Home \ relasjoner
 

gjenkjenne det, hvis du elsker ham eller henne.

 

Kjærlighet er et ord som ofte kastes rundt. Hvis du ikke kan bestemme om det du har er ekte eller ikke, blar du til begynnelsen for å lære å gjenkjenne kjærlighet når du ser den.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Tenk på alt du vil ha i et forhold. Lær dine egne tanker og følelser om hva kjærlighet er - ikke bare generell, men for deg som en enkelt person. Pass på å inkludere hvordan du vil føle deg i et forhold. Er det viktig at du føler deg støttet? Klargjort? Trygg? Ønsket? Tenk på å skrive det ned slik at du kan se på det når du er ferdig. Betyr forholdet du beskriver som et sunt forhold? Gjør en partner mer arbeid enn den andre?  
    
  • Motstå fristelsen til å beskrive bare personen du er interessert i. Det er lett å forvirre hans følelser for en person med sine følelser om kjærlighet generelt, så vær ærlig og objektiv med deg selv.
  •  
  • Pass på at du kjenner forskjellen mellom kjærlighet og lyst eller forelskelse. Ønsker er seksuell lyst uten mye følelsesmessig involvering. Hvis du er forelsket, føler du deg "gal" for noen, men per definisjon lyder det ut over tid. Hvis du nylig har kjent denne personen eller er med henne, så tenk virkelig på det, hvis det ikke er alt for fort, eller hvis du bare har en forelskelse.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tenk på dine følelser for personen. Dette kan inkludere alt du anser relevant, inkludert utseende, hygiene, sinn, personlighet, humor, vurdering, etc. Skriv ned både dine liker og misliker, og sammenlign dem. Er det flere liker eller misliker? Enda viktigere er det mer signifikant liker eller misliker? Hvis du liker 30 overfladiske ting om personen, men bare en håndfull viktige ting, så er det heller ikke forholdsmateriale... eller du er ikke så forelsket som du trodde.  
    
  • Spør deg selv om du ser og aksepterer hele personen. Har du hvitkalket noe, prøvd å rettferdiggjøre viss oppførsel eller til og med løyet til deg selv når du tenker på din forelskelse? Er du forelsket i personen eller ideen av denne personen? Husk at en partner er en pakkeavtale; Hvis du ikke klarer feilene, er forholdet ikke så sterkt som du trodde.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tenk på hvordan du føler deg i nærvær av denne personen. Legg merke til hvor annerledes følelsen er når du er med ham eller henne, i motsetning til hva du synes når du tenker på ham eller henne , Skriv ned de gode og de dårlige tingene du føler. Forholdet styrker eller undergraver selvtilliten din? Oppfordrer hun deg til å dele eller skjule dine følelser? Gjør hun deg mer eller mindre ærlig? Når du reiser, spør deg selv om disse følelsene gjør at du høres ut som en lykkelig, selvsikker person. Kanskje du føler uovervinnelig i nærvær av denne personen... men dine egne følelser går ikke så dypt; Er du forelsket i eller interessert i deg
    
  • Hvis det er vanskelig å være objektiv, skriv ned alt i den tredje personen som om du snakker med noen andre (si, Sam føler...). Opprett et navn om nødvendig. Les deretter det til deg selv - eller les det til deg av en venn du stoler på. Lyder den beskrevne personen som noen du vil være med?
  •  
         
 6.  
 7.             4      Husk hva du opprinnelig bestemte deg for å forvente fra et forhold. Hvor godt sammenligner ditt nåværende forhold forholdet du har beskrevet som ideelt? Er du og din kjære ens forpliktet til forholdet?  
    
  • Ikke bli sittende fast. Mens kompromiss er en nødvendig del av et menneskelig forhold, betyr det at du er fornøyd med mindre enn du fortjener. Dette er en surefire måte å kaste bort tid du kan bruke til å finne noen mer hensiktsmessig.
  •  
  • Husk at en persons kjærlighet ikke kan holde forholdet levende. Enten du er på slutten av denne ubalanserte dynamikken som gir eller tar, vil forholdet ikke vare hvis du to ikke legger samme mengde energi inn i dem.
  •  
                   
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Håndtere mindre intelligente mennesker riktig.

Svar en gutt når han ber om en dato.

Mer spennende kyss.

Å oppføre seg riktig mot en eks.

Forståelse med en kommunistisk venn.

Sett et ultimatum.

Utvikle en veiledningsplan.

Hold foreldrene dine fra å ha en venn.

Koble med folk.

Respektere en transperson med respekt.

Ha et langsiktig forhold.

Vær mindre besatt mot partneren din.

Spør en gutt hvis han går på skoleballen med deg.

Finn ut om du er forelsket.

Finn en kjæreste.

Møt en gutt.

Med folk som ignorerer deg.

Håndteringskontrollpersoner.

Svar på Takk.

Avtale med et kontrollfreak.

Få din forelskelse til å kysse deg.