Home \ relasjoner
 

Overlev uten kjæreste eller kjæreste.

 

Er du en av de som tror at det er helt umulig å overleve uten kjæreste eller kjæreste? Kanskje du har snublet fra ett forhold til det neste siden ungdommen, eller har vært sammen for alltid med din første store kjærlighet, og er nå for første gang i livet ditt uten en romantisk partner. Eller kanskje du aldri har vært i et seriøst forhold og lurer på hvorfor det kan være. Vi kan berolige deg: livet som en enkelt kan være fantastisk! Lær hvordan du får mest mulig ut av ubundet relasjonsstatus i denne artikkelen.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Ha det gøy  ,

    
   
 1.            1      Bli involvert i hobbyene dine. Alle mennesker - enten enkelt eller ikke - trenger kreativ frihet til å avlaste stress, komme i godt humør og sosialisere seg. Romantiske relasjoner kan til og med være skadelige hvis folk er så fiksert på "vi" at de helt glemmer "meg". Få mest mulig ut av ditt enslige liv ved å ta deg tid til å gjøre de tingene du virkelig liker - enten det er å lage, kanose eller skrive poesi.       
 2.  
 3.             2      Besøk kulturelle arrangementer i ditt område. Hvor er det skrevet at singler ikke kan ha det gøy? Forlat huset ditt oftere og bruk hendelsene som tilbys i ditt område eller nærliggende byer. Bli med på en guidet tur til et museum du aldri har besøkt. Lag planer om å besøke en konsert eller musikkfestival med dine beste venner eller kjærester. 
    
  • Det vil være bra hvis du går til en ballettprestasjon, en opera eller et kunstgalleri! Ulike studier har funnet en signifikant sammenheng mellom hyppige besøk til kulturarrangementer og en mer positiv selvvurdering av disse individers generelle helse status.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lær å nyte ensomheten. Hvis du har vært i et forhold i mange år, kan du kanskje ikke huske hva det føles å være alene. Å være alene kan til og med skremme deg, eller du kan ikke stå på det. Ja, det er veldig viktig å tilbringe tid med andre mennesker. Men bevisst feiret ensomhet er en viktig del av din personlige vekst. Les en bok, se på filmer, eller bare slapp av på terrassen alene og nyt solnedgangen. 
    
  • Ta fem til ti minutter hver dag for å sitte ned alene og engasjere seg aktivt med tankene, følelsene og inntrykkene av hver dag. Hvis du føler deg ubehagelig i din selvvalgt ensomhet, kan du skrive om dine erfaringer. Hvorfor har du problemer med det? Hvilke spesifikke aspekter ved å være alene, misliker du?  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Setter pris på fordelene ved enkeltliv. Utfordre ideen om at en eneste eksistens alltid må være "dårlig". Å leve uten en fast partner er ditt frie valg - så vel som ditt karrierevalg eller ditt bosted. Du kan nyte ditt eneste liv til det fulle, enten det er en bestemt midlertidig eller en bevisst langsiktig stat. Her er noen eksempler på hvilke singler som regel liker:  
    
  • Muligheten til å forfølge passioner og interesser.
  •  
  • Å være helt spontan - det er ikke nødvendig å snakke med en annen person.
  •  
  • Evnen til å finne ut hva som er viktig for deg i livet før du lager et nytt forhold.
  •  
  • Friheten til å leve etter dine egne regler.
  •  
  • Muligheten til å gjøre en uformell avtale med andre - hvis du vil.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Kjemp ensomhet  ,

    
   
 1.             1      Opprettholde mellommenneskelige forhold som vil gi deg støtte. Du kan ikke ha en kjæreste eller kjæreste akkurat nå, men du kan fortsatt berike og pleie de andre mellommenneskelige forholdene i livet ditt, f.eks. til venner eller familiemedlemmer. Spesielt når du er veldig ung, vil romantiske partnere sannsynligvis komme og gå. På den annen side vil gode venner og familiemedlemmer forbli i livet ditt for alltid hvis du pleier disse forholdene. 
    
  • Du trenger ikke nødvendigvis et romantisk forhold for å være lykkelig. Men folk føler naturlig et behov for tilhørighet og tilknytning. Invester tid og krefter i dine intime, mellommenneskelige forhold. Hvis eller når du har inngått et nytt romantisk forhold og tidligere har tatt godt vare på dine eksisterende forhold, vil du dra nytte av et sunnere perspektiv og en mer realistisk forventning.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Få en furry venn. Hvis du er singel og bor alene, kan ensomhet noen ganger være overveldende. Prøv å oppnå en sunn balanse mellom tid og tid brukt alene med venner og familie, slik at du ikke blir gal. Vitenskapen har funnet at isolerte individer, spesielt de som er eldre, har en økt dødelighet.  
    
  • En fluffy, koselig katt eller en lojal hund er bare den rette følgesvenn når du gjør deg komfortabel om kveldene foran TVen. I tillegg er dyreinnehavere vist seg å være sunnere og lykkeligere!  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Innse at du bare har rett til å bestemme verdien som person. Bare fordi du ikke har en partner, betyr det ikke at du ikke er søt eller du ikke tilhører hvor som helst. Altfor ofte innrømmer vi feilaktig at vår forholdsstatus bestemmer vår egenverdighet. Negative tanker, for eksempel «Jeg er ingenting uten min venn», forsterker bare den skadelige ideen om at du som person ville plutselig være mindre verdifull bare fordi du tilfeldigvis er en single, unngå den negative tanken ved bevisst å vurdere måter å få deg ut av det Overbevise deg om at du fortjener kjærlighet, respekt og et fantastisk liv. 
    
  • Få oversikt over dine personlige styrker og talenter. Hva har du å tilby verden og menneskene i ditt miljø? Skriv ned dine beste funksjoner og kopier dem på et speil eller en vegg slik at du kan se dem hver dag.  
  •  
  • Har du det vanskelig å nevne dine beste attributter? I dette tilfellet er det best å henvende seg til en nær venn eller slektning, og be denne personen om å dele med deg noen av de kvaliteter hun beundrer om deg.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Du burde aldri føle at du trenger et forhold bare fordi alle dine venner er tilgitt. Hvis hele vennekretsen din bare består av glade par, kan du lett få inntrykk av at den perfekte livsplanen er basert på å være i et forhold. Stopp denne tankegangen. Romantiske forhold krever mye arbeid, en vilje til å gå på kompromiss og engasjement. Glade relasjoner er alt annet enn enkelt. Hvis du ikke er klar for et stabilt forhold, bør du ikke bli fristet til å snuble inn i et forhold på grunn av sjalusi eller frykt, for bare å ikke være annerledes enn alle andre.        
 8.  
 9.             5      Utvid ditt sosiale nettverk. Hvis alle vennene dine er i nært forhold, og du er lei av å alltid være det femte hjulet på bilen, vil det være en god ide å bruke mer tid med folk som bare nyter deres enslige liv også. Selvfølgelig betyr det ikke at du bør forsømme dine eksisterende vennskap. Men du vil nok nyte livet mer hvis du tilbringer mer tid med andre tenåringer eller unge voksne som liker sitt eneste liv til det fulle.  
    
  • Prøv å snakke med andre gutter eller jenter i klassen din, eller prøv å bli bedre kjent med dine gratis arbeidskollegaer. Hvis du mottar en invitasjon til en hendelse som du og din normale vennekrets vanligvis vil avta, bør du hoppe over skyggen din og si "ja". Hvis du tilbringer mer tid med andre singler, kan du innse hvor fantastisk og spennende et slikt ubundet liv faktisk kan være.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Øv selvkjerlighet  ,

    
   
 1.             1      Gjør det selv. Under den typiske dataprosessen mellom to forelskede kjærester har du muligheten til å bli kjent med den andre personen og deres egenskaper, liker, misliker, drømmer og holdninger bedre. Den gjensidige bekjennelsesprosessen er ekstremt viktig for å etablere et romantisk forhold til en annen person. Hvis du er singel, kan du dra nytte enormt hvis du bare roter med deg selv - med målet om å bli bedre kjent med deg. Start reisen din med selvoppnåelse, som ikke er basert på tilstedeværelse av en annen person, men hvor du selv er nok.  
    
  • Hvis du ordner med deg selv, kan du for eksempel Prøv nye restauranter, gå på kinoen selv, besøk en klasse, utforske verden selv eller gjør deg glad med små gaver. Ved å sette disse forslagene til handling, kan du understreke ideen om at du først må elske deg selv før du kan gi sann kjærlighet til en annen person.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bekjemp stress. Det skjer ofte at folk i relasjoner fokuserer så mye på å være der for deres partner at de helt glemmer sitt eget velvære. Forsømmelsen av ens egen person føles ti ganger så ille når forholdet har brutt ned. Fremfor alt, hvis du vil overleve og bli lykkelig uten en romantisk partner, bør du sørge for at du tar vare på deg selv. Identifiser de tingene i livet ditt som forårsaker stress og fylle en imaginær verktøykasse med passende og sunne coping ferdigheter. 
    
  • Øv regelmessig selvtillit til å kvele fremvoksende stress før din generelle helse kan bli påvirket. Vurder noen aktiviteter og tiltak som du finner avslappende, og at du kan bli en daglig eller ukentlig del av hverdagen. Ring en venn, unn deg en massasje, ta en lang tur eller les en god bok - disse er alle positive måter å takle stress på.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hold deg aktiv. Dette rådet er ikke ment å gi deg vekt på å bevise noe til din eks, eller å finne en ny venn eller venn raskere. Regelmessig trening er en viktig del av et grunnleggende fysisk og mentalt velvære. I tillegg vil du føle deg bedre, få nye venner, og styrke selvtilliten din ved å gjøre sport regelmessig. 
    
  • Utvikle en rutine som består av minst fem 30-minutters utholdenhetssport i uken - for eksempel Kjører, sykler eller danser - pluss minst to treningsøkter med styrkeøvelser for å sikre optimal helse.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Spis godt og sunt. Det er ikke bare viktig å flytte kroppen din tilstrekkelig, men du bør også være oppmerksom på måten du får på kroppen din. Best å nærme kroppen din med et balansert utvalg av frukt, grønnsaker, magert protein, hele korn og redusert fett meieriprodukter. Spis mellom tre og fem måltider per dag.        
 8.  
 9.             5      Tillat deg nok søvn. Din egen kjærlighetsøvelse inkluderer også at du legger deg til sengs hver dag på en sunn tid, slik at kroppen din vil ha minst syv til ni timers avslappet søvn. 
    
  • Det er helt forståelig hvis du vil fullt ut nyte livet ditt som en ubundet singel og ha en vane med å tygge ørene og sove lenge lenge neste morgen. Du bør imidlertid være oppmerksom på at tilstrekkelig søvn er ekstremt viktig for oppmerksomhet og konsentrasjon, minne, humør og sunn vekt. Sørg for at du kommer til sengs samtidig på hver dag og stå opp til en viss tid neste morgen for å få de beste resultatene.  
  •  
         
 10.  
           Les mer... (13)      
Relasjoner populær:
Få en kvinne med stjernekilt Jomfru.

Forsøk at du har det bra uten han.

Gjør en ripper forelsket.

Bor hos en person med en dissosiativ identitetsforstyrrelse.

Planlegg en dato.

Gjenkjenne det, hvis du elsker ham eller henne.

Går ut med en moden mann.

Glemte ex kjæresten.

Ha en vellykket dato i kinoen.

Fikk en fin kjæreste.

Ha et religiøst forhold.

Om en gutt som allerede har fått en kjæreste.

Få en kvinne med stjernekilt Jomfru.

Leser en person.

Komplimentere en kvinne.

Ringer en jente eller teksting.

Gå ut med en innadvendt.

Oppmuntre noen med tekstmeldinger.

For å komme overens med det.

Håndtere mindre intelligente mennesker riktig.

Vær glad og elsk deg selv om alle andre er slemme.