn. Studier har vist at barn av homofile par i livet utfører så vel som barn av heteroseksuelle par. Så du har de samme sjansene for suksess som andre barn av heteroseksuelle par.        
 8.  
 9.             5      Alle foreldre er noen ganger flau. De fleste homofile foreldre, så vel som deres seksuelle orientering, er akkurat som heterofile foreldre. De legger seg ikke våken om natten, lurer på hvordan de kan utsette deg, men noen ganger gjør de det. Ikke ta det personlig når de sier noe pinlig eller vanskelig. Alle foreldre sier noen ganger eller gjør noe galt.       
 10.  
           Les mer... (3)      
Relasjoner populær:
Lag et forslag til din venn.

Kompliment en mann.

Å være arrogant.

Få over et forhold på mindre enn en uke.

Vet når en fyr flirter med deg.

Gjør din mor lykkelig.

Opprettholde et forhold.

Respekter eldre mennesker.

Avtale med fornærmelser.

Registrere typisk stalkingsadferd.

Gi et kyss av luft.

Gi et kyss til en jente hun vil aldri glemme.

Finn en venn som barn.

Bli kvitt skyld og bygge selvtillit.

Få din partner til å behandle deg riktig.

Vet om en jente liker deg selv om hun allerede har en kjæreste.

Spion partneren på nettet.

Å være en uromantisk person med en uhelbredelig romantisk.

Sann kjærlighet forskjellig fra en falsk.

Behandle med venner som har skadet dine følelser.

Vær glad og elsk deg selv om alle andre er slemme.